Gamze Özçelik davasında ceza kesinleşti

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Antalya’da bir otel odasında manken ve oyuncu Gamze Özçelik’e tecavüz etmekle suçlanan Gökhan Demirkol’a verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası kesinleşti.
gamze-ozcelik-davasinda-ceza-kesinlesti-5824691.Jpeg

11 yıl önce oyuncu ve manken Gamze Özçelik’e Antalya’nın Kemer ilçesinde bir otelde tecavüz etmesiyle suçlanan eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol, 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davasında 25 Aralık 2006’da 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, karar 9 Haziran 2008 tarihinde Yargıtay 5’inci Ceza Dairesi’nin oybirliğiyle bozulmuştu. Bozulan karar üzerine yeniden yapılan yargılamada Gökhan Demirkol’a 7 yıl hapis cezası verildi. Ancak bu ceza da sanığın mahkemedeki iyi hali ve hakimin takdiriyle 5 yıl 10 ay hapis cezasına düşürüldü.

Yargıtay’a giden dosyayı bu kez 14’üncü Ceza Dairesi inceledi. Yargıtay, mağdur Gamze Özçelik’in tecavüz olayından dolayı ruh sağlığının bozulduğuna dair kararı doğrultusunda, sanık Demirkol’un cezalandırılmasını istedi. Geçen 20 Kasım’da görülen duruşmada mahkeme, Demirkol’u ’nitelikli cinsel saldırı’ ve ’zorla ırza geçme’ suçundan toplam 8 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum etti. Dosyanın bir kez daha gönderildiği Yargıtay 14’üncü Ceza Dairesi, bu cezayı onadı.

İHA

Yuh ya kac sene olmus yeni mi verilmis karar? Allah bu hukukculari bildigi gibi yapsin. Iyi hal indirimini de unutmamislar.

Bu iyi hal indirimide noluyorsa artık.. Oh ben gideyip elin kızına tecavüz edeyim gideyim karımı doğrayayım milletin rızkına göz koyayım sonra hakimin karşısında elimi bağlayıp başımı büküp pişmanım diyeyim kafadan 2 yıl indirim alayım.. Oh be temiz iş.

bu iyi hal ındırımı neden senelerce kocasından her turlu ezıyet gormus cınnet gecırmıs veya tecavuze ugrayınca tecavuzcusunu yaralamıs kadına ugramıyor ?
ne yanı bızımde mı çü...müz olsun

Bu iyi hal indirimide noluyorsa artık.. Oh ben gideyip elin kızına tecavüz edeyim gideyim karımı doğrayayım milletin rızkına göz koyayım sonra hakimin karşısında elimi bağlayıp başımı büküp pişmanım diyeyim kafadan 2 yıl indirim alayım.. Oh be temiz iş.

yok kardesım yok mucıze eserı kadın olarak tecavuz edersen muebbet yersın malesef erkekler kadar sanslı degılız
ama erkek olursan bı çü...ün olursa ıyı hal ındırımı alırsın
alımallah kadınlar tecavuze ugramaktan cok kazayla tecavuzcusunu yaralamaya korkuyor ; eve gıren hırsızı yaralamaktan korkuyor

yok kardesım yok mucıze eserı kadın olarak tecavuz edersen muebbet yersın malesef erkekler kadar sanslı degılız
ama erkek olursan bı çü...ün olursa ıyı hal ındırımı alırsın
alımallah kadınlar tecavuze ugramaktan cok kazayla tecavuzcusunu yaralamaya korkuyor ; eve gıren hırsızı yaralamaktan korkuyor

Ooo bide meşru müdafalık durumlar var tabi eve giren hırsıza bile saldırdığında kadın acaba meşru müdafaya giriyor mu diye düşünüyoruz.

Çocuktum o zaman hatırlıyorum az çok olayı. 11 sene nedir yaaa.. Hay böyle ülkenin dandik adletine ben. Neftet ediyorum artık bu ülkeden.

Kaç yıl geçti üzerinden. Daha iyi anlıyorum şimdi tecavüze ugrayıp susan,uğraşmayan insanlari. Kadın tecavüze uğradı,yetmedi videoları heryerde paylaşıldı,yetmedi aylarca haber yapıldı,basın toplantıları vs ama cezası şimdi veriliyor. Yıllarca mücadele mi etmek gerekiyor böyle aleni bir suçun cezasını onamak ićin.Yazık vallahi yazık.

Keşke sıcağı sıcağına onaylansaydı ceza, neyse adalet geç geldi ama geldi...

Gamze Özçelik deyince direk aklıma o video gelir..
Bi insanın hem tecavüze uğrayıp,hem bu goruntulerinin yayınlanmasının cezası 11 yıl sonra mı veriliyor..

Zahmet etmeseydiniz ya,ölmedik ya bi ara keserdiniz cezayı

X