- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Bende ağustosta başlamıştım halen yok 8 ay olacak :)) İlişkiden sonra bele yastık koyup ayaklari dikmeyi deneyecem bu aypardon o zaman daha ayılamadım galiba
evet o ay canım ve hala bişi yok görüyorsunuz
aman nedir bu çilemizBende ağustosta başlamıştım halen yok 8 ay olacak :)) İlişkiden sonra bele yastık koyup ayaklari dikmeyi deneyecem bu ay
kız benm kafa yerindemiKız sen beni devamlı unutuyorsun valla 3. Sorusunyok canım bi sorun yok dedi ama bilmiyorum var mı
Benm evlendigim ilk ayda yumurtam catlayamadigi için kist olusturmus 5 cm buyuklugundeydi 15 gun yasmin ictim kist yok oldu cok şükür sonraki ayda sogan kürü yapmıştım ama fayda etmedi gebeliğe :/kız benm kafa yerindemi
kaç kişiyle knouştum forumda
kusura bakma nolurrrr
umarım bu ay taktiklerimiz tutar yaaa bende soğan suyu içiom
denedinmi soğan suyunu
bakalım bnde bi faydası olcakmı cok bekletmeden gelsin bebişler inşalalh hayırlısıylaBenm evlendigim ilk ayda yumurtam catlayamadigi için kist olusturmus 5 cm buyuklugundeydi 15 gun yasmin ictim kist yok oldu cok şükür sonraki ayda sogan kürü yapmıştım ama fayda etmedi gebeliğe :/
Insallahh canimm en kisa zamanda nasip etsin Rabbim guzel guzel bebisler:)bakalım bnde bi faydası olcakmı cok bekletmeden gelsin bebişler inşalalh hayırlısıyla
neyse en aızndan zararı olan bişey değil saraçoğlu her sağlıklı kadın 6 ayda bir yapmalı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?