Pis olması, cimri olmasını geçtim de insan birini evine davet ederken en azından bir odaya tıkıştırır herseyı sonra yıne pis ol. Bi adam vardı youtube kanalı falan var asırı komık çekici biri. Dogumgunumde beni evine çağırdı tam altı aydır oyle flort ediyoruz gittim bi baktım anaaaa.. anlattıgınız kadar olmasa da salonda sehpa üstünde küller bardaklar mutfak tezgahında bulaşıklar koltukların ustunde gıysıler. Çay var dedi ocakta, vereyım sana. ben gelmeden iki saat once demlemiş ben de pasta bekliyorum . Dedim ne kadar pis nereye oturayım ben? hem çay sevmem ben dedim. İnadına gidiyorum adamın özellikle kötu hissetsın diye. Sonra çıktım evden bi saat durup ona da dedim daral geldi bu evde. Ertesi gün kadın çağırmıs evi temizletmiş. Bir ay sonra ikinciye bi daha çağırdı. Bak dedim pisse gelmiyim basım ağrıyo orda, halbusı ev oyle çöp ev değil hanı uc bes gun temizlik yapmayınca bizim evler de öyle ama madem çağırıyo temızlesın. böyle kız tavlıcak salak. Gene gittim baktım aynı. Cantamı aldım ya dedim bana saygın yok kendıne de mi yok nasıl yasıyosun? Uc kere cantamı tuttu gitme diye yok dedim taksı cagır hemen deyip çıktım pesımden geliyo taksıye kadar. İnsan bi kahve ikram eder yeni çay demler ne bileyim bana misafır gelınce dört dönerım ben. İçimden dedim kızım bu seni takmıyor kendı pisliğini ortecek kadar bile umursamıyo. Bunu dedıgım an bitti kafamda. En son mesaj atmıs bana ben de kimsiniz yazdım ertesı gun. Bini bi dihi irimi sin nimirimi silmişsin yazmıs cevap bile vermedim. SalakBenim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi.
Hayatimin şokunu burada yasadim. Adamin evi resmen çöp ev gibi birseydi. Heryerde posetler kiyafetler, iceri igrenerek girdim. Tuvalet mutfak hayatimda gormedigim kadar kotuydu. Dolabi calistigi marketten bedavaya aldigi tarihi gecmis yiyeceklerle doluydu ve belli ki bunlarla besleniyor. Cimri oldugunun farkindaydim ama bu kadarini da beklemiyordum.
Yillardir kafamda idealize ettigim, buyuttugum, karizmatik adam resmen çöp evde yasayan bir belesci. O kadar zaman ugrastiktan sonra tam oluyor bu is derken ne yapacagimi sasirdim. duzeltilir mi bu adam acaba, bilemedim.
Ne düzelmesi yürüyen çöp bu adam. Size mi kaldı düzeltmek Allah aşkına siz psikolojik destek sağlamayı niye aklınızdan geçiriyorsunuz? Koskoca adam kendisi farkında olmalıydı şimdiye kadar. Evi ahır gibi kokuyordur şimdi. Evi böyleyse kendisi nasıldır kim bilir. Ayda bir duş alıp ter kokmaya başlayınca parfümler kamufle etmeye çalışıyor olabilirBenim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi.
Hayatimin şokunu burada yasadim. Adamin evi resmen çöp ev gibi birseydi. Heryerde posetler kiyafetler, iceri igrenerek girdim. Tuvalet mutfak hayatimda gormedigim kadar kotuydu. Dolabi calistigi marketten bedavaya aldigi tarihi gecmis yiyeceklerle doluydu ve belli ki bunlarla besleniyor. Cimri oldugunun farkindaydim ama bu kadarini da beklemiyordum.
Yillardir kafamda idealize ettigim, buyuttugum, karizmatik adam resmen çöp evde yasayan bir belesci. O kadar zaman ugrastiktan sonra tam oluyor bu is derken ne yapacagimi sasirdim. duzeltilir mi bu adam acaba, bilemedim.
