Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagliliginiz çok hoş ama biraz dramatize etmişsiniz sanki...
18 yaşında köyünden hiç çıkmamış anasının kına yakip canakkaleye gönderdiği bir yırtık pantolonundan başka birseyi olmayan asker değil sonuçta.
Evli barklı koca adam.
Siz de evlenmiş biri olduğunuza göre o olgunluğa erişmiş hayata hazırlıklı birisinizdir.
rabbbim kavuştursun siziHepinize günaydınnnn diliyorum. Dakikalar önce eşimi askerlik yerine gitmesi için otobüse bindirdim ve eve geldim daha önce de bahsettim bilmeyenler için tekrar yazıyorum ikimizde ailelerimiz ile görüşmüyoruz bu neredeyse evlendiğimiz zamandan beri süre gelen birşey telefonda dahi iletişimimiz yok eve geldim ama ev yangın yeri gibi daha biraz önce buradaydı içtiğimiz kahve fincanları duruyor tezgahta yeni evli vs değiliz fakat ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım biz iki kişi birbirimizin ailesi arkadaşı dostu olmuşuz şimdi bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağım ben birde en çok dokunan kısım taksici arkadaş dönüşte ben böğüre böğüre ağladığım için sordu bende anlattım bur allahib kulu yok muydu senden başka uğurlayacak gariban gibi gitti vs vs daha benzeri bir çok cümle kullandı ben yok demekle yetindim ama şimdi kendimi durduramiyorum olayi fazla demoralize ettim bana biraz el atsanızda toparlaniversem evde bakmam gereken biri görme engelli biri hasta totalde 4 kedim var ve benim kolumu oynatacak takatim yok fiziken değil ruhen
Onu dramatize etmesi de hata. Askere gidiyorsun yapayalnızsın garibasın vs. Biz güçlüyüz bak arkandayım ben varım demek yerine ühüüü kimsemiz yok demek yine evliliğe uygun olunmadığını gösteriyor. Bir arkadaş bir kuzen bir amca yokmuş öyle mi muhtemelen bilmediğimiz bir sürü önemli detay var. Kaldı ki yurtta büyüyen biri de olabilirdi, ailesi ölmüş olabilirdi.Konu sahibi dramın sahibi bile değilken askere giden adama bu duruşun ne faydası var ? Hep birlikte dram yaparsak hayatımızda tüm sorunlar çözülür mü ? Sizin özelinizi bilmiyorum eş ile abi aynı değil. Siz ortak kaderin paydaşınız, ki tutumunuz nasıldı bilmiyorum, size de arkanda kardeşin var abim demek düşerdi, biz bize yeteriz demek düşerdi. Garibansa adam askere giderken gariban düşmedi bu durum , bu insanların gerçeğidir zaten. Bende aynı yaşlarda eşimi askere gönderdim, sevgiliydik, ailesi gelemedi, afedersin iç çamaşırına kadar topladım gittim teslim ettim. Garibanda da değildir başka hususlar vardı. Eşi ise ona düşen ailesini aramaktır mesela ? Evladınız asker oluyor, yolcu etmek ister misiniz demektir, tırlamalaktır. Seven insan fedakarlık yapar çabalar, kahvesi duruyor seviyesi benim için dram. Dramda bir tek savaşta ve ölümde gerçek , üzgünüm..Sıkıntısı askere veya bir yere gitmiş olması degil bence aslında, yapayalnız gondermiş olması.
Bende abimi aştiden tek başıma otobuse bindirip askere yollamıştim canimi yakan askere gitmesi degil, herkesi var olmasina ragmen, milleti didisinin didisi kucagina alip hoplatip ziplatirken ( abimide hoplatip ziplatsalardi demiyorum tabiki) sizin orda tek kalmanız gideni tek yollamaniz.
Can yakan şey hissettiği sahipsizlik hem kendi adina hem eşinin adına.
