Garip bir adam

Benim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi.
Hayatimin şokunu burada yasadim. Adamin evi resmen çöp ev gibi birseydi. Heryerde posetler kiyafetler, iceri igrenerek girdim. Tuvalet mutfak hayatimda gormedigim kadar kotuydu. Dolabi calistigi marketten bedavaya aldigi tarihi gecmis yiyeceklerle doluydu ve belli ki bunlarla besleniyor. Cimri oldugunun farkindaydim ama bu kadarini da beklemiyordum.
Yillardir kafamda idealize ettigim, buyuttugum, karizmatik adam resmen çöp evde yasayan bir belesci. O kadar zaman ugrastiktan sonra tam oluyor bu is derken ne yapacagimi sasirdim. duzeltilir mi bu adam acaba, bilemedim.
Belediyeye çöp ev ihbarında bulunun. Şu pandemi doneminde hayra girersiniz.

Benim yillar once hoslandigim ama karsilik goremedigim, bir turlu aklimdan cikaramadigim bir adam vardi. Bir vesileyle tekrar iletisime gectim ve bu sefer daha olumlu bir yaklasim gordum. Bir iki bulustuk ettik, sonrasinda evine cagirdi.
Hayatimin şokunu burada yasadim. Adamin evi resmen çöp ev gibi birseydi. Heryerde posetler kiyafetler, iceri igrenerek girdim. Tuvalet mutfak hayatimda gormedigim kadar kotuydu. Dolabi calistigi marketten bedavaya aldigi tarihi gecmis yiyeceklerle doluydu ve belli ki bunlarla besleniyor. Cimri oldugunun farkindaydim ama bu kadarini da beklemiyordum.
Yillardir kafamda idealize ettigim, buyuttugum, karizmatik adam resmen çöp evde yasayan bir belesci. O kadar zaman ugrastiktan sonra tam oluyor bu is derken ne yapacagimi sasirdim. duzeltilir mi bu adam acaba, bilemedim.

Demek ki adamin icinden Masumlar Apartmani'ndaki Han cikmis. Han'da disardan tam ideal evlenilecek erkek tipiydi. Ama adam geceleri disari cikip kendini coplerin icine atiyor. Konuyu okuyunca aklima baskasi gelmedi😬

Bence kosarak uzaklasin, boyleleri duzelmez, sinir sisteminizi bosuna cokertmeyin..

Ben şok... gerçekten boyle insanla var demekki..

Değiştirmeye uğraşmak cok yorucu yıpratıcı olur ve asla degiseceginin garantisi yok. Hatta değişse bile bir seyler mutlaka ayni kalacak..

🤣🤣🤣🤣🤣

Benim aklıma şey geldi hani dizilerde kız sevmediği kişiyle evlenmemek için gelen görücüye çirkin falan çıkar ya. Bu da o hesap sanki koskoca adam nasıl farkına varmaz hiç mi çaba göstermez utanmaz🤷🏼‍♀️

Işiniz mı yok nesini düzelteceksiniz bu adamın. Konu da inandırıcı gelmedi aslında. Ilk defa evine gittiğiniz bir adamın buzdolabindaki ürünlerin son kullanma tarihine kadar bakmanız saçma geldi o kısımdan dolayı inanmadım pek. Ama eğer doğruysa da gorusmeyin o adamla

Çöp evde yaşayacak kadar pis biri nasıl olur da kendini belli etmez? Üstünden başından, dişinden tırnağından da mı anlamadınız? Buzdolabındaki yiyeceklerin son kull tarihine kadar baktıysanız epey kalmışsınız o iğrendiğiniz evde. Neyse bir daha gitmezsiniz olur biter.

Arkanıza bakmadan kaçın, Düzeltmek yerine düzgün olanı sevseniz daha kolay olur.

Siz bozuk adam tamircisi falan mısınız? Niye düzeltmeye çalışıyorsunuz ya canınıza yazık.

Bazı kadınların içinde emekli olunca elinde tornavidayla gezip herşeyi tamir etmeye çalışan 60 yaş üstü amca var yemin ederim. Nerede sorunlu varsa koşarak " ben düzeltirim" diye atlıyorlar :D

diğer arkadaşlar yeterince açık değilse diye bir de ben yazayım dedim.

KAÇ BACIM KAÇ!

Tlc'deki aşırı pintiler programında japon bir kadın çıkıyordu. Lokantaların, tarihi yakın zamanda geçmiş yemeklerini çöpten toplayıp, arkadaşlarını yemeğe çağırmıştı.
Bak o kadının evi bile çöp ev değildi 😄 atıl eşyalardan dizilmiş, düzensiz bir evdi. Bu adam nirvana. Acaba "beni böyle görüp severse daha da bundan safını bulamam ben"testi mi yaptı n'yaptı acaba 😄

Bir mühendis atasözü der ki; çalışıyorsa dokunma. Bu adam kendi çapında çalışıyor, dokunmayın. Elinizde kalır.

Temiz olan adam her yerde temizdir. Bahanesi de olamaz. Kendi yapamıyorsa yaptırabilir. Annesi babasi da hic birsey ogretmemis belli ki. Bu yastan sonra koca cocuk mu yetistireceksin duzelir mi diyorsun.. bir kez bu konuyla ilgili birseyler soyle bakalim tepkisi ne olacak. Ikinci sefere de ayni olacak mi? Üniversite zamanı 3 erkek ayni evde kalan kuzenime ara ara giderdim sohbet muhabbete bizim kiz yurdundan daha temiz evleri vardi. Ne ortada çöp dağınıklık olurdu ne mutfaklarinda bir yağ lekesi. Hepsi temiz çocuklardı. Iclerinde vardi düzenli, temiz yaşamak. egitilmeye düzeltilmeye ihtiyaçları yoktu

Back
X