Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş Diziye Geri Dönüyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi feen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

feen

Sporcu
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
953
11
118
İstanbul

Murathan Bebek’e hoş geldin demek için Arka sokaklar dizisinden ayrılan Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik çifti yeniden diziye dönüyorlar.

Hamilelik döneminde diziden ayrılan çift yerine Çağla Kubat ve Berk Oktay kadroya dahil edilmişti. Ancak izleyicilerin gözündeki boşluk bir türlü dolmamıştı.Bunun üzerine Gamze Özçelik ve Uğur pektaş ile yeniden görüşen yapımcı firma olumlu yanıt aldı.

kaydirigubbakcemile5

eeee dizi bitecek zaten neden geri dönüyorlarki..
hem yeni gelen oyunculara ayıp değilmi..

yok dizi bitmicekmiş, uğur la gamzede nisan gibi diziye katılcaklarmış.

ama bu haber yalanmış,yapımcılar çağla ve berk gelince raiting yüzde 20 arttı diyo gemze ve uğuru düşünmüyorlarmış

ama bu haber yalanmış,yapımcılar çağla ve berk gelince raiting yüzde 20 arttı diyo gemze ve uğuru düşünmüyorlarmış

raitingin cagla ve berk ıle arttıgına kanımca hıc ıhtımal vermıyorum
kım gelırse gelsın bu ıkı hınzırın yerını asla tutamaz :asigim:
ınsallah asılsız degıldır cıkan haber ki buyuk bır fan kesımı bu ıkılının dızıye gerı donmesını dort gozle beklıyor buyrunnnnnnnnn

bende istiyorum gelmelerini zaten şaşırdım habere nasıl artmış raiting hayret

gerçekten bu iki çiftin yerini hiç kimse tutamaz...

berk denen oğlanı akasya durağından beri sevmem çok itici geliyor bana.
çağla deseniz oyuncuğu beceremiyor.
reytinglerin arttığına inanmıyorum.

bu 2 rol Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik için biçilmiş kaftandı.
gelirlerse tekrar izlemeye başlarım....

niye ayrıldılar niye geri dönüyorlar yerine geçen oyunculara ayıp değilmi yaptıkları ????? ben yenı gelenlere de alıştım hatta hiç yadırgamadım dı ...

bence bu dizi bitsin artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…