- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bu konuda haklısınız.Ama C seviyesinde belge almayı düşündüm.böyle cahil ihmalkar ve dikkatsiz bir ülkede iş güvenliği uzmanı olunur mu?
sen aklını peynir ekmek arası yapıp yemek istiyorsun herhalde. kusura bakma ben yanına çay vermem
madem fikir istedin, olmaz diyorum
ben olsam başka şeylere yönelirim
Araştırdım.Hapis tazminat falan varmış.böyle cahil ihmalkar ve dikkatsiz bir ülkede iş güvenliği uzmanı olunur mu?
sen aklını peynir ekmek arası yapıp yemek istiyorsun herhalde. kusura bakma ben yanına çay vermem
madem fikir istedin, olmaz diyorum
ben olsam başka şeylere yönelirim
tanıdığınız ne öğretmeni?Tanıdığım var giden.Çok memnun.Buradan daha rahat olduğunu söylüyor.Yazilim konusunu araştıracağim
Ya valla kanıtlı maaş bordrosu bile görsem inanmam. İngilizce ve almanca öğretmenliği yapanlar var VHS lerde falan ama onun dışında çok zor hele ki Türkiyeden iş bulup gidecek.tanıdığınız ne öğretmeni?
Almanyaya öğretmen olarak olmasada normal işçi bile olsa gitmek istiyorum.Dil çalışıyorum.Almanyaya tek branş öğretmen olarak giden tanıdığım var.Şuan çok memnun.Özel okullarda ihtiyaç varmış.Tek branşı dahi kabul ediyorlar.İsg yi araştırdım.Avukat ve hapisle direk isg ugraşırmisAlmanyada öğretmenlik imkani çok çok zor. Çevremden de baya bildiğim bir konu oldugu için boşuna bu alana bakıp vakit kaybetmeyin başka şeylere yönelin diyebilirim. İş güvenliği de bir ara herkes almıştı ya hala eleman açığı var mı gerçekten çok şaşırdım. Her üç kişiden ikisinde vardı ben türkiyede çalışırken.
Tanıdığım derken instagramda bir hoca var.Birebir konuştum defalarca.Matematik öğretmeni.Almancayi ögren yardımcı olacağım dedi.Fizik kimya matematikte çok ihtiyaç varmış.Ya valla kanıtlı maaş bordrosu bile görsem inanmam. İngilizce ve almanca öğretmenliği yapanlar var VHS lerde falan ama onun dışında çok zor hele ki Türkiyeden iş bulup gidecek.
Yazılımda peki hangi programları bilmek gerek.Birde Almanyada iş bulma şansım olsun istiyorum.İsg riskli, hee yapan yok mu? Var tabii ki ancak ben kursuna gittiğim halde tercih etmedim yapmayı. Kendini bilirsin can mesuliyeti alacak kadar cesaretliysen yaparsın. Bana sorarsan madem meslek değiştireceksin yazılıma kay, istihdamı daha yüksek ve risksiz.
Yazilim kursuna gitsem,Türkiyede iş bulabilir miyim.Burada deneyim kazanıp oraya gitmeyi düşünüyorum.Birde yazılım zor mu yapabilir miyimAlmanya bazlı araştırma yapmalısın, benim bilgim yok Almanya hakkında o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim. Araştırmaların sonucu hangi yazılım diliyle nasıl bir yol izleyeceğine karar verirsin.
Ben yazılım mühendisiyim. Yazılımcı olmak için üniversitesini okumak ya da binlerce dolar verip kursa gitmek şart değil. Yazılım zekası, algoritmik düşünce bir insanda ya vardır ya yoktur. Varsa kopar gidersiniz hele ki üzerine heves, hırs da varsa. Yoksa da ortalama bir yazılımcı olursunuz. Ortalama bi yazılımcı olmanız halinde ve 0 deneyimle Türkiye'de piyasada biraz yıpranabilirsiniz. Ama 3-4 yıla hevesiniz kırılmadan asılırsanız anca bir yere gelebilirsiniz. Başka sorunuz varsa özelden de yazabilirsiniz. Ben de Almanya'da yaşıyorum bu arada 2 yıla yakındır.Yazilim kursuna gitsem,Türkiyede iş bulabilir miyim.Burada deneyim kazanıp oraya gitmeyi düşünüyorum.Birde yazılım zor mu yapabilir miyim
Merhaba size özelden yazmaya çalıştım.Ancak mesaj atılmıyor.Siz baba mesaj atabilir misinizBen yazılım mühendisiyim. Yazılımcı olmak için üniversitesini okumak ya da binlerce dolar verip kursa gitmek şart değil. Yazılım zekası, algoritmik düşünce bir insanda ya vardır ya yoktur. Varsa kopar gidersiniz hele ki üzerine heves, hırs da varsa. Yoksa da ortalama bir yazılımcı olursunuz. Ortalama bi yazılımcı olmanız halinde ve 0 deneyimle Türkiye'de piyasada biraz yıpranabilirsiniz. Ama 3-4 yıla hevesiniz kırılmadan asılırsanız anca bir yere gelebilirsiniz. Başka sorunuz varsa özelden de yazabilirsiniz. Ben de Almanya'da yaşıyorum bu arada 2 yıla yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?