Gardrops

mervedeniz66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
6
1
Merhaba kızlaar size mükemmel bir site önereceğim. Kıyafetlerimi satacak bi yer arıyordum gardrops sitesini buldum, dolabımı te3mizledim ve çok uygun fiyatlara yeni ürünler aldım komisyonları baya düşük ve hızlı satış yapabiliyorsunuz:KK45:

selam ben geçen gün facebookta reklamlarını gördüm facebookla üye oldum, elbiselerimi yükledim onay geldi ve satışa çıktı bakalım satışı olacak mı olursa yazarım sizlere:p

merhaba ben de giymediklerimi satıyorum, gerçekten güzel düşünülmüş sanırım şimdiye kadar 20 kargo gönderdim ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım :) dolabımın adı BonaDea :KK22:

merhaba ben de giymediklerimi satıyorum, gerçekten güzel düşünülmüş sanırım şimdiye kadar 20 kargo gönderdim ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım :) dolabımın adı BonaDea :KK22:
Merhaba canım bende gardropsta yeni üyeyim komisyon ve kargo yok yazıyor ama ürün başına para kesildiğini duydum doğru mu bir de ben 1 gündür msj atamıyorum günlük msj ulaştırma sınırını aştınız yazıyor bu sorun kaç günde kalkıyor biliyor musun

Haklısın Bende Güvenemiyorum Herkezin Aklı Üçkağıtta
:KK200:HERKESE MERHABA, GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ UYGULAMALARI HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTERİM DOLAP VE GARDROPS ADRESLERİ OLAN ...DA HEM UYGUN HEMDE KALİTELİ ÜRÜNLER BULUNMAKTADIR. MUTLAKA BEKLİYORUZ :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
X