Arkadaslar hep kendi adıma konu açtım sıkıntımı derdimi paylaştım sağolun sizlerde yardimci oldunuz şuan şükür daha Iyiyim.ama şuan bahsedeceğim konu çocukluk arkadaşım canım kardeşim dediğim birinin derdi ki her sıkıntımda yanındydi ki onun için size danışmak istiyorum. en yakın kizarkadaşım öğretmen ve 2yil önce benim liseden bi arkadaşımla beraberken tanistilar o sıra ikiside kpssye hazırlanıyordu eda öğretmen olarak atandı emre atanamadi işletme mezunu kendisi gardiyanlik sınavına girdi ve gardiyan oldu.ilişkileri devam etti hemde çok mutlu şekilde ikiside birbirini seviyor gerçekten birbirlerine bakarken hiç tanımayan biri bile onların aşkına gıpta eder.emre evlenme teklifi etti eda kabul etti hersey buraya kadar güzel edanin babası kızı vermiyor gardiyana kız verilmezmis kızı öğretmenmis gibi gibi hatta kızına seni evlatlikliktan reddedirim bile demiş konuşmuyolar 2aydır ama dün gece ikiside beni arayıp birbirlerini soruyor hatta emre edaya 2saatlik uzakta bi şehirde gidip onu uzaktan görup geliyor çok mutsuzlar bu kadar güzel sevgi meslek yüzünden biter mi ha buarada aynı zamanda emre mimarlık Fakültesinde şehir ve bölge planlama okuyor.edanin babası bide öğrenci mi kesin olmaz demiş.ya kızlar ne yapılabilir eda dün şunu dedi emre gelse nikah kiyalim ve gidelim dese giderim dedi ama emre büyüklere saygılı böyle bişey yapmaz yapamaz ailesiyle edanin arasını bozmak istemiyor savaşıyor kendince garibim kızlar hiç oluru yok mu nasıl babayı ikna ederiz buarada edanin annesi Emre'yi çok seviyor damat olarak istiyor ama baba despot işte aynı zamanda millet ne der modunda kızını gardiyana yakistiramazmis
çok uzun oldu onlara çok üzüldüm sizce bi yol yok mu