Buzdolapları ve Derin Dondurucular gardrop tipi buzdolabı

mordabirrenk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
277
0
316
$buzdolabi_ve_derindondurucular_arcelik_8844_sbs_nf_114393.webp buzdolabı almak istiyorum bu model, markası arçelik kapı cift ama içi tek göz o yüzden beğendim sizce nasıl

Canım bende almak istedim ama içleri çok dar bu sebeplede kullanışlı değil bence normal geniş bir buzdolabı al :) Buna vereceğin paraya daha iyi bir marka ve kullanışlı bir model düşünebilirsin yinede senin tercihin tabi :)

Bu ürün çok ilginç bir ürün :) şuan için fazla kullanan olacağını sanmıyorum o sebeptende bir yorum olmaz :)

lakin görünüm olarak hoş duruyor, fakat içi nedir ne değildir birşey diyemiyeceğim ...

Fiyatı ne kadar çok yüksek değildir umarım ?

Bu ürün çok ilginç bir ürün :) şuan için fazla kullanan olacağını sanmıyorum o sebeptende bir yorum olmaz :)

lakin görünüm olarak hoş duruyor, fakat içi nedir ne değildir birşey diyemiyeceğim ...

Fiyatı ne kadar çok yüksek değildir umarım ?

benim en çok hoşuma giden tarafı kağaı çift kapı ama içi tek bölmeli geniş duruyo fiyatı 4000 tl civarında henüz araştırma safhasındayım

5.119 Tl'den 3.689 Tl'ye düşmüş...

1.229 TL peşin 1.230TL 2 taksitle...

arkadaşım bence biraz daha araştırmanı tavsiye ederim buzdolabı için...
buzmatikleri kapıda olup iç hacmi daha da geniş olan buzdolapları var...

5.119 Tl'den 3.689 Tl'ye düşmüş...

1.229 TL peşin 1.230TL 2 taksitle...

arkadaşım bence biraz daha araştırmanı tavsiye ederim buzdolabı için...
buzmatikleri kapıda olup iç hacmi daha da geniş olan buzdolapları var...

Buznatikleri kapıda olan buzdolaplarına bakmadım biraz daha bakayım olmazsa gardrop tipi değilde normal iç hacmi geniş olan buzdolaplarına bakıcam.

gardrop tipi buzdolabından vazgeçtim cumartesi günü ya bosh yada arçelik 5841 NFY modeli veya 2484 CE deri desenli bosh da tek modelde kaldık geniş iç haçmi olan xxl diye geçiyor

gardrop tipi buzdolabından vazgeçtim cumartesi günü ya bosh yada arçelik 5841 NFY modeli veya 2484 CE deri desenli bosh da tek modelde kaldık geniş iç haçmi olan xxl diye geçiyor

Bosch nasıl iyi mi ? şikayetleri vs okudun mu netten var mı olumsuz yorum ? Ben buzdolabında tercih etmezdim sanki :1:

Bosch nasıl iyi mi ? şikayetleri vs okudun mu netten var mı olumsuz yorum ? Ben buzdolabında tercih etmezdim sanki :1:

evet canım okudum ve bosh almadım buzdolabında fazla olumsuz yorum gördüm arçelik 5841 modeli aldım hacmi en büyük olan geniş geniş tam istediğim gibi

hayırlı olsun canım bendede bunun çekmeceli modeli var bende çok memnunum.çekmeceli oluşuda ayrı bi rahat.iç hacmide çok geniş güle güle kullan.

arkadasım memnunmusun bu buzdolabından bızde almayı dusunuyoruz da yorum yaparsan sevınırım

çok memnunum arkadaşım soğutmasıda çok iyi antalyanın sıcağında geçenlerde sabah 7 den akşam 7 ye kadar elektrik yoktu hiç bir şeyim çözülmemiş aynen duruyordu.kullanımıda rahat

Back
X