Yurtdışında yaptırmıştım bizim parayla 900 lira civarı para tutuyorsonuçtan memnunum.
ABD Atlanta'da bir doktor sadece bu işi yapıyor. Gamze dışında da bir iş yapmıyor. ABD'ye ilerde bir gün gitme planın varsa bence ona yaptır gitmişken, 900 dolara yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yada en azından onun sonuçlarına bakıp Türkiye'de gideceğin kişiyle muhakkak kıyaslagülmediğiniz zaman da çukur çok belli mi?
foto paylaşabilir misiniz?
lokal anestezi yapılıyor sonuçta. ama güzellik için her türlü acıya katlanırımÇok acımaz mi kurban olduklarım nasıl yaptiriyosunuz
Gamze estetiği niye acısın ki? En basit şeylerden biri o.lokal anestezi yapılıyor sonuçta. ama güzellik için her türlü acıya katlanırım
çok teşekkür ederim :)ABD Atlanta'da bir doktor sadece bu işi yapıyor. Gamze dışında da bir iş yapmıyor. ABD'ye ilerde bir gün gitme planın varsa bence ona yaptır gitmişken, 900 dolara yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yada en azından onun sonuçlarına bakıp Türkiye'de gideceğin kişiyle muhakkak kıyasla
Görmedim, nerde? Ne sormuştunuz? Ben gamze estetiği yaptırmadım ama Atlanta'da sadece gamze estetiği üzerine çalışan bir doktor olduğunu biliyorum.çok teşekkür ederim :)
ama sorduğum soruları cevaplamadınız
İçinden et parçası alınıyor ya kuzumGamze estetiği niye acısın ki? En basit şeylerden biri o.
Et parçası alınmıyor diye biliyorum. İçerdeki kası dikiyor diye düşünüyorum, öyle izledim. Basit birşey.İçinden et parçası alınıyor ya kuzum
Alındığını söylemişti arkadaşım yaptırmıştı da .Amerika'da yaşıyor o Türkiye'de de böyledir bence .fiyatları neymiş bilgin var miEt parçası alınmıyor diye biliyorum. İçerdeki kası dikiyor diye düşünüyorum, öyle izledim. Basit birşey.
900-950 dolardı bahsettiğim adam. Ama çok doğal yapıyor, sanki o gamze ile doğmuşsun gibiAlındığını söylemişti arkadaşım yaptırmıştı da .Amerika'da yaşıyor o Türkiye'de de böyledir bence .fiyatları neymiş bilgin var mi
Bir arkadaşım türkiyedeki doktorlara sordu. onlar da 4500 felan demiş. yani benzer bi paraya denk geliyor. daha çok diyen de olmş şaşırdım900-950 dolardı bahsettiğim adam. Ama çok doğal yapıyor, sanki o gamze ile doğmuşsun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?