GARDASİL 9 lu aşı fiyat

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Kızlar, Almanya 'dan GARDASİL 9 lu aşı getirteceğim....Tek doz aşı için 163 euro dediler ve içinde 2 doz aşı varmış.... Ben 3 doz aşı diye biliyorum ... Özellikle Almanya' da yaşayan arkadaşlar fiyatı ve içinde kaç doz aşı olduğu hakkında net bilgi verebilir mi... Emin olunca siparişi vericem..

Gecen yıl tanesi 580'e 3 doz oldum ben. 9'lu değil de 4'lü olandı. 9'lu türkiyede henüz yok denilmişti

163 euro tek doz için bana verilen fiyat uygun mu, pahalı mı... 9 lu içinde 2 tane varmış... 9 lu da 3 doz olması gerekmiyor mu

Almanyada ilaç nasılsa öyledir asla değiştirmezler , çok kuralcı bir devlettir ama siz bi araştırın . Yanlış anlamış olabilirmisiniz? Fiyatı iyi kesinlikle

Kutuda 2 doz olduğunu söyledi arkdş o yüzden acaba dedim..3 doz olarak isteyim bende ... Tanesi 150 euro indirebilir inşallah... Tşkler kızlar

163 euro tek doz için bana verilen fiyat uygun mu, pahalı mı... 9 lu içinde 2 tane varmış... 9 lu da 3 doz olması gerekmiyor mu
2'li ve 4'lü 3 er doz, 9'luyu tam bilemiyorum. uzmanları dinlediğimde 2 dozun bile koruyucu olduğunu söylüyorlardı. sizden tek doz için 1600 tl gibi bir şey istemişler evet baya pahalı ama türkiye'de olmadığı için yurt dışından geleceği için fiyat böyle olabilir. ( iki doz fiyatıysa normal ama) eğer bekleyebilecekseniz biraz daha bekleyin ülkemize gelince yaptırın. ya da eczaneler aracılığıyla getirtmeye çalışın belki daha uygun olur bilemedim.

2'li ve 4'lü 3 er doz, 9'luyu tam bilemiyorum. uzmanları dinlediğimde 2 dozun bile koruyucu olduğunu söylüyorlardı. sizden tek doz için 1600 tl gibi bir şey istemişler evet baya pahalı ama türkiye'de olmadığı için yurt dışından geleceği için fiyat böyle olabilir. ( iki doz fiyatıysa normal ama) eğer bekleyebilecekseniz biraz daha bekleyin ülkemize gelince yaptırın. ya da eczaneler aracılığıyla getirtmeye çalışın belki daha uygun olur bilemedim.
Evet canım pahalı ama alcam sağlık için... Senin bahsettiğin fiyatı arkadaşıma söylücem daha indirimli bulur belki...
Eczaneler ile gelen aşıların maliyeti Bundan da yüksek oluyor o yüzden arkdşım aracılığı ile getirteceğim.. Soğuk zincir zaten, korumalı gelmeli...

1 adedini 540 a alip 3 doz oldum. Ben 3. Dozu olali 1.5 2 sene falan oldu.
Gardasil 9 piyasada yoktu gardasil 3 oldum o yuzden
1500 küsurutlarda gelmiş o zaman çok pahalı çok
bi yan etkisi oldu mu alerji vs

Back
X