Adamin evi tek oda zaten, o yuzden oyle bir odaya tikistirma imkani yoktu heralde. Dedigin gibi aslinda hadi normalde boyle yasiyorsun bari biri gelecek diye biraz toparla ortaligi. ama onu yapmaya bile gerek gormemis.Pis olması, cimri olmasını geçtim de insan birini evine davet ederken en azından bir odaya tıkıştırır herseyı sonra yıne pis ol. Bi adam vardı youtube kanalı falan var asırı komık çekici biri. Dogumgunumde beni evine çağırdı tam altı aydır oyle flort ediyoruz gittim bi baktım anaaaa.. anlattıgınız kadar olmasa da salonda sehpa üstünde küller bardaklar mutfak tezgahında bulaşıklar koltukların ustunde gıysıler. Çay var dedi ocakta, vereyım sana. ben gelmeden iki saat once demlemiş ben de pasta bekliyorum . Dedim ne kadar pis nereye oturayım ben? hem çay sevmem ben dedim. İnadına gidiyorum adamın özellikle kötu hissetsın diye. Sonra çıktım evden bi saat durup ona da dedim daral geldi bu evde. Ertesi gün kadın çağırmıs evi temizletmiş. Bir ay sonra ikinciye bi daha çağırdı. Bak dedim pisse gelmiyim basım ağrıyo orda, halbusı ev oyle çöp ev değil hanı uc bes gun temizlik yapmayınca bizim evler de öyle ama madem çağırıyo temızlesın. böyle kız tavlıcak salak. Gene gittim baktım aynı. Cantamı aldım ya dedim bana saygın yok kendıne de mi yok nasıl yasıyosun? Uc kere cantamı tuttu gitme diye yok dedim taksı cagır hemen deyip çıktım pesımden geliyo taksıye kadar. İnsan bi kahve ikram eder yeni çay demler ne bileyim bana misafır gelınce dört dönerım ben. İçimden dedim kızım bu seni takmıyor kendı pisliğini ortecek kadar bile umursamıyo. Bunu dedıgım an bitti kafamda. En son mesaj atmıs bana ben de kimsiniz yazdım ertesı gun. Bini bi dihi irimi sin nimirimi silmişsin yazmıs cevap bile vermedim. Salak
Hadi diyelim ki ev konusunda düzensiz pis uğraşmıyor vs. Tek odalıysa toparlamıyorsa eve çağırmayıp dışarda bir yemek veya kahve ısmarlayabilirdi. Cimriliği ağır basıyorsa da o ev o haldeyken sizi davet etmemeliydi. Adamın elle tutulacak bir yanı yok gibi.Adamin evi tek oda zaten, o yuzden oyle bir odaya tikistirma imkani yoktu heralde. Dedigin gibi aslinda hadi normalde boyle yasiyorsun bari biri gelecek diye biraz toparla ortaligi. ama onu yapmaya bile gerek gormemis.
"düzeltmeye" çalışmadınız mı? ama olmaz kiiii. Burası BDV, düzeltmeye çalışmanız gerektiPis olması, cimri olmasını geçtim de insan birini evine davet ederken en azından bir odaya tıkıştırır herseyı sonra yıne pis ol. Bi adam vardı youtube kanalı falan var asırı komık çekici biri. Dogumgunumde beni evine çağırdı tam altı aydır oyle flort ediyoruz gittim bi baktım anaaaa.. anlattıgınız kadar olmasa da salonda sehpa üstünde küller bardaklar mutfak tezgahında bulaşıklar koltukların ustunde gıysıler. Çay var dedi ocakta, vereyım sana. ben gelmeden iki saat once demlemiş ben de pasta bekliyorum . Dedim ne kadar pis nereye oturayım ben? hem çay sevmem ben dedim. İnadına gidiyorum adamın özellikle kötu hissetsın diye. Sonra çıktım evden bi saat durup ona da dedim daral geldi bu evde. Ertesi gün kadın çağırmıs evi temizletmiş. Bir ay sonra ikinciye bi daha çağırdı. Bak dedim pisse gelmiyim basım ağrıyo orda, halbusı ev oyle çöp ev değil hanı uc bes gun temizlik yapmayınca bizim evler de öyle ama madem çağırıyo temızlesın. böyle kız tavlıcak salak. Gene gittim baktım aynı. Cantamı aldım ya dedim bana saygın yok kendıne de mi yok nasıl yasıyosun? Uc kere cantamı tuttu gitme diye yok dedim taksı cagır hemen deyip çıktım pesımden geliyo taksıye kadar. İnsan bi kahve ikram eder yeni çay demler ne bileyim bana misafır gelınce dört dönerım ben. İçimden dedim kızım bu seni takmıyor kendı pisliğini ortecek kadar bile umursamıyo. Bunu dedıgım an bitti kafamda. En son mesaj atmıs bana ben de kimsiniz yazdım ertesı gun. Bini bi dihi irimi sin nimirimi silmişsin yazmıs cevap bile vermedim. Salak
Ben param olsa robot supurge alıp evı ona temızletıcem , hiç iş yapasım yok, o gelip temizlese benim evi belki görmezden gelirdim onunkını bak"düzeltmeye" çalışmadınız mı? ama olmaz kiiii. Burası BDV, düzeltmeye çalışmanız gerekti
sizce :)Benim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?