• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsiz esim

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
selam kizlar 3 aylik hamileyim esimle tartistik sebebi su ki..bu sabah kalkti arkdsi aradi ve birlikte is arkdslariyla piknige gittiler bana dun hicbisey soylemedi gidecegine dair.giderken arkasindan baktim arabada arkadaslarnn eside vardi arkasindan saydirdim .eve geldi ozur diledi bilmiyordum biz erkek erkege gidecektik haberim yoktu eslerin gelcegnden dedi ama ben cildirdim bikere.zaten is arkadaslarindan hoslanmiyorum daha oncede gitme dedgm halde gitmisti yine birsey yapamamistm nolur akil verin beyfendi cok gamsiz iki saattr agliyorum dur aglama bile demiyor bu adami ne yapayim ben simdi?icimi sogutacak fikirler verin nasil uzebilirim onu?bbegimi uzmek istemiyorum artik gerizekali babasi yzuunden.intikam istiyorum artik aci ceksin pisman olsun istiyorum

Bunun bir intikamı olacağını sanmıyorum, biraz küsün konuşmayın herhalde anlar. Başka aklıma bir şey gelmedi. Kendinizi üzmeyin.

Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Nasıl arkadaşlarımıs onlar eşim geliyor sen de karını al demiyorlar.

Bu durumu görünce kendisinin de gitmemesi gerekirdi değil mı...

Cumartesi günü sana haber vermeden sabah kalkıp oyle erkek arkadaşlarıyla gitmesi zaten başlı başına bir konu.

3 aylık hamile oluşunuzun konuyla ilgisini anlamadım ama.

Sen de gamsız ol. Ay ağlayacak bir şey de göremedim gerçi hamilelikten olsa gerek fazla hassassın. Ne yaparsan yap gamsız adamdan intikam alamazsın ama onun gibi gamsız ol bak ne rahatlayacaksın :KK66:
ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor

Ağlama. O seni umursamıyosa sende onu umursama. Ne demek eşlerle gidilceğini bilmiyodum. Sinemamı bu saati mi kaçacak kadını gördüyse durun karımı da çağırayım diyecekti o zaman.
Arkasından ağlayıp iyice değersiz yapmayın şu adamları.
kesinlikle bende oyle soyledim evin onunden aldilar iki dkka bekleyebilirlerdi saati kacacak biyer degil herkesin esi onemli de ben mi kiymetsizim anlamiyorjm ki

Sonra sakin bi kafayla alır karşına konuşursun onlardan hoşlanmadığını mesafe koyması gerektiğini. Sonra zaten bebiş olunca istesede gidemez

ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
Bu gidişle daha çok zoruna gider o zaman. Bu adam düzelmez ben sana diyeyim hassasiyetini bildiği halde ona göre davranmalıydı gerçi hep böyle rahatsa ya sen onunla evlenmeyecektin ya da şimdi sesini çıkarmayacaksın çünkü sana uymayan biriyle evlisin ve onun değişeceği yok.

Bu gidişle daha çok zoruna gider o zaman. Bu adam düzelmez ben sana diyeyim hassasiyetini bildiği halde ona göre davranmalıydı gerçi hep böyle rahatsa ya sen onunla evlenmeyecektin ya da şimdi sesini çıkarmayacaksın çünkü sana uymayan biriyle evlisin ve onun değişeceği yok.
duzelecegini bende dusunmuyorum neyazikki canimi skanda bu zaten.keske evlenmeseydim bilmiyordum boyle oldugunu olacagini.

Valla sakin ol diyecem baska caren yok totosunu havaya kaldirmissin adamin
Umursamaz ol takma o yokmus gibi davran
Biraz bekleyin karima da soyleyim gelsin diyebilirdi dusuncesiz adam.

isyerindeki kizlara msj atmak geliyor icimden ne diyrsnz kizlar cok mu basitlesirim? en azindan onlar belki esime mesafe koyarlar bi iki laf edersem

eglenmistir canim eglenmezmi ben yokum diye rahat rahat eglenmistir msj yazdim sinirle cvp yazma arama zahmetnde bulunmadi
Arabadan o anda inip bi snye elenora'yı da alayım diye inmek zor değildi.
Bence hiç intikam planı yapma, ama hiiiç umursama da. Naparsa yapsın modunda takıl. Sende çevrenle planlar yap.

Hatta mesela de ki bi hafta sonu; x'lerle plan yaptım evde kalma istersen çık sende de.

Valla sakin ol diyecem baska caren yok totosunu havaya kaldirmissin adamin
Umursamaz ol takma o yokmus gibi davran
Biraz bekleyin karima da soyleyim gelsin diyebilirdi dusuncesiz adam.
yani bu dusunemeecek kadr gamsiz herifin teki.benide gunaha sokuyor en cokd a bebegime uzuluyorum boyle bi babasi olacagi icin.

Back
X