L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.308 En iyi cevaplar 1 6.304 148 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #1 Test mi bozuk acaba buradaki kırmızılık neden oluştu? Eklentiler IMG_20220617_154947.webp 26,5 KB · Görüntüleme: 79
therealsinner Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 3.330 5.933 88 USA 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #2 Umaycm .!.: Test mi bozuk acaba buradaki kırmızılık neden oluştu? Genişletmek için tıkla... Hamile olduğunuz için olabilir mi?
Umaycm .!.: Test mi bozuk acaba buradaki kırmızılık neden oluştu? Genişletmek için tıkla... Hamile olduğunuz için olabilir mi?
L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.308 En iyi cevaplar 1 6.304 148 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #3 therealsinner .!.: Hamile olduğunuz için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası Eklentiler IMG-20220617-WA0022.webp 19,7 KB · Görüntüleme: 58
therealsinner .!.: Hamile olduğunuz için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası
therealsinner Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 3.330 5.933 88 USA 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #4 Umaycm .!.: Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası Genişletmek için tıkla... Testte hata olabilir.Gecikmeniz varsa tekrar test yapın.Bence bu işte en güvenilir klasik 5 TL lik kaset testler.
Umaycm .!.: Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası Genişletmek için tıkla... Testte hata olabilir.Gecikmeniz varsa tekrar test yapın.Bence bu işte en güvenilir klasik 5 TL lik kaset testler.
L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.308 En iyi cevaplar 1 6.304 148 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #5 therealsinner .!.: Testte hata olabilir.Gecikmeniz varsa tekrar test yapın.Bence bu işte en güvenilir klasik 5 TL lik kaset testler. Genişletmek için tıkla... 3 gün gecikmem var regl oldum olucak diyorum tık yok dünde kaset test yaptkm negatif bugünde erken gebelik yaptım böyle saçma yerde çıktı gölge gibide
therealsinner .!.: Testte hata olabilir.Gecikmeniz varsa tekrar test yapın.Bence bu işte en güvenilir klasik 5 TL lik kaset testler. Genişletmek için tıkla... 3 gün gecikmem var regl oldum olucak diyorum tık yok dünde kaset test yaptkm negatif bugünde erken gebelik yaptım böyle saçma yerde çıktı gölge gibide
Kardelen 99 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2021 356 288 53 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi L A L #6 Umaycm .!.: Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası Genişletmek için tıkla... Oradaki çizgi idrarrin kuruma çizgisi oluyor genellikle sen yarında uygun bir test al gelemzse adetin
Umaycm .!.: Şöyle göstereyim bence değilim çünkü aşırı saçma yerde çıktı burda gözüken birşey yok okla gösterilen yerin altında kalıyor orası Genişletmek için tıkla... Oradaki çizgi idrarrin kuruma çizgisi oluyor genellikle sen yarında uygun bir test al gelemzse adetin