• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip

Konu sahibinin dert aramasından dolayı değil böyle insanlar kaldı mı ya diye insan şaşırıyo doğal olarak. Okuyoruz görüyoruz. İnşallah nişanlınız böyle göründüğü gibidir, sonradan kokusu çıkmaz.

Aynen öyle. Insallah öyledir. Ama insanlar kendini bir şekilde belli eder. Aşık olmus cok sevmis olsaydim bunları goremezdim. Ama yasadiklarim ve cok fazla derin duygular hissetmemem bunlari daha kolay gormemi saglar diye düşünüyorum

Bilemedim ben bu konuda farklı düşünüyorum sanırım.
Bakirelikti,cinsellikti bunları konuşmaktan hoşlanmam ama yaşanmasını da isterim.
Ortam ve zaman uygun olur yaşanır yani.
Ama oturup geçmişimi de geçmişini de masaya yatırmayalım bir zahmet.

tamamen katılıyorum. o sormamışsa söylenmesi gerekmiyor. geçmişte yaşadıklarımdan dolayı karşımdakine bir sorumluluğum yok sonuçta. onu , onunlayken yaptıklarım ilgilendirir.

• Arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım Eylül ayında. Şubatta Nişanım oldu, eylüldede düğünüm var.
  • Hiç bir sıkıntım yok çok şükür herşey yolunda.
  • Bana karşı çok iyi ailesiyle de çok iyi anlaştık ailece.
  • Buraya kadar evet bir sıkıntı yok. Kafamı karıştıran dahan önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte oldum.
  • Nişanlım benimle ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor hiç sormuyor. Geçmişimi irdelesin demiyorum ama, benimle ilgili hiçmi merak ettiği bişey olmaz.
  • Nişanlım dediğine göre bakirmiş, inanırımda davranışları ve düşünceleri onu gösteriyor.
  • Evlilik öncesi bişeyler yaşama taraftarı değil çünkü. Eylülden bu yana bir kere öptü beni.
  • Bende dayanamadım bunları düşünen böyle davranan adam benim daha öncesinde bişeyler yaşamama takılmazmı o sormasada ben direk söyledim.
  • Kapadı konuyu beni geçmişin değil şuan ve ilerisi ilgilendirir dedi ve bir daha hiç açmadı o konuyu.
  • Ben merak edip geçmişiyle bir kaç şey sorsamda o sormadı.
  • Bilmiyorum ben mi çok kuruntu yapıyorum. Sonrasında öğrendiği birşey sorun edeceği bişey karşısına çıkarsa.
  • Kafamda deli sorular sizce dertsiz başıma dert mi arıyorum?
Eğer adam soğuk kanlı bir katil değilse ve seni de avı olarak görmüyorsa, venüsten falan gelmiş olmalı .. bu modeller ender görülüyor çünkü . Kendi bakır, bakıre olmayan birisine hayır dememiş ..helal olsun .örnek koca adayı ..demek ki namusun iki bacak arasındaki o minicik şeye bağlı olduğunu düşünmüyor .

Eğer adam soğuk kanlı bir katil değilse ve seni de avı olarak görmüyorsa, venüsten falan gelmiş olmalı .. bu modeller ender görülüyor çünkü . Kendi bakır, bakıre olmayan birisine hayır dememiş ..helal olsun .örnek koca adayı ..demek ki namusun iki bacak arasındaki o minicik şeye bağlı olduğunu düşünmüyor .

Ahahaah çok tatlisiniz:) evet bende çok inanmakta güçlük ceksemde adam gibi adam dedikleri bu olsa gerek:)

Back
X