Gardırop Savaşları

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Hafta içi her gün 12.45 te ekrana gelecek olan Gardırop Savaşları’nda 8 genç kız 2 ay boyunca aynı evi paylaşacak ve kendileri için farklı tarzlarda dekore edilmiş odalarında, kendi gardıroplarından getirdikleri kıyafet ve aksesuarlarıyla, her gün belirlenen farklı konseptlerde hazırlanacaklar.
Saçından makyajına, terzide yapılacak tadilata kadar kendilerine oluşturdukları stilleri birbiriyle yarıştıracak olan genç kızlar, gün sonunda jürinin karşısında yerlerini alacak.

Yapım: Karga Film
Genel Koordinatör: Ebru Erkal
Yönetmenler: Mehmet İhsan Şengün- Veli Şimşek
Uygulayıcı Yapımcı: Gülin Ertüm
Genel Editör: Ayşe Pişgin
Kurgu Yönetmeni: Muhammet Eminoğlu

Hafta içi her gün 12.45 te ekrana gelecek olan Gardırop Savaşları’nda 8 genç kız 2 ay boyunca aynı evi paylaşacak ve kendileri için farklı tarzlarda dekore edilmiş odalarında, kendi gardıroplarından getirdikleri kıyafet ve aksesuarlarıyla, her gün belirlenen farklı konseptlerde hazırlanacaklar.
Saçından makyajına, terzide yapılacak tadilata kadar kendilerine oluşturdukları stilleri birbiriyle yarıştıracak olan genç kızlar, gün sonunda jürinin karşısında yerlerini alacak.

Yapım: Karga Film
Genel Koordinatör: Ebru Erkal
Yönetmenler: Mehmet İhsan Şengün- Veli Şimşek
Uygulayıcı Yapımcı: Gülin Ertüm
Genel Editör: Ayşe Pişgin
Kurgu Yönetmeni: Muhammet Eminoğlu
Tarzi guzel bir kac kiz var

Hele bir tane kiz var demet akalina cok benziyor..
Simdi saclarini kestirmis..
Aycan miydi neydi adı

İzleyen yok sanırım.. Ben beğeniyorum. En azından jüri üyelerinin kaprisleri ve egolarını izlemiyoruz bütün program süresince...

İzleyen yok sanırım.. Ben beğeniyorum. En azından jüri üyelerinin kaprisleri ve egolarını izlemiyoruz bütün program süresince...
Ara sıra bakıyorum bu sene 1.aycan olur gibime geliyor ama bence yarışmanın formatı biraz değişmeli yarışmada her sene 1.kişi 1.oluyor ve diğer kızlar gelecek sezon yarışmamalı yeni kızlar gelmeli.

Bugün Su'yu elemeyecekleri o kadar çok belliydi ki. Bir de fragmanlarda sanki Su elenecekmiş gibi algı oluşturdular.

GS.webp

Reyting: Gardırop Savaşları
Program saatinin öğleden ikindiye kaydırılmasının etkisiyle de son haftalarda reytingde %50 ye yakın artış oldu.

Son düzenleme:
OC.webp

Back
X