• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip aramalar...

bı ara haberlerde cıkmıstı bu numaralrdan gelen cagrıları sakın acmayın dıye.bana da gelıyor acmıyorum ben....bulgarıstan da yasayan kötu kadınlar genelde tuzaga dusurmek ıcın arıyorlarmıs dıye hatırlıyorum haberlerden.....

ben bizzat yaşadım eşimin telefonuna geliyordu aradık bulgaristandan bi kadın yarımyamalak türkçesiyle ben türkiyeye gelmek istiyor anlaşırsak evlenmek istiyor bilmem ne dedi eşim kalakaldı öyle ben bastım cıngarııı allaaaah allah ne verdiyse kadın kapattı:)))))))))):27::27::27::52::52::52:

ben bizzat yaşadım eşimin telefonuna geliyordu aradık bulgaristandan bi kadın yarımyamalak türkçesiyle ben türkiyeye gelmek istiyor anlaşırsak evlenmek istiyor bilmem ne dedi eşim kalakaldı öyle ben bastım cıngarııı allaaaah allah ne verdiyse kadın kapattı:)))))))))):27::27::27::52::52::52:

anaaaaaammmmm :60:
sen bayağı bayağı korkutmuşsun bulgarları :86: :111:
kadın neye uğradığını şaşırmıştır :111:

okuyunca söyleyim dedim
2 haftadır ben ve iş yerinden başka bi arkadaşıma
bulgar numaraları dadandı
açmıyoruz tabi faturaya girecek diye
ama başka başka bulgaristan kodlu numaralar ısrarla arayıp duruyo
engelledikçe başka numaradan aramaya devam ediyolar
kesin bi dolandırıcı çetesi işi falan diye gelmişti benim aklıma da

okuyunca söyleyim dedim
2 haftadır ben ve iş yerinden başka bi arkadaşıma
bulgar numaraları dadandı
açmıyoruz tabi faturaya girecek diye
ama başka başka bulgaristan kodlu numaralar ısrarla arayıp duruyo
engelledikçe başka numaradan aramaya devam ediyolar
kesin bi dolandırıcı çetesi işi falan diye gelmişti benim aklıma da

banada aynen öyle oluyor canım,ne kadar engellesemde bu sefer başka numaradan dadanıyorlar :47:

canım şukadar söyleyim sana kesinlikle dolandırıcılar tarafından aranıyorsun.ayrıca telefonu açtığında senden de kontör gidiyor ve bunlar geneldeya kontör yada para dolandırıcılığı yapıyorlar.erkeklere falan dadanıyorlar şukadar gönder gelecem,gümrükte kaldım şukadar para lazım gönder,bukadar da giriş yapabilmem için hesabımda para olması lazım onu da gönder diyerek bizim akıllı türk erkeklerini bir güzel dolandırıyorlar.numaranı nereden buldular bilmiyorum ama açma.benim eşim polis oyüzden de bu davaları biliyorum işin ilginci eşimi de aramışlardı birkaç kez :27:

canım şukadar söyleyim sana kesinlikle dolandırıcılar tarafından aranıyorsun.ayrıca telefonu açtığında senden de kontör gidiyor ve bunlar geneldeya kontör yada para dolandırıcılığı yapıyorlar.erkeklere falan dadanıyorlar şukadar gönder gelecem,gümrükte kaldım şukadar para lazım gönder,bukadar da giriş yapabilmem için hesabımda para olması lazım onu da gönder diyerek bizim akıllı türk erkeklerini bir güzel dolandırıyorlar.numaranı nereden buldular bilmiyorum ama açma.benim eşim polis oyüzden de bu davaları biliyorum işin ilginci eşimi de aramışlardı birkaç kez :27:

zaten hiç açmıyorum fakat genede insanı sinir ediyor :95:

Back
X