- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
- Konu Sahibi kanatlarimyok
-
kadınlar boyle kendilerini ilk zamanlar yer bitirir erkekler baska kızlarla konusarak boslugu doldurmaya calısır ama sen duzeleceksin o gelecek kapına
:)) aklıma ilk o geldioffff benden önce davrandın, kınadım seni(
kadınlar boyle kendilerini ilk zamanlar yer bitirir erkekler baska kızlarla konusarak boslugu doldurmaya calısır ama sen duzeleceksin o gelecek kapına
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/07/5b/9b075b0abf8134fa0c5833b5be0287a1.jpg
şunu şuraya bırakıp uzaklaşıyorum cınım ^^
hiç canını sıkma.
Şuan 9 ay falan oldu ayrılalı.. Erkek stabil bi şekilde eğlenmeye devam ediyor. Ben stabil bi şekilde ağlamaya devam ediyorum. Bu fotolarda belkide sadece zaman aralıgı tutmamıştır:)
Yani fotolarda eklemiş gezmiş tozmuş yemiş içmiş. İnan ben hala cocuk gibi zar zor cocuk gibi uzun uzun çiğneyerek anca yutabiliyorum. Tat alamıyorum.150 tane kızı eklemek veya luks araç almak eğlenmek olmuyor ki :)
Yani fotolarda eklemiş gezmiş tozmuş yemiş içmiş. İnan ben hala cocuk gibi zar zor cocuk gibi uzun uzun çiğneyerek anca yutabiliyorum. Tat alamıyorum.
bence zaman aralığı tutmamştır :)Şuan 9 ay falan oldu ayrılalı.. Erkek stabil bi şekilde eğlenmeye devam ediyor. Ben stabil bi şekilde ağlamaya devam ediyorum. Bu fotolarda belkide sadece zaman aralıgı tutmamıştır:)
İnşallahNereye kadar kızlarla gezip tozacak elbette sonu gelecek canım işte o zaman dank edecek ne yaptım ben diye ama o zaman da sen mutlu bir hayat kurmuş olacaksın
Amin inaşllah teşekkür ederimAllah'ından bulsun...
Çok sinir oldum...
Allah sana da sabır versin ve güzel bir gelecek versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?