gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
36
evet günlük artık zayıflamamın zamanı geldide geçiyor bile!...
daha yaşım 23 bu yaşta vermeyeceğimde ne zaman vereceğim dimi ama:25:

daha önce hiç zayıflama deneyimim olmadı inşallah bu ilk ve son olur:19::19:

ortalama 30 35 kilo vermem gerekiyor...
biliyorum bu rakam biraz korkutucu ama yapıcak birşey yok
bu kiloları ben aldım ve ben vereceğim başka yolu yok :17::17:

gerçekten kilo vermek isteyen herkesi beklerim
bu arada kilomu da yazıyım sakın korkma günlüğüm
kilo:96 :53::53::53:
Allahım sen yardımcım ol inşallah irademi hiç kaybetmeden sonuna kadar götürürüm

arkadaşlar bilgisayarım kitlendi o yüzden arka arkaya yazmış gibi oldum, ben de aranıza katılabilir miyim?

günaydın günlüğüm :16:
bugün o kadar çok boğazım ağrıyor ki anlatamam:ssz:
büyük bir ihtimalle spora gidemiycem :19:
hadi bir gayret bana ya :17:
vericem kilolarımı hele bir iyileşiyim de

İnşallah canım. Umarım bende kaybetmem. Benimde tek sorunım hareketsizlik ve abur cubur şimdi işe de başladım hep oturuyorum nası gitcek bu kilolar ama gidecek gidecek başka yolu yok :15:
Bide tavsiyem yeme günlüğünü tut yani defter hep yanında olsun hissettiklerini yaz.

Mesala dün öğle yemeğinden 1 saat sonra acıktım açtım defteri dayanmam gerektiğimiz felan feşman yazdım iyi geldi yemedim :52:

evet günlüğüm aklımızdan diyet mantığını çıkarıyoruz:32:
ve sağlıklı beslenmeyi yerleştiriyoruz:21:
şok diyetler kaçamaklarda yok :19:
bunları yaparsak kendimizi kandırırız
biz kilo vermek istiyoruz kendimizi kandırmak değil:20:

İnşallah canım. Umarım bende kaybetmem. Benimde tek sorunım hareketsizlik ve abur cubur şimdi işe de başladım hep oturuyorum nası gitcek bu kilolar ama gidecek gidecek başka yolu yok :15:
Bide tavsiyem yeme günlüğünü tut yani defter hep yanında olsun hissettiklerini yaz.

Mesala dün öğle yemeğinden 1 saat sonra acıktım açtım defteri dayanmam gerektiğimiz felan feşman yazdım iyi geldi yemedim :52:

defter tutuyordum da
sadece kendim görüyordum
ama şimdi buraya yazıcam bundan sonra herkes görür
diye belki çekinirim
ayrıca sende acıktığında motive olmak istediğinde buraya yazabilirsin
hem açlığın gider hem motive olur birbirimize:21:

ah canım hareketsizlik ve abur cubur
tam da kanayan yarama bastın
bende çok hareketsizim
o kadar çok vücudum hamlamış ki
yol yürüyünce çok çabuk yoruluyorum:18:
kalbim hemen hızlı hızlı çarpıyor:50:
ama pes etmiycem

defter tutuyordum da
sadece kendim görüyordum
ama şimdi buraya yazıcam bundan sonra herkes görür
diye belki çekinirim
ayrıca sende acıktığında motive olmak istediğinde buraya yazabilirsin
hem açlığın gider hem motive olur birbirimize:21:

Teşekkür ederim çok sevinirim :16:

ah canım hareketsizlik ve abur cubur
tam da kanayan yarama bastın
bende çok hareketsizim
o kadar çok vücudum hamlamış ki
yol yürüyünce çok çabuk yoruluyorum:18:
kalbim hemen hızlı hızlı çarpıyor:50:
ama pes etmiycem
Al bendende o kadar 2 yürüsem diğerisi gün 2.80 yatıyom. ilk başlarda en iyisi biraz kilo verip dinçleşmek ondan sonra sporu hayatımızı sıkıştırmamız lazım :8:sporsuz olmaz :8:

