Gamsızlıkk...

Kızlar güzel paylaşımlar yapmış!!!!:sampiyon:
Bunların en güzel örneklerinden biri,bknz. @Laale :KK73:
Ahahahahahhaha kendi kendimi etiketledim.:KK70:
Neyse ne diyordum şu komik paylaşımların gerçek olması için çaba sarfetmek zorundasın arkadaşım.:KK60:
O ne hali varsa görsün,bırak,sen kendi hayatını çiz.
Evdeysen işe gir.
Çalışıyorsan daha çok asıl.:spor:
Boş vakitlerinde gez,toz,denize gir,ooooo tam havası ne güzel.:temizlik:
Elbet bunaldığın zamanlar olacak,o zaman da kalk namaz kıl,dua et.:KK68:
Allahım yolunu açsın, yardımcın olsun inşallah...:KK31:
Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için:) evet bende dediklerinizi yapmaya calışıyorum helede hergün dua ediyorum. Allah yardım etsin :dua:

Üzülmüyor erkekler işte ne yapalım. Çoğu vefasız. Onları öyle kabul edip önümüze bakalım. Lütfen sen de gez toz eğlen. Hatta daha çok eğlen. Fotoğraflarını paylaş. İntikam böyle olur.

Üzülmüyor erkekler işte ne yapalım. Çoğu vefasız. Onları öyle kabul edip önümüze bakalım. Lütfen sen de gez toz eğlen. Hatta daha çok eğlen. Fotoğraflarını paylaş. İntikam böyle olur.
Ay inan kaç aydır adamdan haberim yoktu bende düzelmeye başlamıştım, keşke hiç bakmasaydım... Bende geziyorum gezmeye yemeye calışıyorum elimden geldiğince ama tat alamıyorum cok iyi hissedemiyorum kendimi.. Hayır bide adam bi kaç kızla flörtleşmiş yorumlardan öyle anladım. Ne cabuk yaa ne cabuk.. Daha boşanamadıkki bile. Kızlarada yazık eminimki bunun evli oldugunu bilmiyolardır. Kim kabul eder yazarki yoksa :/ valla bu eski eşim olacak adam resmen korkulacak bir adammış. O kadar cok zoruma gittiki herşey. Birde beni çalmamla sucladıgı ama kendisinde kalan altınlarımla kendine araba almış birde pislik....

Haftalardır internete onun adını yazıp ne yapıyo neediyo diye bakmıyordum. Bu sabah aklıma geldi baktım. Kapattıgı sosyal medya hesaplarından birini tekrar acmış. Bulundugu şehirden başka yere taşınmış belliki hep orada fotolar paylaşmış. Beyimiz çok eğleniyor çok geziyor fotolara bakılırsa. Tam 150tane kız eklemiş listesine 150 :/ hepside ortalamanın üstüne güzeller coguyla arkadaslık bile kurmuş sağolsun. arabasını degiştirip son model lüks bi marka araba almış. Bi havalar bi havalar..

Daha boşanmadık be boşanmadık.. Ben bir erkeğe yol sorarken bile elim ayagım titrerken o orda burda kızlarla..
Aylar önceydi beni ortada bırakıp ortadan kaybolması.. Ne günler geçirdim ben. Toparlanabilmem için nasıl bütün çevrem seferber oldu. İlaçlar kullandım.. Oturdugum yerden 10 kilo verdim. Gecenin bir yarısı ateşlenip hastaneye kaldırıldım. Ne günler yaşadım. Daha atlatıp doğru düzgün hicbiryerde eğlenemez agzımın tadıyla vakit geçiremezken, onun bu sürede gezmediği yer yemediği yemek gezmediği kız kalmamış...
Hiç mi üzülmez insan. Kısa bir süre de olsa. Hiç mi yad etmez. Ne bu adamdaki acele? Bu kadar mı gamsız olunur.......
Daha boşanamadık bile hala o varlığın soyadını taşıyorum ve bu soyadı taşıdıgım her güne lanet ediyorum....

Buda burda dursun yazasım çok geldi....
Biriyle sevgili olduğunu falan ispatlarsan donuna kadar alırsın. Sonra izle son model araba almaları. :KK45::KK8:

Biriyle sevgili olduğunu falan ispatlarsan donuna kadar alırsın. Sonra izle son model araba almaları. :KK45::KK8:
Ispatlayamamki benim şehrimde yaşamıyor. İnternette kız yorumlarıda bariz sevgili içerigi taşımıyor sadece cilveleşme var gibi ben öyle hissettim en azından. Bariz bişe olsa haklısın. Böyleside kıvrandırdı resmen hissediyorsun ama kanıtlayamam

Ispatlayamamki benim şehrimde yaşamıyor. İnternette kız yorumlarıda bariz sevgili içerigi taşımıyor sadece cilveleşme var gibi ben öyle hissettim en azından. Bariz bişe olsa haklısın. Böyleside kıvrandırdı resmen hissediyorsun ama kanıtlayamam
Beraber çekilmiş yakın fotoları falan varsa ile yarar

Bu hayatta herşey mutlu ve mutsuz olmak üzerine kurulu değil. Mutlu olamasanız bile doğru olun, vicdanlı olun, vefalı olun.. Bırakın o kendini yalandan mutlu sansın. Bu erdemlerin olmadığı yerdeki mutluluk hissi içi boş bir balon gibidir, küçücük iğne yeter yok etmeye.

Cefa çekmeden sefa olmazmış. Siz gerçekten mutlu olabilirsiniz. Bidaha hiç bakmayın, ne hali varsa görsün.

Bu hayatta herşey mutlu ve mutsuz olmak üzerine kurulu değil. Mutlu olamasanız bile doğru olun, vicdanlı olun, vefalı olun.. Bırakın o kendini yalandan mutlu sansın. Bu erdemlerin olmadığı yerdeki mutluluk hissi içi boş bir balon gibidir, küçücük iğne yeter yok etmeye.

Cefa çekmeden sefa olmazmış. Siz gerçekten mutlu olabilirsiniz. Bidaha hiç bakmayın, ne hali varsa görsün.
İnşallah cok teşekkür ederim .
Bir daha bakmayacagım zaten çok pişman oldum. Az önce iki dakka uyuyum dedim hemen rüyamda gördüm. Bi süre etkisinden kurtulamam yine. Çok pişman oldum.
İnşallah mutluluk benide yakalar cok dua ediyorum. Vefasız vicdansız ve kötü bir insan olmaktan çok korkuyorum. Allaha hep beni yolumdan çıkarma aklıma kötülük sokma allahım diye dua ediyorum:dua:

bence şanslısın böyle bir adamla artık işin yok canım işin bu tarafından bak
Tabiki zaten kaybettiğime üzülmüyorum yaşadıklarıma üzülüyorum zaten. artık onunla işim olmaz benim ama hiç mi üzülmez insan:/ bana o kadar çektiripte hayatını gidip dörtdörtlük yaşaması cok zoruma gidiyor.

Back
X