Yardımcı kadın tutun haftada ya da 2 haftada bir yarım gün tutsanız yeterli verdiğiniz parayı laf edecek olursa senin sinemada arkadaşlarınla harcadığın parayla ben de kazanıyorum kadın tuttum deyin.merhaba kızlar,
uzun süredir buraya yazmıyordum..sorun olmadıgından değil,bazı seyleri düşündükçe kötü oldugum için...arkadaşlar o kadar moralım bozukki eşim o kadar vurdumduymaz,bencil,kendınden baska kımseyi düşünmeyen bir insanki artık bıktırdı beni.derdim olunca sormaz,oturup saçımı okşamaz ilg sevgi sıfır.
örneğin,dün sabah mutfakta küçük sineklerden varmıs oda ılaçlamıs uyandıgında.öglene dogru aradı temızlednmı mutfagı böcekler vardı bir sürü bilmem ne halbukı ıkı uc tane sinek.bir de bu lafları sekreter kadının yanında söylüyor.sus diyorum habire pislikten oluyor bunlar falan filan.bende çalışan bir ınsanım aksamları eve gelmem 9 buluyor.bı hafta sonum var ondada elımden geldıgı kadar temızlıyorum zaten.çok kızdım bu haraketıne.akşamında ablamın esınıın dogum gnu vardı oraya gıttık.annemde yastıklarımı almıstı yıkayıp geri getirmiş kadın,ablamlarla evımız çok yakın.ben tasımam dedi eşim.aldım yüklendım kendım getirdim.surat yaptım nıe böle davranıosun dedım.vermeseydın yastıkları çalışma etme hep bi savunma hali.
bu sabahta geldı yanıma sırnaştı falan bagırdım cagırdım.öglen arkadasını aradı sınemaya gıdelım dıye.delirdim.eskiden oldugu gıbı evde oturup zırlayan kızı çok ararsın dedım giyindim çıktım evden.şuan evdeyım,gelmemiş.
o kadar mutsuzum ki...
Calisan kadini guclu gormenizde beni bitiriyor hakikaten burda ne ogretmenler neler neler okuduk dayak yiyip deger gormeyen bosanamayan guc nerede ? Bunu bana biri gosyersin almis gitmissiniz ayaklari ustunde duran para kazanan kadin gucludur kadin koskoca bakan olmus ama dayak yemiş para pozisyon bunlari engellemiyor malesef bu kadinda calisiyor ama boyle muamele goruyor guc nerede yanlis anlamayin kadin calissin destek olsun elbet kazansin ama gucle bagdastirmaktan vazgecin ve saniyorsunuz calismayani hep dovup sovuyorlar oyle birsey yok yapacak adam para kazaniyor kazanmiyora bakmiyor sanmayin calismaya karsiyim ama gucluluk sadece para degilBence çalışmanı istemiyor...
Sorun cıkarıp yıldırıo.. güçlü kadın istemiyorlar cinslerr
calışmak kadının şiddet,hakaret görmesini engellemez ama kadının ayakta durmasını isterse gidebilmesi gücünü verir.kadının ayrılmak istememesini çalışmakla nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum ama içsel bir mesele bu.Calisan kadini guclu gormenizde beni bitiriyor hakikaten burda ne ogretmenler neler neler okuduk dayak yiyip deger gormeyen bosanamayan guc nerede ? Bunu bana biri gosyersin almis gitmissiniz ayaklari ustunde duran para kazanan kadin gucludur kadin koskoca bakan olmus ama dayak yemiş para pozisyon bunlari engellemiyor malesef bu kadinda calisiyor ama boyle muamele goruyor guc nerede yanlis anlamayin kadin calissin destek olsun elbet kazansin ama gucle bagdastirmaktan vazgecin ve saniyorsunuz calismayani hep dovup sovuyorlar oyle birsey yok yapacak adam para kazaniyor kazanmiyora bakmiyor sanmayin calismaya karsiyim ama gucluluk sadece para degil
merhaba kızlar,
uzun süredir buraya yazmıyordum..sorun olmadıgından değil,bazı seyleri düşündükçe kötü oldugum için...arkadaşlar o kadar moralım bozukki eşim o kadar vurdumduymaz,bencil,kendınden baska kımseyi düşünmeyen bir insanki artık bıktırdı beni.derdim olunca sormaz,oturup saçımı okşamaz ilg sevgi sıfır.
