Garip Duygular İçerisindeyim!!!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
kk daki konuları okudukça mutsuzlaşıyorum sizlerin adına üzülüyorum,bakıyorum hepsine emekçi kadınların ,annelerin ,binbirtürlü zorluk çekenlerin sonuçları hüsranlı olanların hepsine ayrı ayrı üzülüyorum ... Bunları hakedecek hiçbirşey yapmıyorsunuz ,ya aldatılıyor ,ya dayakçı koca,ya ilgisiz baba,ya umursamaz eş vs. uzayıp gidiyor..
binbir zorlukla evleniyorsunuz maddi sıkıntılar,nişanda düğünde çekilen zorluklar,evlenirsin ev kuracağız yuva sahibi olacağız diye borç altına girersiniz,maddiyat sıkıntıları çekmeye başlarsınız bu sefer bayanda çalışır maaşını eşine verir,kimisinin eşi kıskanır çalıştırmaz evden dışarı çıkarmaz,kocası akşam eve gelir binbir surat kadın evde sıkılır yalnızlıktan,maddiyat sıkıntısı olunca huzursuzluklar başlar.. kimisi tam durumum düzelmeye başladı rahata eriyorum der ortaya bir kadın çıkar aldatma yaşar.. kimisi hamile kalır kocasının dayağına mağruz kalır..doğurursun kayınvalide sendromu başlar kıskançlıklar havada uçuşur kimi gelinler lohusalıkta kocasıyla boşanır..kimisi der ki kocam cinsellikten çok uzak beni arzulamıyor,kardeş gibi yaşıyoruz...kimisinin çocuğu olmaz tedaviyle yıpranır..

maddi sıkıntılar biter kayınvalide başlar ,kayınvalide biter cinsellik problemleri başlar,cinsellik biter aldatma yaşanır .. Bu kadınların çilesi hiç bitmeyecek mi?? Bunları yaşayanların adına çok üzülüyorum ..

! Buradaki konuları okudukça hayattan soğdum hemen hemen herkesin durumu aynı:(

Son düzenleme:
Bence boşa korkuyorsun..
Hatta sana bişey diyimmi diyorsunya çamaşır yıkamam yemek hazırlamam.. Bence ona bucşekil davranarak bunları örtmeye çalışıyorsun. Erkekler için ideail bir yöntem tutar yani. çünkü onları yönlendiren önlerindeki kabarıklık :) Ama işte u yöntem her kocada tutmuyor. O senin mutsuz diye adlandırdığın çoğu kişi hem evinde karılık hemde o adamın yatağında karılık yapıyor. Ama şans meselesi. Kime kelek kime yelek..

Her adam aynı değil cnm. Kimisinin beynini sadece önündeki yönlendirirken kimisinin değer yargıları daha farklı oluyor. Sen iyi yerdesin adamın huyunu suyunuda çözmüşsün giy topukluları yemeği dışarda çamaşırlarıda dışarda yıkat oh... Valla allah bozmasın.. Hayat işte kimine kelek yediriyor kiminede yelek giydiriyor..

Hayat bir fırtınadır. Tam güneşin tadını çıkartırken, bir de bakmışsın ki kayalıklardan aşağı düşmüşsün..

Mutlu olmayı hak eden insanlar hep mutsuz. Hepimiz bir şeyler saklarız ve her şey yolundaymış gibi davranırız.

Ama allahtan ümit kesilmez ve kaderde ne varsa o olur.. dua edelım umarım hersey guzel olur.. herkes de mutlu olur..

Merhaba arkadaşlar,
kk daki konuları okudukça mutsuzlaşıyorum sizlerin adına üzülüyorum,bakıyorum hepsine emekçi kadınların ,annelerin ,binbirtürlü zorluk çekenlerin sonuçları hüsranlı olanların hepsine ayrı ayrı üzülüyorum ... Bunları hakedecek hiçbirşey yapmıyorsunuz ,ya aldatılıyor ,ya dayakçı koca,ya ilgisiz baba,ya umursamaz eş vs. uzayıp gidiyor..
binbir zorlukla evleniyorsunuz maddi sıkıntılar,nişanda düğünde çekilen zorluklar,evlenirsin ev kuracağız yuva sahibi olacağız diye borç altına girersiniz,maddiyat sıkıntıları çekmeye başlarsınız bu sefer bayanda çalışır maaşını eşine verir,kimisinin eşi kıskanır çalıştırmaz evden dışarı çıkarmaz,kocası akşam eve gelir binbir surat kadın evde sıkılır yalnızlıktan,maddiyat sıkıntısı olunca huzursuzluklar başlar.. kimisi tam durumum düzelmeye başladı rahata eriyorum der ortaya bir kadın çıkar aldatma yaşar.. kimisi hamile kalır kocasının dayağına mağruz kalır..doğurursun kayınvalide sendromu başlar kıskançlıklar havada uçuşur kimi gelinler lohusalıkta kocasıyla boşanır..kimisi der ki kocam cinsellikten çok uzak beni arzulamıyor,kardeş gibi yaşıyoruz...kimisinin çocuğu olmaz tedaviyle yıpranır..

maddi sıkıntılar biter kayınvalide başlar ,kayınvalide biter cinsellik problemleri başlar,cinsellik biter aldatma yaşanır .. Bu kadınların çilesi hiç bitmeyecek mi?? Bunları yaşayanların adına çok üzülüyorum ..

! Buradaki konuları okudukça hayattan soğdum hemen hemen herkesin durumu aynı:(

dünyada hayatlar hep aynı binlerce yıldır..sadece yöntemler değişiyor.
ama insan yine aynı.
eskiden namus kavramı üzerinden kadınlara şiddet varken
şimdilerde farklı farklı alanlarda şiddet var
çalıştıkça özgüreleşemedik malesef
işyerinde meslektaşın yöneticin vs şiddet uyguluyor
evde ayrı varsa eşin yoksa sevgilin
evli olmamak daha iyi diyoruz ya bazen
aslında kadın her daim mağdur olan taraf oluyor sadece isimler değişiyor
dakikalık mutluluklarla yaşamak bile şiddet beyine vücuda vs..
koca dayağı,aldatma vs olmasa eminim başka şeyler olur
şiddetin her türlüsüne hayır

Back
X