- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Haklısınız
Baba vermezse vermesin sanki baba evlenecek adamlarla
Bir de vermedi ben de ayrılırım diyen ekonomik özgürlüğü eğitimi olan kişileri anlamıyorum ben
Tanıdığımız birileri vardı oğlan üniversite mezunu kız lise mezunu mezhep farklılığı var
Oğlanın ailesi almam dedi oğlan akacaksınız deyip tutturdu gittiler kızın babasına vermem dedi
Araya çok kişi girdi adamın hatrını saydığı olmaz bu mezhep başka şeye benzemez dedi
Kız ben giderim baba dedi ister ver ister verme babası da verdi düğünlük dernekli evlendi
Sonuç 10 yılı aşkın süredir evli iki çocuklu mutlu bir aileler
Hayata bir kere geliyoruz. İnsan kolay aşık olmuyor, karşılıklı aşk, sevgi, uyum çok zor bir araya gelir, en azından benim için.. Gerçekten seven insan mücadele etmeli diye düşünüyorum. Babam sağ olsun 30 a kadar bekletmedi ama vermeseydi 30 değil ömür boyu da beklerdim. Ben kolay aşık olabilen biri değilim, herkesle anlaşamam uyum sağlayamam mesela.Bu yüzden yakın çevrem bile sen evlenemezsin kolay kolay falan derdi hep. Bulmuşum aradığım insanı vazgeçemezdim vazgeçmedim de. Bence aşk varsa kolay vazgeçilmez kimse engel olamaz ama sabır gerekir. Vazgeçilebiliyorsa aşk yoktur orada..