Garip bir WC sorunu

Kizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
İstisnasız her dışarı çıkacağımız vakitte son dk ay tuvaletim gelirse diyor.
Yada ayyy bastırdı diyor .
Dakikalarca bekletiyor.

Söyleyince de ne var bunda diye birde üste çıkıyor.
Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .

Bunu nasıl asabiliriz.yada bu psikolojik bir sorun mu
Allah başka dert vermesin 😒

Benimde eşiniz gibi bir huyum var, mutlaka olsada olmasada ya dışarda çişim gelirse diye bı girerim :) ictiklerimi o gün disari cikacaksam minimum seviyede tutarım ama bekletmem kimseyi 30 sn geçmez ;) oyüzden hak verdim ama uzun bekletme işine bende uyuz olurum

Adamin tuvalete gitmesi problem olmuş olaya bak. Eşime sabrım kalmadı her hareketi batıyor deseydiniz keşke.
Küçük tuvalet problemiyse üroloji, büyük tuvalet problemiyse gastroenteroloji bölümlerine muayene olsun.

Son düzenleme:
Eşimmmm aynı evde dışarıda:))evden çıkarken eve gelirken misafirlikte aynı alıştım kabullenin:)ama misafirleri uzun süre bekletmek kısmı biraz hoş görünmüyor.eşinizi çevrenizde kabullenecek elinde değil.çocukluğuna beraber gidin vardır bir sebebi:))

Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
Dakikalarca bekletiyor.

Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .

Anasindan kalma cocukluk aliskanlklari🤣🤣

Dakikalarca bekletiyor.

Bu da birşey mi? Ben ve eşim her dışarı çıkacağımızda kızımızı dakikalarca kapının önünde bekliyoruz, minik hanım da tuvalette bir yandan okuma alıştırmaları yaparken bir yandan tuvaletini yapıyor... Bazı insanlar hem yavaş hem de dlsin dakikaya bırakıyor bu tür meseleleri maalesef. Bence çıkmadan siz eşinize erken bir uyarı yapın en iyisi 🤗

Dakikalarca bekletiyor.

Koskoca adamın çişini de yönetmeyin lütfen ya. Mahcup olur, üzülür yazık.keyif olsun veya gıcıklık olsun diye yapmiyordur bunu herhalde.

"Seni bi'daha hiçbir yere götürmicem!" diyen annemin sesiyle okudum.
Eşiniz hep "ay" mı diyor?
Ay çişim gelirse?
Gelir yani, çiş bu.

Adamın pintiliğinin sebebi de bu. Freud öyle diyor. Kocanız hep ay mı diyor? Çok feminen değil mi ya. 😐

Bence bu çocukluktan gelen bişey. Beni anneannem büyüttüğü için her gün dışarı çıkardık bana derdi "tuvaletin yoksa da gir gelir. Dışarıda hastalık kaparsın." bende eşiniz gibi nereye gidersem gideyim kapıdan çıkmadan giderim tuvalete. Gitmek istemesem bile psikolojik olarak aniden bastırır. Sadece evde değil örneğin ofisten başka bir ofise toplantıya gideceğiz ben çıkmadan yine tuvalete giderim 😂😂 anneannem yasaklansın 😂

Back
X