- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Tabiki verirdim,bunlari da hicc kimseyle böyle konusmazdim.Gereksiz buluyorum ,sen nereye ,ben nereye muhabbetini akrabalikta üstelik!Eski konularımdan bilen bilir daha önce bir bebek kaybettim şu an çok şükür tekrar hamileyim 20 haftalık kan pıhtılaşması dolayısıyla iğne kullanıyorum.Detaylı ultrasonu bekliyorum geçen gün kayınvalidemde eşimin kuzeni ile karşılaştım kendisi hamile ve erken doğum riski varmış oldukça sıkıntılı durumda önceki bebeği de erken doğup aylarca kuvezde yatmış.Hamilelik hakkında konuşurken detaylı ultrasonu sordum nerede yaptırdın sonuç iyi mi falan aa yaptıracak mısın bence çok gereksiz bana da doktor suyum çok diye zorla yaptırdı senin yerinde olsam hiç de yaptırmam dedi.Ben de güzel ve uzun süren tek tek her noktasına kadar bakılan bir merkezden randevu aldım 500 tl ye aa o neymiş o öyle dünya para diyip yaptırdığı yeri söyledi hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yer 5 dk sürüyormuş 250 tl imiş ben de 5 dk süren bir işleme güvenemem perinatoloğa yaptıracağım hem kan sulandırıcı da kullanıyorum bebeğe giden kan akımı nasıl hepsini öğrenmek kafamdaki soruların cevabını almak istiyorum dedim çok abartıyorsun bence ne olacak ki 5 dk sürsün dedi.Yok ben güvenemem dedikçe çok abartıyorsun hiç bir şey olmaz dedi durdu.Ultrasonun parasını da kayınpederim vermişti neresi iyiyse orada olsun diyerek kuzeni öyle diyince dönüp bir acayip baktılar bana kendimi evhamlı gibi hissettim.Siz olsanız bebeğinizin sağlığı için 250 lira daha fazla vermeyi göze almaz mıydınız ?
Kaybin var sonucta tabi ki evhamli olacaksin.Senin icin nasil rahat edecekse öyle yapEski konularımdan bilen bilir daha önce bir bebek kaybettim şu an çok şükür tekrar hamileyim 20 haftalık kan pıhtılaşması dolayısıyla iğne kullanıyorum.Detaylı ultrasonu bekliyorum geçen gün kayınvalidemde eşimin kuzeni ile karşılaştım kendisi hamile ve erken doğum riski varmış oldukça sıkıntılı durumda önceki bebeği de erken doğup aylarca kuvezde yatmış.Hamilelik hakkında konuşurken detaylı ultrasonu sordum nerede yaptırdın sonuç iyi mi falan aa yaptıracak mısın bence çok gereksiz bana da doktor suyum çok diye zorla yaptırdı senin yerinde olsam hiç de yaptırmam dedi.Ben de güzel ve uzun süren tek tek her noktasına kadar bakılan bir merkezden randevu aldım 500 tl ye aa o neymiş o öyle dünya para diyip yaptırdığı yeri söyledi hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yer 5 dk sürüyormuş 250 tl imiş ben de 5 dk süren bir işleme güvenemem perinatoloğa yaptıracağım hem kan sulandırıcı da kullanıyorum bebeğe giden kan akımı nasıl hepsini öğrenmek kafamdaki soruların cevabını almak istiyorum dedim çok abartıyorsun bence ne olacak ki 5 dk sürsün dedi.Yok ben güvenemem dedikçe çok abartıyorsun hiç bir şey olmaz dedi durdu.Ultrasonun parasını da kayınpederim vermişti neresi iyiyse orada olsun diyerek kuzeni öyle diyince dönüp bir acayip baktılar bana kendimi evhamlı gibi hissettim.Siz olsanız bebeğinizin sağlığı için 250 lira daha fazla vermeyi göze almaz mıydınız ?
