• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gap 0-3 yaş...

gp62244700vliv01.jpg
[/URL][/IMG]
gp62338500vliv01.jpg
[/URL][/IMG]
gp62339700vliv01.jpg
[/URL][/IMG]

Bayıldım ben bunlara..:)

gap magazalarinda cocuk reyonu yok baby gap olarak ayri magaza aciyorlar. istanbul avrupa yakasında istinye parkta ve kanyonda var. ben yegenime genelde buradan aliyorum inanilmaz güzel seyler var resmen kücük adamlara özel. kizlara cok daha güzel seyler var hatta.

evet ya bunlar harika bende istiyorum oğluşuma... bütyün tulum şeklindekilerde çok güzel

Cok daha guzelleri var Baby Gap magazalarinda ben oglum icin en buyuk ali$veri$i burdan yaptim ve sanirim yapmayada devam edecegim..Birde Ralph Lauren in bebek serisine bayiliyorum..

gercekten size bunlari cok abarti pahali satiyolar.ya biz bunlari yani gap urunlerini 5-10 dolara aliyoruz.nasil olurda arada bu kadar fiyat farki koyarlar.gercekten cok kazik.bu marka bu kadar etmez.amerikada cok tutulmayan bir markayi size cokpahali satiyolar.

Çok güzeller ya :69::69:

Ama İzmir'deki GAP'te bu kadar çok ürün göremedim ben. Gerçi indirimzamanına denk geldim, o da ayrı:1:

Back
X