Gamze Topuz suskunluğunu bozdu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
40 günlük bebekleri olan Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar'ın ayrılık kararı aldıkları ve evlerini ayırdıkları ortaya çıkmıştı. Kantarcılar'ın birkaç aydır başka bir kadınla görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden sona erdiği öne sürülmüştü.
4_hd1.jpg

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Gamze Topuz ile görüştüğünü açıkladı ve ünlü oyuncuyla neler konuştuğunu canlı yayında anlattı.

Aydoğan şunları söyledi: "Dün Gamze Topuz'la konuştum. Kız hakikaten üzgündü. Düşünüyor 'Sütüm kesilir mi?' diye. Kendini bunun kader olduğuna, bunu çekmesi gerektiğine inandırmış. Allah yolunda. 'Demek ki böyle bir şey görmem lazımmış' diyor.
5_hd1.jpg

Eşyalarını alacakmış o evden. Evi terk eden de Gamze'ymiş. İddia edilen aşçı kızla ilgili durum hamileliğinin beşinci, altıncı ayından beri devam ediyormuş. Gamze yaşananların polemik konusu olmasını istemiyor. Annesi ve anneannesi yanında…"

40 günlük bebekleri olan Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar'ın ayrılık kararı aldıkları ve evlerini ayırdıkları ortaya çıkmıştı. Kantarcılar'ın birkaç aydır başka bir kadınla görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden sona erdiği öne sürülmüştü.
Eki Görüntüle 1504836
Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Gamze Topuz ile görüştüğünü açıkladı ve ünlü oyuncuyla neler konuştuğunu canlı yayında anlattı.

Aydoğan şunları söyledi: "Dün Gamze Topuz'la konuştum. Kız hakikaten üzgündü. Düşünüyor 'Sütüm kesilir mi?' diye. Kendini bunun kader olduğuna, bunu çekmesi gerektiğine inandırmış. Allah yolunda. 'Demek ki böyle bir şey görmem lazımmış' diyor.
Eki Görüntüle 1504837
Eşyalarını alacakmış o evden. Evi terk eden de Gamze'ymiş. İddia edilen aşçı kızla ilgili durum hamileliğinin beşinci, altıncı ayından beri devam ediyormuş. Gamze yaşananların polemik konusu olmasını istemiyor. Annesi ve anneannesi yanında…"
bunlar niye evlenir ki zaten 3,4 ay evli dursalar rekor sayılır

Çok kısa sürede tanıştılar,kısa sürede evlendiler,kısa sürede bebek sahibi oldular kısa sürede de boşanma söz konusu ne kadar acı. Kutsal olarak gördüğümüz evliliği neden bu kadar hafife alıyorlar.
O bebeğe yazık değil mi ya niye ayrıldık sorusuna baban aldattı mı diyecek şimdi. Ne kadar sağlıklı bir şekilde bebek büyüyecek bilmiyorum ama denilecek tek bir şey var o da çok yazık çokk.

O degilde.
Kiz demis gundeme gelmesini istemiyorm diye.
Kadin gelmis catir catir herseyi ortaya dokmus. Guvenmisti be.

Yanılmıyorsam bu çiftin olayında bebeği Gamze istedi gibi, hamilelik olunca da zorunlu olarak nikah yaptılar, bildiğim kadarıyla uzun süredir beraberlerdi. Yani demem o ki, uzun süre birlikte olup da nikah yapmayan, sadece bebek için evlenen adamdan hayır gelmez, gelmedi de...

Ben bu çiftin hemen boşanacağını biliyordum 2 side birbirleriye çok uyumsuz cinsellik için beraberlermiş ,

X