250 nedir ki ne paralar harcanıyor sağlık için. Tedbir bizden, biz elimizden geleni yapıcaz tatbiki. Ayrıntılı ultrason da çok önemli benim da pıhtılaşma nedeniyle iki kaybım var oğlumda ayrıntılı ultrason 40 dk sürdü, bu hamilelikte saat 10dan öğlen 3 e kadar hastanedeydim, bebek uygun pozisyonu alsın heryerini görelim diye tekrar tekrar girmek zorunda kaldım, olmazsa yarın da gelirsiniz dedi doktorum ama hanımefendi lütfetti de son seferde görebildi dr her detayı. Hem doğum öncesinde hem doğum sırasında olası riskleri görüyor, ona göre gebelikte ya da hemen doğum sonrasında müdahale gerekiyorsa bunlar belirleniyor. Ona göre doğum yenidoğan yoğunbakımı olan hastaneye yönlendiriliyor vs. Siz bakmayın bir şey olmazcılara benim bebekte böbrekte Farklı bir durum gördü mesela doğum sonrası ultrason önerdi, bunu bilmek bile çok önemli bir sorunu varsa hemen önlemini alabileceğiz. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEski konularımdan bilen bilir daha önce bir bebek kaybettim şu an çok şükür tekrar hamileyim 20 haftalık kan pıhtılaşması dolayısıyla iğne kullanıyorum.Detaylı ultrasonu bekliyorum geçen gün kayınvalidemde eşimin kuzeni ile karşılaştım kendisi hamile ve erken doğum riski varmış oldukça sıkıntılı durumda önceki bebeği de erken doğup aylarca kuvezde yatmış.Hamilelik hakkında konuşurken detaylı ultrasonu sordum nerede yaptırdın sonuç iyi mi falan aa yaptıracak mısın bence çok gereksiz bana da doktor suyum çok diye zorla yaptırdı senin yerinde olsam hiç de yaptırmam dedi.Ben de güzel ve uzun süren tek tek her noktasına kadar bakılan bir merkezden randevu aldım 500 tl ye aa o neymiş o öyle dünya para diyip yaptırdığı yeri söyledi hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yer 5 dk sürüyormuş 250 tl imiş ben de 5 dk süren bir işleme güvenemem perinatoloğa yaptıracağım hem kan sulandırıcı da kullanıyorum bebeğe giden kan akımı nasıl hepsini öğrenmek kafamdaki soruların cevabını almak istiyorum dedim çok abartıyorsun bence ne olacak ki 5 dk sürsün dedi.Yok ben güvenemem dedikçe çok abartıyorsun hiç bir şey olmaz dedi durdu.Ultrasonun parasını da kayınpederim vermişti neresi iyiyse orada olsun diyerek kuzeni öyle diyince dönüp bir acayip baktılar bana kendimi evhamlı gibi hissettim.Siz olsanız bebeğinizin sağlığı için 250 lira daha fazla vermeyi göze almaz mıydınız ?
Verdim hemde o hastane içime sinmedi bir de daha fazlasini verip perintologa gittim gozume gelmedi ucretiEski konularımdan bilen bilir daha önce bir bebek kaybettim şu an çok şükür tekrar hamileyim 20 haftalık kan pıhtılaşması dolayısıyla iğne kullanıyorum.Detaylı ultrasonu bekliyorum geçen gün kayınvalidemde eşimin kuzeni ile karşılaştım kendisi hamile ve erken doğum riski varmış oldukça sıkıntılı durumda önceki bebeği de erken doğup aylarca kuvezde yatmış.Hamilelik hakkında konuşurken detaylı ultrasonu sordum nerede yaptırdın sonuç iyi mi falan aa yaptıracak mısın bence çok gereksiz bana da doktor suyum çok diye zorla yaptırdı senin yerinde olsam hiç de yaptırmam dedi.Ben de güzel ve uzun süren tek tek her noktasına kadar bakılan bir merkezden randevu aldım 500 tl ye aa o neymiş o öyle dünya para diyip yaptırdığı yeri söyledi hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yer 5 dk sürüyormuş 250 tl imiş ben de 5 dk süren bir işleme güvenemem perinatoloğa yaptıracağım hem kan sulandırıcı da kullanıyorum bebeğe giden kan akımı nasıl hepsini öğrenmek kafamdaki soruların cevabını almak istiyorum dedim çok abartıyorsun bence ne olacak ki 5 dk sürsün dedi.Yok ben güvenemem dedikçe çok abartıyorsun hiç bir şey olmaz dedi durdu.Ultrasonun parasını da kayınpederim vermişti neresi iyiyse orada olsun diyerek kuzeni öyle diyince dönüp bir acayip baktılar bana kendimi evhamlı gibi hissettim.Siz olsanız bebeğinizin sağlığı için 250 lira daha fazla vermeyi göze almaz mıydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?