Teşekkür ederim çok sevinirim :16:

Al bendende o kadar 2 yürüsem diğerisi gün 2.80 yatıyom. ilk başlarda en iyisi biraz kilo verip dinçleşmek ondan sonra sporu hayatımızı sıkıştırmamız lazım :8:sporsuz olmaz :8:

bende öyle canım ya ama ben yazıldım iki gün gidiyorum haftada
sporla desteklemiş olucam bugün gidemiycem ama boğazlarım çok ağrıyor
sen neler yapıyosun evli misin bekar mısın kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun:16:

merhaba arkadaşlar beimde kilom 91 bugün itibariyle bende diyetteyim aranıza katılırım ben bursada yaşıyorum burda bilinen bir diyetisyene gidiyorum diyet listem çok uyulabilinir isterseniz yazarım ama doktoruma bende spor yapayım dedim evde yürüyüş bandı ve bisikletim var (eşim meraklı) doktorum ilk beş kiloyu sadece diyetle verceğiz çünkü kolay kilolar bunlar dedi sonraki beş kiloda hafif tempolu yürüyüş sonra bisiklet yavaş yavaş olacak bir anda vicuda yüklenemeyiz dedi ilk baştan hem spor hem diyet olunca vicut diren gösteriyormuş şimdiden başlarsak spora sonra nasıl verceğiz dedi bana akıllıca geldi sizede tavsiye ederim her beşkiloda hareketini arttırmnızı tavsiye ederim i,nşallah yaza ben 66 kiloya düşeceğim
hemize kolay gelsin

merhaba canım bende 23 yaşındayım şuan 70.5 kgyim gerçekten hayat tarzımızı degiştirmemiz gerek :28:

merhaba arkadaşlar beimde kilom 91 bugün itibariyle bende diyetteyim aranıza katılırım ben bursada yaşıyorum burda bilinen bir diyetisyene gidiyorum diyet listem çok uyulabilinir isterseniz yazarım ama doktoruma bende spor yapayım dedim evde yürüyüş bandı ve bisikletim var (eşim meraklı) doktorum ilk beş kiloyu sadece diyetle verceğiz çünkü kolay kilolar bunlar dedi sonraki beş kiloda hafif tempolu yürüyüş sonra bisiklet yavaş yavaş olacak bir anda vicuda yüklenemeyiz dedi ilk baştan hem spor hem diyet olunca vicut diren gösteriyormuş şimdiden başlarsak spora sonra nasıl verceğiz dedi bana akıllıca geldi sizede tavsiye ederim her beşkiloda hareketini arttırmnızı tavsiye ederim i,nşallah yaza ben 66 kiloya düşeceğim
hemize kolay gelsin

Ben Bursadan gelin geldim :) Bursada nereye gidiyorsun diyet listenide yazarsan sevinirim fikir olur :16:

bende öyle canım ya ama ben yazıldım iki gün gidiyorum haftada
sporla desteklemiş olucam bugün gidemiycem ama boğazlarım çok ağrıyor
sen neler yapıyosun evli misin bekar mısın kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun:16:

Spor yapabiliyorsan ne mutlu canım ya maalesef benim imkanım yok evde sıkılaşmak için hareketler yaparım artık :15:Ben 14 aylık evliyim şehir değiştirdim ettim derken bi baktım 73 kilo olmuşum :17: sıkıntıdan evde yalnız olmaktan yedim de yedim ee şimdi böyle oldum :14:Boyumda 1.69 felan herkes iyisin diyo ama iyi değilim biliyom sürekli kamufle etcek şeyer giyiyorum sanırım ondan iyisin diyorlar.
İdeal kilom 62 inşallah başarıcam.

Bu sefer olacak eminim o kadar inanıyorum eşimde destek daha ne olsun :)

Back
X