• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip

o kadar sıkıntılı adam var ki sen de düşüncelerinde haksız değilsin. ben olsam bu kadar da mükemmel olunur mu derdim . ama olabilir de. medeni birine benziyor ve az bulunan tiplerden. yine de deneyimli kişilerden fikir almak lazım bende konuyu takipteyim

Canım senin geçmişi acmaman gerekir hadi acmissin birdaha usteleme istersen.kac ay oldu nisan olalı az gibi geldi bana..Demekki çok hoşgörülü birde sizi çok seviyor bence.kiymet veriyor geçmişine takilmiyor

Dinine cok bagli bir adam mi?Bi kere opmus ya gunahtan korktugu icin mi ?Burdaki isteksiz erkekler gibi bi sey cikmaz insallah yoksa on numara adam vesselam

• Arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım Eylül ayında. Şubatta Nişanım oldu, eylüldede düğünüm var.
  • Hiç bir sıkıntım yok çok şükür herşey yolunda.
  • Bana karşı çok iyi ailesiyle de çok iyi anlaştık ailece.
  • Buraya kadar evet bir sıkıntı yok. Kafamı karıştıran dahan önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte oldum.
  • Nişanlım benimle ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor hiç sormuyor. Geçmişimi irdelesin demiyorum ama, benimle ilgili hiçmi merak ettiği bişey olmaz.
  • Nişanlım dediğine göre bakirmiş, inanırımda davranışları ve düşünceleri onu gösteriyor.
  • Evlilik öncesi bişeyler yaşama taraftarı değil çünkü. Eylülden bu yana bir kere öptü beni.
  • Bende dayanamadım bunları düşünen böyle davranan adam benim daha öncesinde bişeyler yaşamama takılmazmı o sormasada ben direk söyledim.
  • Kapadı konuyu beni geçmişin değil şuan ve ilerisi ilgilendirir dedi ve bir daha hiç açmadı o konuyu.
  • Ben merak edip geçmişiyle bir kaç şey sorsamda o sormadı.
  • Bilmiyorum ben mi çok kuruntu yapıyorum. Sonrasında öğrendiği birşey sorun edeceği bişey karşısına çıkarsa.
  • Kafamda deli sorular sizce dertsiz başıma dert mi arıyorum?
bence kurcalama...bakire degil misin ? bakire degilsen bunu söylemen gerek diye düşünüyorum . birşeyler yaşadık derken ben bunu anladım da ?
yoksa sadece yüzeysel birşeyler oldu ise bunları anlatmak zorunda degilsin. adamda sormamış zaten.

Bence tam olarak seni anlamamış.Tekrar soyle sonra sorun olmasın yoksa ayrilalim de .

Siz bisey yasamamis olsaydiniz erkek arkadasiniz yasamis olsaydi ne derdiniz mesela?Sizin icin sorun olur muydu bu?Kabul edemeyip ayrılır mıydınız?Yoksa onun gibi gecmis gecmiste kalmıştır diye mi düşünürdünüz?Önemli olan bu bence.Kafa yapılarinizin uymasi yani.Kendiniz icin düşünün ve bence boşu boşuna da kuruntu yapmayin böyle bisey icin

• Arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım Eylül ayında. Şubatta Nişanım oldu, eylüldede düğünüm var.
  • Buraya kadar evet bir sıkıntı yok. Kafamı karıştıran dahan önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte oldum.
  • Nişanlım benimle ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor hiç sormuyor. Geçmişimi irdelesin demiyorum ama, benimle ilgili hiçmi merak ettiği bişey olmaz.
  • Nişanlım dediğine göre bakirmiş, inanırımda davranışları ve düşünceleri onu gösteriyor.
  • Evlilik öncesi bişeyler yaşama taraftarı değil çünkü. Eylülden bu yana bir kere öptü beni.
  • Bende dayanamadım bunları düşünen böyle davranan adam benim daha öncesinde bişeyler yaşamama takılmazmı o sormasada ben direk söyledim.
  • Kapadı konuyu beni geçmişin değil şuan ve ilerisi ilgilendirir dedi ve bir daha hiç açmadı o konuyu.
  • Bilmiyorum ben mi çok kuruntu yapıyorum. Sonrasında öğrendiği birşey sorun edeceği bişey karşısına çıkarsa.
seni bir kere mi optu evet garip

Bu arada seni bir kez öpmesinin nedeni nedir?
Dini bütün olması mı?
Bu sebepse eyvallah, ne güzel.

Ama cinselliğe uzak ve soğuksa evlenme derim.
Çok türedi bu ara bu cins adamlar. Evlenmelik değiller. Dikkat et.

Sessiz atin tekmesi pek olur derler. Sessizden cidden korkun.

Bence norml eğer sen dedkten snra değişseydi taktığınınanlrdn demekki takmamış. Bende evliliğimden önce bi nişanlılık geçrdim kısa vadeli benm eşimde hiç sormamştı evlendk hala sormadı:))

sormaması geçmişe takılmaması takdire şayan ancak cinsel isteğini hareket olarak belli etmese bile sözleriyle haliyle sizi arzuladığını evleneceğiniz günü sabırsızlıkla beklediğini vs. ima etmesi sezdirmiş olması gerekir.bunlar da yoksa gerçekten bir gariplik var.geçmişi de o yüzden kurcalamıyor olabilir. ya da adam gibi adam dert aramaya gerek yok.

Onu sürekli dile getiriyor. Hatta bir an önce evlenmek için sabırsızlanıyor:)

Ya sen geçmişini niye açıyorsun ki kapat geç yaaaaa boşver

Açmamın sebebi daha önceki nişanlımla bişeyler yaşamış olmam sıkıntı olabilir diye. Belki bişeyler yaşadığımı düşündü ama bu kadar ileri gitmediğimi düşünmüşte olabilir dedim. İlerdeki olabilecek sıkıntıları şimdiden halletmek ve aklımdaki acabaları gidermekti.

seni bir kere mi optu evet garip

Bu arada seni bir kez öpmesinin nedeni nedir?
Dini bütün olması mı?
Bu sebepse eyvallah, ne güzel.

Ama cinselliğe uzak ve soğuksa evlenme derim.
Çok türedi bu ara bu cins adamlar. Evlenmelik değiller. Dikkat et.

Bir kere öpmesinin nedeni çok fazla o ortamı yakalayamadık. Daha sonra onu yaratmak adına da pek çaba harcamadı:) Birde çok sık görüşemiyoruz ayrı şehirlerde yaşıyoruz

seni seviyorum diyor mu

Evet tabi. Telefonunda bilgisayarında her yerde benim fotolarım var. Çok düşkün bana eve gider gitmez yatana kadar benimle konuşur.

Evet tabi. Telefonunda bilgisayarında her yerde benim fotolarım var. Çok düşkün bana eve gider gitmez yatana kadar benimle konuşur.
sorun yok o zaman sorun sizde insaallah gecmiste olanlari silip tertemiz bir hayat surebilirsiniz zira ihtiyac gidermek icin birlikte oldugunuz iliskileriniz olmus maalesef

Konu sahibinin dert aramasından dolayı değil böyle insanlar kaldı mı ya diye insan şaşırıyo doğal olarak. Okuyoruz görüyoruz. İnşallah nişanlınız böyle göründüğü gibidir, sonradan kokusu çıkmaz.

sorun yok o zaman sorun sizde insaallah gecmiste olanlari silip tertemiz bir hayat surebilirsiniz zira ihtiyac gidermek icin birlikte oldugunuz iliskileriniz olmus maalesef

Evet oldu pismanlikta duymuyorum acikcasi

Back
X