Ilk basta benimde mantikti acikcasi sonra birbirimizi tanidiktan sonra aska sevgiye dönüştü. Sadece eski yasadiklarimdan dolayi biseyler bozulacak yolunda gitmeyecekmis korkusu var. Hatta inanirmisiniz cogu zaman sabah kalktığımda beni silmis mi bir anda cekio gidicek mi diyorum. Çünkü eski nisanlim bir anca cekip gidip başka birisiyle evlenmesi hala kendime güvenim yok oyüzden.Ne güzel işte, sürekli sorgulasa da "Beni sorguladı" dersiniz. Adam saygı göstermiş, geçmişin değil geleceğin ilgilendiriyor demiş. Siz adamın kimle yatıp kalktığını, kimle sevgili olduğunu bilseniz ne bilmeseniz ne? Ona da faydası yok. Ha kötü ihtimal mi düşünecektik, düşünelim. Kötü ihtimal: Aşk değil mantık evliliği yapma derdindedir, umursamıyordur o yüzden geçmişinizi. Sizi sevdiğine eminseniz sıkıntı yok.
Ilk basta benimde mantikti acikcasi sonra birbirimizi tanidiktan sonra aska sevgiye dönüştü. Sadece eski yasadiklarimdan dolayi biseyler bozulacak yolunda gitmeyecekmis korkusu var. Hatta inanirmisiniz cogu zaman sabah kalktığımda beni silmis mi bir anda cekio gidicek mi diyorum. Çünkü eski nisanlim bir anca cekip gidip başka birisiyle evlenmesi hala kendime güvenim yok oyüzden.
- Arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım Eylül ayında. Şubatta Nişanım oldu, eylüldede düğünüm var.
- Hiç bir sıkıntım yok çok şükür herşey yolunda.
- Bana karşı çok iyi ailesiyle de çok iyi anlaştık ailece.
- Buraya kadar evet bir sıkıntı yok. Kafamı karıştıran dahan önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte oldum.
- Nişanlım benimle ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor hiç sormuyor. Geçmişimi irdelesin demiyorum ama, benimle ilgili hiçmi merak ettiği bişey olmaz.
- Nişanlım dediğine göre bakirmiş, inanırımda davranışları ve düşünceleri onu gösteriyor.
- Evlilik öncesi bişeyler yaşama taraftarı değil çünkü. Eylülden bu yana bir kere öptü beni.
- Bende dayanamadım bunları düşünen böyle davranan adam benim daha öncesinde bişeyler yaşamama takılmazmı o sormasada ben direk söyledim.
- Kapadı konuyu beni geçmişin değil şuan ve ilerisi ilgilendirir dedi ve bir daha hiç açmadı o konuyu.
- Ben merak edip geçmişiyle bir kaç şey sorsamda o sormadı.
- Bilmiyorum ben mi çok kuruntu yapıyorum. Sonrasında öğrendiği birşey sorun edeceği bişey karşısına çıkarsa.
- Kafamda deli sorular sizce dertsiz başıma dert mi arıyorum?
yapmayın şunu ya. Siz de bir kadınsınız. Nasıl çarpık bir düşünce bu. Sadece ben yaşamamış olsam umursarım deseniz anlayacağım ama konuya erkek olsam umursarım diye başlamışsınız. Erkekler zarla doğmuyor diye kadınları sorgulama hatta terk etme haklarına sahipler yani. Daha dün aynı aileden iki genç kız ailesi tarafından namus cinayeti adı altında öldürüldü..işte hep bu zihniyet yüzünden="Whiteandblue, post: 50947171, member: 812868"]Erkek olsam helebakir olsam takarim yani. Hakmiyor gorunmesi ve umursamamasi sizi de umursamadigi anlami tasir bence. İnsan sevdigini umursar onemser. Sikinti buyuk. Seninle sanki sevdiginden degil de iyibir ev kadini olacaksin diye evlenecek. Hislerim bu yonde
Birlikte olduğumu söyledim kapadi hemen konuyu beni gecmisin ilgilendirmez ben simdiye bakarim dedi
yapmayın şunu ya. Siz de bir kadınsınız. Nasıl çarpık bir düşünce bu. Sadece ben yaşamamış olsam umursarım deseniz anlayacağım ama konuya erkek olsam umursarım diye başlamışsınız. Erkekler zarla doğmuyor diye kadınları sorgulama hatta terk etme haklarına sahipler yani. Daha dün aynı aileden iki genç kız ailesi tarafından namus cinayeti adı altında öldürüldü..işte hep bu zihniyet yüzünden
İki seçenek geldi aklıma. Ya nişanlın adam gibi adam ya da iktidarsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?