• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gariban

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kızlar
Bugun esimn kuzeni evlencegini bizimle paylasti. Iste cocuk iyi biri MADDİ DURUMU felan da cok cok yerindeymiş vs vs... Eşim kuzenini cok sever çocukluğundan bu zamana kadar yediği içtiği hoc ayrı gitmemiştir. Buraya kadar normal.
Aksam yemek yedik çay faslı felan derken, eşim "bizim kuzen evleniyor, ıyi biri falancalardanmis cocuk" dedi.

Sonrada ıyi rahat eder, hayatını yaşar. Bizim gibi garibana evlenmesinden daha iyi dedi...
Cok kırıldim.Annem yok diye mi acıyıp evlendi benimle? Anlamadım.....
Keşke hiç tanışmasaydık... :110: açık açık konusmalimiyim. Ne demeliyim hiç bilmiyorum

Kırılmak için bahane arıyorsunuz galiba. Ayy yazık adama ya öylesine konuşmuş, bir de kendine demiş gibi geldi bana. Takilmayin ya , erkekler bizim gibi ince düşünceli değil karşıdaki ne düşünür diye kafa yormadan pat pat konuşuyorlar dümdüz. Size demiş olsa bile kırmak için değildir. Üzülmeyin mutluluğunuza gölge getirmeyin.

Garibandan garibana fark var.
Sana bunu söylemeye cüret edecek, ne yaptın ona?
Emin’im kölesi gibisin.
Hoş ben de evlensem ne malum duymamağım aynısını.

Lanet gitsin ya.
Çok korkuyorum aşık olup kökütük uçuruma yürürsem diye.
Ölümse yalnız olsun, diyemiyorum da

Offfffffffffff
Niye konu açtın ki? Uyuyacaktım ben

Garibandan garibana fark var.
Sana bunu söylemeye cüret edecek, ne yaptın ona?
Emin’im kölesi gibisin.
Hoş ben de evlensem ne malum duymamağım aynısını.

Lanet gitsin ya.
Çok korkuyorum aşık olup kökütük uçuruma yürürsem diye.
Ölümse yalnız olsun, diyemiyorum da

Offfffffffffff
Niye konu açtın ki? Uyuyacaktım ben
:bicak: doğruluk payı var. Her dediğini yaptık. Sonuç hüsran.kizlar bilemiyorum ama beni kastettiğini dusunuyorum

Selam kızlar
Bugun esimn kuzeni evlencegini bizimle paylasti. Iste cocuk iyi biri MADDİ DURUMU felan da cok cok yerindeymiş vs vs... Eşim kuzenini cok sever çocukluğundan bu zamana kadar yediği içtiği hoc ayrı gitmemiştir. Buraya kadar normal.
Aksam yemek yedik çay faslı felan derken, eşim "bizim kuzen evleniyor, ıyi biri falancalardanmis cocuk" dedi.

Sonrada ıyi rahat eder, hayatını yaşar. Bizim gibi garibana evlenmesinden daha iyi dedi...
Cok kırıldim.Annem yok diye mi acıyıp evlendi benimle? Anlamadım.....
Keşke hiç tanışmasaydık... :110: açık açık konusmalimiyim. Ne demeliyim hiç bilmiyorum

Boşuna tadınızı kaçırmayın,evlenmişsiniz artık :)

Bizde de bi kuzene kız arıyorlar,tarlası malı mülkü olsun diye bakıyorlar,Kv bana bakarak dedi ki “beş kuruş parasız geleni de memnun etmek için ağzının içine bakıyorsun,bari paralı olsun idare ettiğine değsin” bence benden bahsetti,benim kv bu aralar gıcık bana,üzerime bile almadım,”evet ya toprakdan zarar gelmez bak benim eşimde var iyi oluyor,kimseye kısmet olmamış bize olacak ben hissediyorum ” dedim,ha bu arada elde bişe yok ama hayal çok:) eşime anlatmadım bile 60 yaşındaki kadını mı ciddiye alıcam,lafını bile etmem,sanki babadan getirdiğim malım olsa ona yedircem :deli:
Sizde herşeyi duymayın,amaan.
Şurda dünyanin hakaretine maruz kalıp evliliği devam ettiren bi güruh var bi de öylesine bi laf etti diye kişki tinişmisiydik diyen. Hepsine ayrı şaşırıyorum.

Back
X