Garip

Karşınızdaki insan size gerçekten değer veriyor ve yeteri kadar olgunlaşmış. Bence çok irdelemeyin. Adamın kafasında yanlış bir şey yapmış imajı uyandırabilirsiniz bu kadar sorgulayarak. Olması gerektiği gibi davranmış, geçmişi düşünmeden yolunuza devam edin. Allah mesut etsin diyelim.

Ne güzel işte, sürekli sorgulasa da "Beni sorguladı" dersiniz. Adam saygı göstermiş, geçmişin değil geleceğin ilgilendiriyor demiş. Siz adamın kimle yatıp kalktığını, kimle sevgili olduğunu bilseniz ne bilmeseniz ne? Ona da faydası yok. Ha kötü ihtimal mi düşünecektik, düşünelim. Kötü ihtimal: Aşk değil mantık evliliği yapma derdindedir, umursamıyordur o yüzden geçmişinizi. Sizi sevdiğine eminseniz sıkıntı yok.

Ilk basta benimde mantikti acikcasi sonra birbirimizi tanidiktan sonra aska sevgiye dönüştü. Sadece eski yasadiklarimdan dolayi biseyler bozulacak yolunda gitmeyecekmis korkusu var. Hatta inanirmisiniz cogu zaman sabah kalktığımda beni silmis mi bir anda cekio gidicek mi diyorum. Çünkü eski nisanlim bir anca cekip gidip başka birisiyle evlenmesi hala kendime güvenim yok oyüzden.

10 numara adam bulmuşsun. galiba ilişkinizde bekaret takıntılı zihniyeti olan sensin. yoksa, zaten adam olması gerektiği gibi düşünüyor ve davranıyor. sen ise bu durumu garipsiyorsun.

Sindirmesi kolay şeyler yaşamamışsınız, evet. Eski nişanlınızdan ayrılalı kısa bir süre mi geçti üstünden? Endişe yaşamanız doğal, ancak ilişkinizi etkileyecek düzeye gelmemeli bu. Her zaman aynı şeyleri yaşayacağız diye bir kural yok, eski nişanlınız böyle biri diye şimdiki nişanlınız da böyle birisi olacak değil. Sürekli böyle düşünürseniz sağlıklı bir ilişkiniz olmaz, evlendiğinizde de "Beni boşayacak mı, aldatacak mı?" diye düşünmeye kadar vardırırsınız. Eski nişanlınızın terk etmesi sizin suçunuz değil, tam tersine onun karakter yapısını gösteren bir durum. O yüzden kendinize güveninizi kaybetmenizi gerektiren bir durum yok, akışına bırakın, sevmenin/sevilmenin tadını çıkarın. Şimdiki nişanlınız gayet size saygılı davranışlar gösteriyor.

Benim eşimde bana sormadı hiç ne oldu ne bitti zaten bişeyde olmamıştı kıçı kırık bi iki flört o kadar

nişanlın süper bir yaklaşım göstermiş. helal olsun.. bu rahatsız olacağın değil aksin öpüp başına koyacağın bişey

Erkek olsam helebakir olsam takarim yani. Hakmiyor gorunmesi ve umursamamasi sizi de umursamadigi anlami tasir bence. İnsan sevdigini umursar onemser. Sikinti buyuk. Seninle sanki sevdiginden degil de iyibir ev kadini olacaksin diye evlenecek. Hislerim bu yonde

evet dertsiz başınıza dert arıyorsunuz,
eşimle 11 yıllık evliyim, öncesinde 4 yıllık ilişkimiz var, ve bana bir kez bile ondan öncesiyle ilgili en ufak soru sormadı, soramaz, haddi değil, sorsa ya da yargılasa o gün hayatımdan çıkarırdım.
adam olan da böyle davranır, geçmişe değil geleceğe odaklanır.

Takmıyor olabilir ama sadece bir kere öptü demişsiniz bu benim aklıma takıldı. Acaba cinsi arzuları yok mu?

Daha önceden bilme ihtimali var mı acaba ? Bana da garip geldi . Bir de son seçenek dertsiz başına dert arıyorsun konu sahibi sanırım

yapmayın şunu ya. Siz de bir kadınsınız. Nasıl çarpık bir düşünce bu. Sadece ben yaşamamış olsam umursarım deseniz anlayacağım ama konuya erkek olsam umursarım diye başlamışsınız. Erkekler zarla doğmuyor diye kadınları sorgulama hatta terk etme haklarına sahipler yani. Daha dün aynı aileden iki genç kız ailesi tarafından namus cinayeti adı altında öldürüldü..işte hep bu zihniyet yüzünden

Ee ailenin etkisi çok büyük konuda zihniyet geçiyo .

Herhaltı yapıp zarı durup evlenenler var bu resmen kandırmak zira diktirip evlenenlerde öyle

Kendilerini kandırıyolar diye kızıyorum ama iyi yapıyolarmış

İki seçenek geldi aklıma. Ya nişanlın adam gibi adam ya da iktidarsız.

Valla nişanlın adammış tabi artık adam gibi adam bulmak zor olduğu için şaşırmışsınız tavrına.beni bundan sonrası ilgilendirir demiş ve konuyu kapatmış yani zaten yapması gerekeni yapmış bi gariplik Yok

sormaması geçmişe takılmaması takdire şayan ancak cinsel isteğini hareket olarak belli etmese bile sözleriyle haliyle sizi arzuladığını evleneceğiniz günü sabırsızlıkla beklediğini vs. ima etmesi sezdirmiş olması gerekir.bunlar da yoksa gerçekten bir gariplik var.geçmişi de o yüzden kurcalamıyor olabilir. ya da adam gibi adam dert aramaya gerek yok.

Soylemissin.gecmis gecmistir demis.olmasi gereken 1 cevap zaten.
Bekarete takilmak niye zaten dimi.bravo nisanlina
Sen daha neye takildin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…