örneğin,dün sabah mutfakta küçük sineklerden varmıs oda ılaçlamıs uyandıgında.öglene dogru aradı temızlednmı mutfagı böcekler vardı bir sürü bilmem ne halbukı ıkı uc tane sinek.bir de bu lafları sekreter kadının yanında söylüyor.sus diyorum habire pislikten oluyor bunlar falan filan.bende çalışan bir ınsanım aksamları eve gelmem 9 buluyor.bı hafta sonum var ondada elımden geldıgı kadar temızlıyorum zaten.çok kızdım bu haraketıne.akşamında ablamın esınıın dogum gnu vardı oraya gıttık.annemde yastıklarımı almıstı yıkayıp geri getirmiş kadın,ablamlarla evımız çok yakın.ben tasımam dedi eşim.aldım yüklendım kendım getirdim.surat yaptım nıe böle davranıosun dedım.vermeseydın yastıkları çalışma etme hep bi savunma hali.
bu sabahta geldı yanıma sırnaştı falan bagırdım cagırdım.öglen arkadasını aradı sınemaya gıdelım dıye.delirdim.eskiden oldugu gıbı evde oturup zırlayan kızı çok ararsın dedım giyindim çıktım evden.şuan evdeyım,gelmemiş.
o kadar mutsuzum ki...
Hayir guc degildir parasi olup ayaklarinin ustunde durdugu halde dayak yiyip hor gorulup o evde oturuyorsa o kadin guclu bi kadin olamaz nasil zeki bir insan onu kullanmasa hic bir ise yaramaz ayni sekilde kadinda imkanlari kullanamiyorsa o guc guc degildir ben calisip para kazanip evde sopa yiyip oturan kadini guclu goremem isterse 20milyar geliri olsuncalışmak kadının şiddet,hakaret görmesini engellemez ama kadının ayakta durmasını isterse gidebilmesi gücünü verir.kadının ayrılmak istememesini çalışmakla nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum ama içsel bir mesele bu.
ve evet günümüz dünyasında para güçtür.
Ah be şekerim hangi pencereden bakıyon... fiziksel güçten bahsetmiyom ki ben... dayak yememek de elimizde o raddeye gelmemeyi sağlamak önemli olan...Calisan kadini guclu gormenizde beni bitiriyor hakikaten burda ne ogretmenler neler neler okuduk dayak yiyip deger gormeyen bosanamayan guc nerede ? Bunu bana biri gosyersin almis gitmissiniz ayaklari ustunde duran para kazanan kadin gucludur kadin koskoca bakan olmus ama dayak yemiş para pozisyon bunlari engellemiyor malesef bu kadinda calisiyor ama boyle muamele goruyor guc nerede yanlis anlamayin kadin calissin destek olsun elbet kazansin ama gucle bagdastirmaktan vazgecin ve saniyorsunuz calismayani hep dovup sovuyorlar oyle birsey yok yapacak adam para kazaniyor kazanmiyora bakmiyor sanmayin calismaya karsiyim ama gucluluk sadece para degil
Bende fiziksel olarak bahsetmiyorum siz adam akilli okuyun para kazanan kadin hazmedilmiyor sopa yiyor hakaret goruyor deger verilmiyor diyorsunuz buda tamam peki o maddi gucu olan kadin neden hala bunlari cekiyor ? Benim gozumde maddi imkani olan kadin sen bana dayak hakaret edemessin deyip susmayip resti cekip kendine hayat kurabiliyosa on numara guclu kadindir o ama imkanlari olup evde boyle seylere katlanip ayrilamayan kadin korkaktir sadece guclu oldugu anlamina gelmez parasi olmasiAh be şekerim hangi pencereden bakıyon... fiziksel güçten bahsetmiyom ki ben... dayak yememek de elimizde o raddeye gelmemeyi sağlamak önemli olan...
Ben maddi güçten bahsediyom. Bazı erkekler para kazanan kadını hazmedemiyo işte...
Şu yormları adam akıllı okumadan yorumlamanız da beni bitiriyo beaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?