Gardırop tipi buzdolabı fikir verirmisiniz

wwater

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.122
162
648
kızlar gardıroptipi buzdolabı aldım birazda şüpelerim var kullanan var mıCADIARZU

hayırlı olsun canım.
benim abimler 2 bucuk yıldır kullanıyor.aslında memnunlar ama biraz kullanışsız.içi çok geniş değil.rahat rahat tencereler pasta tepsileri sığmıyor pek.sıkıntıları bu yönde.mesela bir ara pasta yapmıştık hemen donsun yiyelim dedik ama dolaba sığdıramadık fırın tepsisini.

Çarşamba günü buzdolabı alıcam.Çok ince eleyip sık dokudum...Gardırop tipi buzdolaplarını gördüğümde, dış görünüşüne vuruldum resmen :asigim:
Çok istiyordum onlardan almayı.Ama kullananlara sordum, hep içinin darlığından şikayetçi oldular.Gerçekten mantıklı düşününce bana da öyle geldi.Dondurucusu yan tarafta olduğu için baya dar :delphin: Ben de o yüzden vazgeçtim...Ama dış görünüş mükemmel, fakat sadece göz zevkim için, kullanamayacağım birşeyi almak istemedim.Güle güle kullan ama keşke almadan soraydın -tatlicadiarzu-

biraz görünüşüne kandım aslında çok şık duruyor dediğin gibi biraz küçük canım abinlerinki su pınarlımı

Çarşamba günü buzdolabı alıcam.Çok ince eleyip sık dokudum...Gardırop tipi buzdolaplarını gördüğümde, dış görünüşüne vuruldum resmen :asigim:
Çok istiyordum onlardan almayı.Ama kullananlara sordum, hep içinin darlığından şikayetçi oldular.Gerçekten mantıklı düşününce bana da öyle geldi.Dondurucusu yan tarafta olduğu için baya dar :delphin: Ben de o yüzden vazgeçtim...Ama dış görünüş mükemmel, fakat sadece göz zevkim için, kullanamayacağım birşeyi almak istemedim.Güle güle kullan ama keşke almadan soraydın -tatlicadiarzu-

noftros olduğu için derin dondurucu gibi çok uzun süre yiyecekleri koruyacağını sanmıyorum o yüzden buzluğunun küçüklüğüne pek takılmadım ama soğutucu bölümüde dar

Kızlar bende de bu tip çelik buzdolabı var .Görüntüsü çok güzel , ben de içinin dar olduğunu düşünmüştüm ama kesinlikle değil .Çok memnunum , iç hacmi çok geniş .Düzenli yerleştirince çok büyük bile sayılır .Ayrıca soğuk su pınarı ve buz kırma özelliği çok hoş .Markası Samsung .Kısaca çok kullanışlı bir buzdolabı.

arkadaşlar damacanaya mı bağlattınız kullanışlı oldumu

Back
X