Garip

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
289
103
34
merhaba hanımlar ben 2 yıllık evliyim ve KPSS’ye hazırlanıyorum bebiş yok ve dershaneye gidiyorum kayınvalideme sinir oldum sizlerle paylaşmak istedim şimdi kendisini 2 haftadır arayamadım kendisinin de kontörü olmadığı için beni arayamamış bugün arsdım konuştum soğuk gibiydi hasta olmuş ama o soğukluğu hissettim hep açtığında şen şakrak açardı bu sefer sanki bi gariplik vardı ve konuşmaya tatlı bir şekilde devam ediyordum ki kaynanam “var mı diyeceğin bir şey” diye konuşmayı kesmek istediğini dolaylı olarak dile getirdi ve ben de o an bozuldum ama belli etmeden tamam anne sen dinlen daha sonra konuşuruz diyerekten vs kapattık ama zoruma gitti o an hani damatları var bunları üzüp duruyor ama sesleri çıkmıyor ben ise gelinleri olarak her türlü hürmeti gösterdikten sonra bını haketmiyorum sizce ben mi yanlış anladım? Yada ne yapmayalım? Şuan kıl oldum bu duruma

Cikolatalikurabiyem aynen aslında böyle birisi değildir ama hani ferler ya insanın bir eşref birde eşlek saati var olabilir dedim ama sıkıntı yapmaya gerek YÖK değil mi? Salladım geçtim ben eşim için saygıda kusur etmem ama aynısı devam ederse de sorarım açtır açtır

Ne kadar iyi olursanız bir o kadarını daha bekliyorlar bir gelinden. Her zaman bu böyle.
Ben nişanlıyım nişanlımın abisi de sözlü. O kız herkese zamanında kan kusturmuş ( 6/7 yıldır beraberler biz ise 4 ) şuan o kız bir gülümsese hepsi ağzına düşüyor. Onun onlara iyi davranması lütuf sanki onlar için. Aksine ben hepsini çok severdim ablasını ablamın önüne koymuşluğum vardır kaynanama teyzesine ıdısına dıdısına. Ama ben onlara yanlıs bi cümle kursam o beni aşırı seven insanların hepsi eleştirir yüzüme değil ama arkama bin laf bin surat bin trip. Hiçbişey yok gibi yapıyorlar bunu nişanlımda hep sana öyle gelmiştir diyor falan. Uzun lafın kısası ne olursa olsun arkadasım ne kadar seversen sev sevilirsen sevil iyi oldukça dahasını istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…