3 doz seklinde uygulaniyor bildigim kadariyla3 nasıl canım
3 icin toplam 540 degil miBen 3 u oldum gecen sene 540 TL
2'li ve 4'lü 3 er doz, 9'luyu tam bilemiyorum. uzmanları dinlediğimde 2 dozun bile koruyucu olduğunu söylüyorlardı. sizden tek doz için 1600 tl gibi bir şey istemişler evet baya pahalı ama türkiye'de olmadığı için yurt dışından geleceği için fiyat böyle olabilir. ( iki doz fiyatıysa normal ama) eğer bekleyebilecekseniz biraz daha bekleyin ülkemize gelince yaptırın. ya da eczaneler aracılığıyla getirtmeye çalışın belki daha uygun olur bilemedim.163 euro tek doz için bana verilen fiyat uygun mu, pahalı mı... 9 lu içinde 2 tane varmış... 9 lu da 3 doz olması gerekmiyor mu
1 adedini 540 a alip 3 doz oldum. Ben 3. Dozu olali 1.5 2 sene falan oldu.3 icin toplam 540 degil mi
Oyleyse cok iyiymis
Gecen ben sormustum 3lu icin 2000 e yakin fiyat soyledi
Pardon zaman geçince ben gardasil 3 diye hatirlamisim adını gardasil 4 mus oldugum asin1 adedini 540 a alip 3 doz oldum. Ben 3. Dozu olali 1.5 2 sene falan oldu.
Gardasil 9 piyasada yoktu gardasil 3 oldum o yuzden
Evet canım pahalı ama alcam sağlık için... Senin bahsettiğin fiyatı arkadaşıma söylücem daha indirimli bulur belki...2'li ve 4'lü 3 er doz, 9'luyu tam bilemiyorum. uzmanları dinlediğimde 2 dozun bile koruyucu olduğunu söylüyorlardı. sizden tek doz için 1600 tl gibi bir şey istemişler evet baya pahalı ama türkiye'de olmadığı için yurt dışından geleceği için fiyat böyle olabilir. ( iki doz fiyatıysa normal ama) eğer bekleyebilecekseniz biraz daha bekleyin ülkemize gelince yaptırın. ya da eczaneler aracılığıyla getirtmeye çalışın belki daha uygun olur bilemedim.
1500 küsurutlarda gelmiş o zaman çok pahalı çok1 adedini 540 a alip 3 doz oldum. Ben 3. Dozu olali 1.5 2 sene falan oldu.
Gardasil 9 piyasada yoktu gardasil 3 oldum o yuzden
Bende yan etki yapmadi hic1500 küsurutlarda gelmiş o zaman çok pahalı çok
bi yan etkisi oldu mu alerji vs
çok teşekkür ederimBende yan etki yapmadi hic
Sizde olmayı düşünüyorsunuz sanirim. Gardasil 9 u olun o daha etkili 9 hpv virüsüne karşı koruyor
Yas kaç sizin.çok teşekkür ederim
olmayı duşünüyorum evet
18Yas kaç sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?