garip.

bence yaş sorun olur gibi.çünkü erkekler çok geç olgunlaşıyor.siz meslegınızı elınıze almıssınız.o henuz yolun başında..daha yuruyecek çok yolu var.bence siz biraz boşlukta kalmışsınız o yuzden boyle duygular yeşermiş içinizde..bence kendi mutlulugunuz için uzak durun bu kişiden..naçizane fikrim..

Yaşı sorun etmeyin ,genede bende hep 3-4 yaş büyük oluyorum karşımdakinden ama bişi bekleyemiyosun sende küçük birinden tek sorun bu

yaşınız 22 ise duygularınız gelip geçici olabilir..
belkide duygusal bir boşluktasın ona aşık olduğunu düşünüyorsun..
burada sorun yaş değil konumunuz.

Öncelikle teşekkür ederim hepinize. cevap vermeye değer bulduğunuz için. O'nu benim gözümde değerli kılan şey belki çok klişe olacak ama yaşına göre çok olgun ve efendi olması.üstelik dersleri de çok iyi ve üniversiteyi kazanacağından eminim.Ben 22 yaşındayım ve meslekte ilk yılım.kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle ama çevrem tarafından beğenilen ve dikkat çeken bir kızım.mezun üniversite hazırlık öğrencilerini az çok tahmin edersiniz.erkekleri özellikle. çoğu bana asılıp yan gözle bakarken ve lakayıt muhabbet içerisine girmeye çalışırken O'nun asla diğerleri gibi davranmaması beni çok etkiliyor.gözlerime bakarken diğerleri gibi bakmayışı beni kendine çekiyor.en önemlisi saygıda kusur etmiyor.

her neyse boş bir heves zaten.sizlerin de dediği gibi;boşluktayım ve o boşluğu doldurmaya çalışıyorum galiba kendimce.tekrar teşekkür ederim olumlu-olumsuz düşünceleriniz için.

yaş farkı çok değil sen de ömrü billah dersane öğretmeni olmıcaksın o mezun olup üniversiteye gidecek sen de atanırsın, imkansız bi ilişki değil bence duygular karşılıklıysa, tabi bu şu an olmasın mümkünse, hem onun eğitimi etkilenmesin hem sizin konumunuz zedelenmesin

bunun bir dert olmadığının farkındayım ama ben öğrencime aşık oldum galiba.üstelik benden en az 3 yaş küçük.yazması bile utanç verici.nasıl böyle şeyler düşünebilirim onun hakkında?ne oldu bana? evet evet saçmalık ama yine de yazmak istedim.

etik değil...
o kaç yaşında peki.

etik olmadığının farkındayım burda duygularımın geçerliliğini savunmuyorum zaten.sadece insanın en yakınına bile anlatamayacağı şeyler vardır,ben de buraya yazmak istedim.

19 yaşlarında o.

Kusura bakmayın ama bir öğretmen olarak bu konuya duygusal olarak bakamayacağım. Bir öğretmenin öğrencisine ilgi duymasını asla etik bulmuyorum. Böyle bir konunun açılmasindan rahatsız oldum açıkçası yakıştıramadım. En azından etik olmadığınin farkındasınız. Aradaki yaş farkı az dahi olsa siz onun öğretmenisiniz lütfen unutmayın.

Geçici birşey büyük ihtimalle
3 yaş çok sorun değil ama mesleki açıdan hiç etik değil
Kesinlikle açılmayın, kendinizi frenleyin.. Bi süre sonra geçecektir..

3 yaş problem değil ama bulunduğunuz konum bakımından kötü bi durum.
Geçici bir şeydir belkide.

bu frumda bir bayan hocamız daha var öğrencisine aşık olan ZEHrenur orayıda takip et bir yada ona bir özelden yaz bakalım o bu işi nasıl halledecek bir yardımı dokunur belki.konuyla alakalı olarak şunu söyleyebilirimki zor gibi duruyo
onun yaşından ziyade kat etmesi gereken uzun bir yolu var sen acaba bekleme konusunda sabırlı olabilirmisin.

Senin gibileri katrana bulayım , şerife kasabanın barının önünde astıracaksın ki .

ibreti alem olsun, Aşık olmuş zındık :D

Not: öğrenci 18 'den küçükse yorumu değiştiririm .

Yasak oldukça tatlı olacak . Görme canım , bakma hatta . sen şu an ona bir şekilde belli edersen e yaşı ve konumu itibariyle bir hocanın duygusal anlamda onunla ilgilenmesi hoşuna gidecek ve derslerini muhtemelen sekteye uğratacak . Karşına evliliğe daha yakın bi adam çıkıp ,öğrencine ilgin bitince o zaman olan o çocuğun 1 senesine olacak .
Bakma , görme . Onu diğer erkeklerden farklı kılan tek özelliği ; yasak olması

Back
X