- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
Ayyy cok tesekkür ederim arkadasim, dilerim senin de gönlüne göre olur hersey...Ciddi anlamda kolleksiyon olmuşşşş'!!! Mutfağınıza bayıldım herşey çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin Allah'ımm yaaaaa çok çok güzel nazar değmesinnn

Sagol hayatim, evet bitti benim ceyizim.. Ufak tefek gördükce aliyorum ama son vermeyi düsünüyorum artik alisverise.Takıpteyim canım aldıklarının cok guzeller gercı bıttı sanırım senın ceyızın
Evet elif de aldi kendine, bende dayanamadim aldim hemen cok tarz..penguen bardaklarina bak yaw, cok sirinlermis bayildim.
yeni aldiklarinda cok güzel zevkli bebeem benim
Sagol bebiskom,mucuk mucuk...

)falan yaptın(bakanlarda cvblayabilir çok merak ediyorum çünkü kaç tane yapmam gerek
)falan yaptın(bakanlarda cvblayabilir çok merak ediyorum çünkü kaç tane yapmam gerek Nasil olsa olacak evlilik..
 Nasil olsa olacak evlilik..

o zaman meyvelik olabilir ya da yemek masasının üzerine aksesuar olarakda kullanabilirsin bak neler geliyor aklıma banyoya sabunluk olarak bile koyabilirsin aslında
o zaman meyvelik olabilir ya da yemek masasının üzerine aksesuar olarakda kullanabilirsin bak neler geliyor aklıma banyoya sabunluk olarak bile koyabilirsin aslında 

Koc burcuyum belki de bunun da etkisi var, bana enerji veriyor bu renk..
 Koc burcuyum belki de bunun da etkisi var, bana enerji veriyor bu renk..