Garip bir ilişki meselesi

Sürekli kavga eden tripli kadınlardan erkekler kaçar
Bıkmıştır
Her erkek kavgayı sevmex
Bazı erkekler trip hoşlarına gidiyor
Ama ikizler erkeği zaten zor bağlanır
Kavga vs sevmex
Belli bir yaştan sonra da çekilmiyor

Ikizler burcunun üstüne gidi,trip yapilmasina tahammülü yoktur.Zekidir ,gelecegi görür.Sizin bunu arttirarak devam ettirme ihtimaliniz oldugunu gorüp,hissetmis ondan ayrılmistir.Bunu konusarak degil de,ancak boyle devam etmeyeceginizi gostererek ,ispatlayarak yapabilirsiniz.

Klasik ikizler burcu. İkizler, balık, boğa ve terazi erkeklerinden koşarak uzaklaşırım.

Valla benim birisine akıl verecek kadar uzun ilişkim olmadı, en uzunu 2 aydı, o da ikizlerdi, ben kova yükselen yengecım, ılıskıde kıskanç, ilgi isteyen, sevgi isteyen, olmadı mı korkularımdan dolayı sorun cıkartan ve negatif dusunen bırıyım, evet belkı yasımla ılgılı, ama birkaç ikizler erkeği ile konustum, benim takıldıgım soz, benim kendime hayrım yok sözüydü, aslında bu söz bile, birçok şeyi anlatıyor, kendine güvenmeyen kimseye güvenmez, ciddi bir adım atacaksa birisi çok kararlı olmak zorundadır, geri dönmek istememesi gerekir, incinen yengeç burcunun kalbidir, ikizlere hıcbıse olmaz, tecrubeyle sabit

Ikizler dengesiz zaten bi ani bi anını tutmuyor. Ve aynı zamanda kesinlikle darlanmayagelmiyor özgür olduğun düşünmesi lazım ikizler erkeğinin. Üzülmeyin eğer sizi sevdiyse dönecektir diye düşündüm ben. Dönmezse zaten nasibiniz degilmis. Ayrılıktan sonra kadınların kış uykusuna yatması gerek yani sessizlik olmalı erkek o sırada kafa dağıtıp rahatlıyor. Sonradan ozlemeye başlıyor. Bi süre sessiz kalın sonra belki bi görünürsünüz bakarsınız biseycyapiyor mu diye .

valla tatlım adam saldım çayıra mevlam kayıra moduna girmiş , bir kavga yüzünden bu raddeye gelebileceğini sanmıyorum geçmişten birkaç olay tetiklemiştir , o da senden gitmeyi seçmiş.

tek bir tartısma yuzunden bu sekılde senden uzaklastıysa ileride daha buyuk sorunlar cıksa karsınıza ne yapacak kaçıp gıdıcekmı aman tartısma cıkmasın herseye tamam evet dıyeyım dıyerekte ılıskı yurumez. sen dusuncelerını duygularını ona soylemelısın tabıkı kendını mı hasta ediceksın. asla sen suclu degılsın bence korkuyor olabılır evlenmekten duzelırsenız çift terapısıne gidin

Üzerinden bir ay geçmiş konunuzun, birileri hortlatmış 🙄

Bir değişiklik var mı konu sahibi, bir iletişiminiz oldu mu bu süreçte? F fenuerna

Bana da pek hiç yoktan bitmiş gibi gelmedi. Bir yengeç kadını olarak ne denli çekilmez olabileceğini gayet iyi biliyorum, ikizler de tam tersidir zaten asla bir ilişki başaramadığım bir burçtur. Hatalarımı anladım diyorsunuz ancak ilk başlarda temkinli olsanız bile ilişkinizin aynı dinamiğe geri dönmesi çok olası kendinizi ciddi anlamda törpülemeniz gerekir. Adamın bu hal ve tavrınızdan yorulması bence de makul bir sebep. Kendinizi yerine koyun neden bir ilişkisi olur insanın? Mutlu olmak, mutlu etmek, değer görmek değer vermek için. Kimse kapris, naz, trip çekmek için ilişki yaşamaz sonuçta. Bence ekstra bir şey yapmayın. Dönerse sizindir ve dediğim gibi ciddi törpülemeniz gerekir kendinizi bir ikizler burcu erkeğiyleyken. Hal böyle olunca da siz de çok mutlu olabilir misiniz bilemedim.

Aslında tek bir kavgadan bitmemiş. 6 aydır kavgalarımızda hiç tepki vermiyordu hallederiz aşkım modundaydı ama biriktirmiş biriktirmiş ve patlak verdi. Ben üzülmeyeyim diye her dediğime evet demiş aslında gerçek bir ilişki değilmiş bence kendini olsun diye hep kasmış. Birbirimize göre hiç değilmişiz, işte duygular. Hayat devam ediyor zaman geçtikçe daha hayırlısı olduğunu düşünüyorum herşeyde bir hayır var hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Kim tripli bir insani hayatinda ister ki.... aramiyorsun demekle bir insani zorla aratmak olmaz ki....
Surekli tartismak insani yorar. Hem de ayni seylerden...

Back
X