Garanti Bankası sınavı,mülakatları,maaşları hakkında bilgisi olan yazabilir mi ????

Halbuki çok umutlanmıştım bugün eğitimdeki insanları görünce hiç kimsenin bi üstünlüğü yok dedim bende yaparım gelirim inşallah dedm sınavdan çıkıncada çok umutluydum en azndan baraj olur falan diye tahmin ediodm ama olmadı gene hayallerim yıkıldı ,gene alt üst oldum,iş aramaktan da yoruldum gidip böyle yerleri görüp ondan sonra üzülmektende sıkıldım ...

bu sınavları geçenler geçio sonrasnda da 3 tane mülakatı geçiolar ne güzel şu an gerçektn tokat yemiş gibiyim bi kapı daha kapandı ...
bu sınava tekrar girmek içinde 1 yıl geçmesi gerekiyomş ...diğer pozisyonlara çağrırlarmı bilmiyorm ama niyese çok kötü oldm moralim ciddi anlamda bozuldu çok isteyerek gittim çünkü ortamın havası bile güzeldi herkes nasıl çalışıo şuraya bak kurumsallık böyle bişi dedm ama kafi gelmedi ...neyse bu sınava da hazırlanmak lazım galiba oturup 60 sorudan en az 40 taneyi 35 dkda nası yaparım gibi falan hayat çok zor...

Son düzenleme:
Şu an çok moralim bozuk aradılar başarılı olamadınız dediler bana göre güzeldi aslında en azından dikkat testim çok iyiydi

Ne ara belli oldu şimdi gördümmm..üzülme Begüşüm yaaa dur biiii... Allah bir kapı kapar başka kapıyı açar sen çok sakin ve aklıbaşında bir kızsın şşimdi bu küçücük önemsiz hüznü içinden at çabuk, çok daha güzel şeyler olcak hayatında inşallahh

valla bozuk cnm moralim hep öyle diyorum ama o kapılar hep kapanıyo ya bi de gidip ortamı görüosun eğitim merkezi resmen kampüs gibi içim gitti ya bide olmadı denilince hepten üzüldüm şimdi ,,bakalım ne olcak benm hayatmda iş bulabilcem mi merak ediyorum...

Tabi ki bulcaksın Begü yaaa... tamam birazcık üzül ama böyle genel bir hayal kırıklığını umutsuzluğu sana yakıştırmamı beklemeeee

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

iki üniversite bitir ,
Orta derecede ingilizce bil,bilgisayar bil
Elin ayağın düzgün olsun şükürler olsun,

Ama sırf iş deneyimim yok diye senelerdir işsizim bi insan evladı çıkmadı ki karşıma gel bi başla bakalım deneme süresi var falan diye yazık tek ben değilim benim gibi milyonlarca işsiz arkadaşm var...

Banka sınavları desen al işte bugün olmadı biz nasıl iş bulcaz ya ...

Kpss ye girersin atama bekle yada mülakatlılara başvurursun onada dayısı olanlar yerleşir zaten adaletine ediyim dünya ...

Son düzenleme:
Canim bende girmistim sinava yaziliyi gectim ben yazilida herkesi geciriolar die dusunmustum sonra grup mulakatina cagirdilar onuda gectim sonra yuz yuze mulakat vardi iki sene sozlesme var kabul ediomusun dediler bende iki yil cok fazla dedim kpss olsa daha iyi bi is olsa die dusunmustum olece olmadi ama suan olsa kabul ederdim simdi bir yillik calisio olurdum

Canım keşke kabul etsedin çok iyi bi deneyim olurdu ...ben öyle üzgünüm ki anlatamam çok istedim çok ta umutlandm çıktığmdada olur gibi hissediodm ama olmadı işte ya ...kpss de artık zorlaştı kadrolularda atama verceklerki gircen mülakatlılarda hep torpil dönüo diolar...bugün böyle insanları gördümmm bir sürü ya bu insanlar nası geçio dedm ya hani bi biz mi fazlayızda olmuo ...

ama sınavda bnm genel yetenek olmadı tahminimce 60 soru 35 dk biraz zorladı bni dikkat testi 60 soru 15 dk idi o çok iyidi ama şans işte olmadı ...

Sadece gül istedimmmm....
İş konusunda çok haklısın canım deneyime bakıyorlar güya ama sırf çevree..döngü böyle, umarım okonuda da yüzün güler bir gün amaa asla pes etmek yokk

İnşallah cnmm bakalmmm ben elimden geleni yapıyorum ya ..yok pes etmek yokta işte nereye kadar :26:

ben onu varya sorulari tam okumadan yaptim heralde yetistirim die hos bos birakmadim ama mesela kuzenimle beraber girdik oda 15 soru bos birakti oda gecti o yuzden ben herkes gecio die dusunmustum ama uzulme bitanem belkide seni daha hayirli daha iyi bi is beklio

bu da olsa fena olmazdı ama napalım olmadı ...Zaten hayırlısı diye diye tek avuntumuz ama cidden Allah hayırlı olanı versin hepimiz için çalışıp kendi ayaklarımız üstünde duralım ekonomik özgürlüğmz olsn ...

ay bende sadce snin için girdim canım:)) oraya bende aşığım eğitimide orda alacaksın:) benim şubemde yakın bolgemde orda(bolge bolg ayrılırız anlatırım sonra:) ) toplantılarımızda orda olur:)) sınavının geçmesini çok sevindim sonuctan muhakkak haberdar et beni

canım yazdım sonra altta kaldı sanırım bana göre iyiydi özellikle dikkat testi ama aradılar başarısız olmuşm yani elendm ( çok moralim bozuldu ...

nasıl ya ne cabuk

valla sabah girdik sınava akşam 7 gibi aradılar zaten ordaki görevli de öyle dedi bugün yada yarın ön mülakat için dönüşler olcak sınav sonuçları haber verilcek dedi nitekimde öyle oldu ...

Cidden ben çok umutluydum dikkat testim iyiydi emindim o kadar iyi yaptım yani genel yetenek biraz kötüydü ama bi şekilde geçerim diodm ama nasip olmadı ya dedim orda eğitimler vardı bende gelcem inşallah falan içimden ama kısmet ya moralim bozuldu hemde çok bide o kadar davet gelipte bugün kısmet oldu gittim ama sonuç olmadı bide 1 sene aynı pozisyon için sınava çağrılmıosun bu da kötü ...telefondaki bayan çağrı merkezi düşünürmsnz dedi ona da o an ki sinirle istemiyorum teşekkürler dedm iyi mi ettim kötü mü onu da bilmiyorum ...

Boşver takma kafana daha iyi olmuş.

Bankacılık yapılacak iş değil hele özel bankalarda hiç yapılmaz.

Adamın ciğerin sökerler vallaha

Boşver takma kafana daha iyi olmuş.

Bankacılık yapılacak iş değil hele özel bankalarda hiç yapılmaz.

Adamın ciğerin sökerler vallaha

ben istiorum banka yaa öyle diosun ama milyonlarca insan bankada çalışıo herkes kötülüo edio ama çalışıo yani bu işsizlikte keşke banka olsa ...

Doğru takmamak lazım da işte bu iş arama sınav mülakat vallahi bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…