• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsiz esim

aynı kaderi paylasıyoruz. gebeligimiz bile hemen hemen aynı.
dönüp arkasına bile bakmaz aglasam .
ölsem abartma herkes ölüyor der.
değişmez, kendını parcalasan da degısmez, degısmeyecek.
çıldıran üzülen sinirlenen sen olacaksın, 4 aydır benim oldugu gibi. her defasında umursamıcam üzülmicem diyorum , yapamıyorum. mizaç meselesi.
evet yaa malesef ayniymis benimkide guya seviyor ama gamsiz dusuncesizin teki.bazen imreniyorum ilgili erkeklere.madem rahat gezmek istiyodun ne diye evlendin

Ayyy çok sinir bozucu yaa... Eşinize kırıldığınızı, üzüldüğünüzü hissettirin.. Çok ayıp yaptığı, nasıl bi düşüncesizliktir bu... Hani erkek erkeğe gitseler tamam ama arkadaşının karısının olduğunuda görmüş.. Pess yanii..
ah canim kirildgmi gormuyormu salya sumuk agladim dedim boyle rahat gezmek istiyosan bosanalim yeter dedim.kalkti bilgiysrda oyun oynamaya gitti hadi napiim bu adami simdi

evet yaa malesef ayniymis benimkide guya seviyor ama gamsiz dusuncesizin teki.bazen imreniyorum ilgili erkeklere.madem rahat gezmek istiyodun ne diye evlendin

aynısını milyon kere söyledim.
hadi evlendin ne diye çocuk diye beynimi yedin.
burdaki arkadaslar beni topa tutmasın ama bebegimden pisman oldugum cok oldu, daha dogrusu beni pisman ettigi zamanlar cok oldu.

aynısını milyon kere söyledim.
hadi evlendin ne diye çocuk diye beynimi yedin.
burdaki arkadaslar beni topa tutmasın ama bebegimden pisman oldugum cok oldu, daha dogrusu beni pisman ettigi zamanlar cok oldu.
bende bebek diye onun beynini yemistim pisman ettiriyolar gercekten canim sonuna kadr haklisin.insan boyle adama evlat vermek istemiyor

ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
Tamam işte sen mahafazakarsin, kızlı erkekli ortamlardan hoşlanmıyorsun diye esin seni göturmemiş. Ben haberi olmadığına inanmıyorum. Haberi olmasa dahi arkadaşlar 10 dakka bekleyin esimde gelsin diyebilirdi.
Bu arada ailecek kadınlı erkekli bu tarz organizasyonlarda birşey olmaz, kendini bu kadar kasma bence. Herkes karısı kocası gelmiş.

Konuyu fazla uzatıyorsunuz gibi geliyor bana... pikniğe gitti de geldi bile.. hatta umursamadan oyun oynuyormuş... niye ağlıyorsunuz ki daha, kendinizi üzüyorsunuz... iyice emin oldunuz ki, eşiniz düşüncesiz... değişme ihtimali yok, boşanmayı da düşünmüyorsunuz...

O zaman siz de o gittiği zaman evde oturup yolunu beklemeyin, dışarı çıkın... eğer durum buysa kendinizi yalnızken de mutlu edecek şeyler bulun...

Bu ortama girdiği kadınların birinden hoşlanıyor olabilir mi eşin.çünkü herkesin eşiyle gittiği bir ortamda sap gibi eşinin ne işi var ki. Gittiği insanlar bile normal şartlarda eşinin yanlız gelmesini istemezler.

ah canim kirildgmi gormuyormu salya sumuk agladim dedim boyle rahat gezmek istiyosan bosanalim yeter dedim.kalkti bilgiysrda oyun oynamaya gitti hadi napiim bu adami simdi
Ozaman ciddi bir gözdağı verseniz? Eşyalarınızı toplayıp ailenizin yanına dönseniz? Sizi kaybedebileceği ihtimali gelsin aklına, korksun gözü...

Tamam işte sen mahafazakarsin, kızlı erkekli ortamlardan hoşlanmıyorsun diye esin seni göturmemiş. Ben haberi olmadığına inanmıyorum. Haberi olmasa dahi arkadaşlar 10 dakka bekleyin esimde gelsin diyebilirdi.
Bu arada ailecek kadınlı erkekli bu tarz organizasyonlarda birşey olmaz, kendini bu kadar kasma bence. Herkes karısı kocası gelmiş.
canim kendisi gidelim dedignde ben gidiyorum zaten sknti yok orda.bos oldugm muddetce giderim oda biliyor.tek basina gitmesi benim canimi skan.bende inanmiyorum haberi olmadgna.olmasaydi dunden soylerdi boyle boyel erkek erkege gidecez diye.basinin etini yemeyim diye soylememis demek.

Ozaman ciddi bir gözdağı verseniz? Eşyalarınızı toplayıp ailenizin yanına dönseniz? Sizi kaybedebileceği ihtimali gelsin aklına, korksun gözü...
suratimin halinden ailem anlar onlarida uzmek istemiyorum su halimle.baskalarinada gidip kimsenn taditni kacirmak istemiyorum acikcasi

canim kendisi gidelim dedignde ben gidiyorum zaten sknti yok orda.bos oldugm muddetce giderim oda biliyor.tek basina gitmesi benim canimi skan.bende inanmiyorum haberi olmadgna.olmasaydi dunden soylerdi boyle boyel erkek erkege gidecez diye.basinin etini yemeyim diye soylememis demek.
Anladım, ben sen ona uyum saglamiyorsun diye dusunmustum. O zaman o ortamda başka anlam yüklediği bir bayan olması ihtimali artiyor

Bu ortama girdiği kadınların birinden hoşlanıyor olabilir mi eşin.çünkü herkesin eşiyle gittiği bir ortamda sap gibi eşinin ne işi var ki. Gittiği insanlar bile normal şartlarda eşinin yanlız gelmesini istemezler.
zannetmiyorum kizlarn resmini atsam sacmalama bunlardan zarsr gelmez dersiniz ama gonul bu otada konuyo bomada.

Back
X