- 25 Kasım 2019
- 32
- 2
- 86
- 32
- Konu Sahibi mayisbahar
Ben 6 yıldır vajina akıntısı çekiyorum. Bunu kandida diye düşündüm hep. Doktora gittim. Doktor kanında kandizas çıktı dedi. Ben de zaten tahmin ediyordum dedim. 7 aydır zolax kullanıyorum ve akıntım kesildi. Bırakınca ne olur bilmiyorum. Bu süreçte tekrar doktora gittim ve bana Gardnerella vagіnalis var sende dedi Doktor. Araştırma yaptım bu hırs bakteri ve herkes antibiyotik işe yaramıyor diye dert yanıyor. Doktor bana da antibiyotik önerdi reçete yazdı. Ama ben yorumlar yüzünden antibiyotik kullanmaya korkuyorum. Lütfen bu hastalığa çare bulan var mı söylesin. Delircem artık. Yorumlar çok korkuttu. Bir de benim anlamadığım Doktor bana Gardnerella bakterisi dedi ama benim akintilarimi 7 aydır Zolax isminde bir ilaç durduruyor. Bu nasıl oluyor? Zolax mantar ilacı değil mi? Bir de şu geldi aklıma. Madem bu bakteri vajinada ben neden ağızdan alınan bir antibiyotik alayım? Neden antibiyotik hem mideme hem bagirsaklarima uğrasın? Neden zarar versin? Neden fitil vermedi? Bunu sormak yorumları okuduktan sonra aklıma geldi. Lütfen Gardnerella vagіnalis için çare bulan varsa yazsın. Bıktım bu akintidan.