Ama tabiki normal aile hayati olan insanlarin aile bireylerinin kaybinin verdigi acı hissi buyuktur buna bir sey diyemem.
Teşekkür ederim, toparlanmam 4 ayı buldu. Ani bir kayıp oldu oldukça da gençti. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesinBaşın sağolsunderinss Benim de cok kaybim oldu. Konuyu senden evvel okudum. Dramı hissettim hatta taksiciyle muhabbetini yanlis bulup yorum yazacaktim. Ancak sonra düşündüm. Yaş kaç ki ? Dedim. Onun derdi ona göre dağ, benim derdim bana göre dağ. Onun için bu dert benim icin lacivert. O yüzden okuyup geçecektim ama seni görünce uzun yillarda olunca özledim kiz seni ve yorumlarini
diyesim geldi
Konu sahibi Allah kavuştursun bacım. Sabret sayili gün çabuk geçer
Basınız saolsun da4 ay önce babam öldü, yaşadığınız dram inanın samimiyetsizlikte bir zirve ..
Tamam canım askere gitmek ölüm acısıyla denk.. Detaylıca yazdım, kimsenin acısını kıyasladığım yok, komik olan konuda acı yok zaten. Askere gitmiş milyonlarca türk genci gibi ..Basınız saolsun da
Acı yarıstırmak nedir ya yıl olmus 2021![]()
Sizin acıınız size göre büyüktür,benim acım bana.Tamam canım askere gitmek ölüm acısıyla denk.. Detaylıca yazdım, kimsenin acısını kıyasladığım yok, komik olan konuda acı yok zaten. Askere gitmiş milyonlarca türk genci gibi ..
Yorumumu beğenmeyip, cımbızlayarak atlayan sizsiniz ? Yorum yaparken sizden izin mi alacağım ? Beni alıntılayan ahkam kesen sizsiniz bence kendi yorumunuza bakın, benimkine karışmayın ?Sizin acıınız size göre büyüktür,benim acım bana.
Siz vefatta yas tutarsınız,ben parmagıma kıymık batsa?
Bunun hesabını mı vereceğim?Sizene benim acı esiğimden.
İstersem parmagıma kıymık battı diye konu acarım.
Her konuya bi duyar kasıcı geliyor yahu bi salın milleti.
Moral bozuyorsunuz cünkü.Yorumumu beğenmeyip, cımbızlayarak atlayan sizsiniz ? Yorum yaparken sizden izin mi alacağım ? Beni alıntılayan ahkam kesen sizsiniz bence kendi yorumunuza bakın, benimkine karışmayın ?
Bana diyorsunuz sanırım, o yüzden cvp vermek istedim. Ben bu mantıkta biriyle arkadaş olamam. Böyle biri de beni beğenip olamaz çünkü gerçekçiyim. Dramdan beslenip , acı üretemiyorum , hayat bence yeterince zor . Bu tip arkadaşlıklara dayanamam kaldıramam, onlar da beni kaldıramaz.Dramatize etmişmiş.
Yani yasak mı?
Eder eder.
Bunu söyleyenler yüzyüze biriyle dertleşirken bu tepkiyi verebiliyorlar mı?
Yoksa ah canım kavuşursunuz, ben yanındayım gibi samimiyetsizliklere girecek kişiler mi?
ne diyorsun ablam pms falan mıMoral bozuyorsunuz cünkü.
Kocası askere gitmis üzülmüs zaten,bide yok vefat mı etti sanki yok evinde agla.
Basögretmenlik taslayanlara atlıyorm evet.
Yıldık cünkü sizin gibilerden.
İyi günler.
Yok değil ,ayın 10 nu pms.ne diyorsun ablam pms falan mı![]()
tamam canım sakin ol, inan hayattan ölümden başka herşeyin çaresi var. kıymık kendiliğinden bile çıkıyor , üzülmeYok değil ,ayın 10 nu pms.
O zamanda beklerim gel.