gardiyan ve öğretmen çıkmazı

bu yaz öğretmen arkadaşım gardiyanla evlendi, zaten yıllardır çıkıyorlardı onun eşi de işletme okuyup orda burda çalıştı çalıştı en sonunda kpss ye girip gardiyanlığı kazandı.. ama bunlar nişanlılık evresinde oldu yani nişanı taktıklarında kız öğretmen oğlan ise sözleşmeli çalışan biriydi Şu anda da çok mutlular (Allah bozmasın)

Yaa kesinlikle dediklerinizde çok haklısınız sağolun verdiğiniz örneklerde çok iiyi oldu iletilecektir. Bu iş olacak yarın ikisinide biraraya getiriyorum sonuç hayırlı olur ki zaten gördükleri an dayanamayacaklar:)

Cok iyi yapiyorsunuz.Sevenler kavussun tabii.Eda da biraz guclu dursun Sahip ciksin askina.Sonucta sorun cikaran onun babasi.Babasinin meslegi neydi acaba?Meslekler de kazanclar da gayet denk.birbirine uyumlu insan kolay bulunmuyor bu zamanda.Harcamasinlar sevgilerini.Baba ikna olur zamanla.Eda guclu durabilirse tabii.

Arkadaslar hep kendi adıma konu açtım sıkıntımı derdimi paylaştım sağolun sizlerde yardimci oldunuz şuan şükür daha Iyiyim.ama şuan bahsedeceğim konu çocukluk arkadaşım canım kardeşim dediğim birinin derdi ki her sıkıntımda yanındydi ki onun için size danışmak istiyorum. en yakın kizarkadaşım öğretmen ve 2yil önce benim liseden bi arkadaşımla beraberken tanistilar o sıra ikiside kpssye hazırlanıyordu eda öğretmen olarak atandı emre atanamadi işletme mezunu kendisi gardiyanlik sınavına girdi ve gardiyan oldu.ilişkileri devam etti hemde çok mutlu şekilde ikiside birbirini seviyor gerçekten birbirlerine bakarken hiç tanımayan biri bile onların aşkına gıpta eder.emre evlenme teklifi etti eda kabul etti hersey buraya kadar güzel edanin babası kızı vermiyor gardiyana kız verilmezmis kızı öğretmenmis gibi gibi hatta kızına seni evlatlikliktan reddedirim bile demiş konuşmuyolar 2aydır ama dün gece ikiside beni arayıp birbirlerini soruyor hatta emre edaya 2saatlik uzakta bi şehirde gidip onu uzaktan görup geliyor çok mutsuzlar bu kadar güzel sevgi meslek yüzünden biter mi ha buarada aynı zamanda emre mimarlık Fakültesinde şehir ve bölge planlama okuyor.edanin babası bide öğrenci mi kesin olmaz demiş.ya kızlar ne yapılabilir eda dün şunu dedi emre gelse nikah kiyalim ve gidelim dese giderim dedi ama emre büyüklere saygılı böyle bişey yapmaz yapamaz ailesiyle edanin arasını bozmak istemiyor savaşıyor kendince garibim kızlar hiç oluru yok mu nasıl babayı ikna ederiz buarada edanin annesi Emre'yi çok seviyor damat olarak istiyor ama baba despot işte aynı zamanda millet ne der modunda kızını gardiyana yakistiramazmis

çok uzun oldu onlara çok üzüldüm sizce bi yol yok mu
Gardiyana kız verilmez mi amca infaz koruma memurluğu (gardiyanlık)mesleğini işsizlikle karıştırıyor zannımca..bu kadar cahil bir adama damat olmakta yürek ister..anne hanım biliyormuş madem o yumuşatacak amca beyi..benim kuzenimin de zamanında sevdiğine varsın diye babam rahmetli eniştemi ikna edecek diye dudaklarında uçuklar çıkmıştı...ama nasipse oluyor bu işler..Allah yardımcıları olsun.

Eşimle ben özel sektörde çalışıyoruz ve de çok şükür herşeyimizde var.Devlet memuru her ikiside sonuçta birde sevgileri var.Eda da bitiyor iş bana zamanında sağlam bir işi yok vazgeç dediklerinde aç da kalsam ,açıkta da kalsam evleneceğim bu kalp bir kez atar demiştim ve de herkese çemkirerek :KK53::KK53:evlenmiştim .Ne aç kaldım ne de açıkta kaldım.Eski bir komşu teyzenin dediği gibi' Çatal kazık yere batmaz bir olursanız kazanırsınız 'demişti.

Back
X