• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsiz esim

Arabadan o anda inip bi snye elenora'yı da alayım diye inmek zor değildi.
Bence hiç intikam planı yapma, ama hiiiç umursama da. Naparsa yapsın modunda takıl. Sende çevrenle planlar yap.

Hatta mesela de ki bi hafta sonu; x'lerle plan yaptım evde kalma istersen çık sende de.
bundan snra oyle yapacam zaten ama takacak bi adam degil daha dogrusu adam degilmis onu anladim.bi insan hamile karisini brakip boyle geziyosa baska aciklamasi yok

Siz sakin olun şimdi... Öfkeyle kalkan zararla oturur...

Hep mi böyleydi bu adam? Neden arkadaşının karısını gördüğü halde sizi almadı sordunuz mu?

Siz sakin olun şimdi... Öfkeyle kalkan zararla oturur...

Hep mi böyleydi bu adam? Neden arkadaşının karısını gördüğü halde sizi almadı sordunuz mu?
sordum arabaya binerken gordum dedi haberim yoktu dedi baskada aciklama yapmadi tabi yukari cikip iki saat benim hazirlanmami bekleyemezlerdi kiymetli arkadaslryla

sonradan sonraya boyle planlar yapmaya basladilar daha once birlikte gittigimizde oldu ozman sknti yok.bekarken gitmiyordu boyle alismamisti
Kabak cicegi gibi acilmis desene
Hic ilgilenme umursamaz ol kavga falan cikarma ugrasacak bir mesgalen var mi onunla ugras kendisine bagimli olmadigini goster.

sordum arabaya binerken gordum dedi haberim yoktu dedi baskada aciklama yapmadi tabi yukari cikip iki saat benim hazirlanmami bekleyemezlerdi kiymetli arkadaslryla
Ayyy çok sinir bozucu yaa... Eşinize kırıldığınızı, üzüldüğünüzü hissettirin.. Çok ayıp yaptığı, nasıl bi düşüncesizliktir bu... Hani erkek erkeğe gitseler tamam ama arkadaşının karısının olduğunuda görmüş.. Pess yanii..

aynı kaderi paylasıyoruz. gebeligimiz bile hemen hemen aynı.
dönüp arkasına bile bakmaz aglasam .
ölsem abartma herkes ölüyor der.
değişmez, kendını parcalasan da degısmez, degısmeyecek.
çıldıran üzülen sinirlenen sen olacaksın, 4 aydır benim oldugu gibi. her defasında umursamıcam üzülmicem diyorum , yapamıyorum. mizaç meselesi.

Back
X