Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz kullanan olmamış galiba.ben de bugün aldım yarın başlayacağım.bakalım sonuçlar nasıl olacak.karatay diyeti ile birlikte yürüteceğim.sonuçları 1 hafta sonra paylaşırım.görşmk üzere
bu çayı bende denemek istiyorum, hatta ben olayı büyütüp lahana çorbası diyeti ile birlikte bu çaya başlayıp hızılıca spor ile beraber kilo vermeyi planlıyorum. deniyenlerin yorumları lütfeeeeeeeeeeeeen !
şimdilik şu kadarını söyleyim dün başladım.acayip tatlı istedğim vardı kaç gündür ve kaçamaklar yapıyordum.çayı içtiğimden beri tatlı istemez oldu canım.kilo verme konusunda da kesinlikle yazacağım.görüşmk üzere byee
sabırsızlıkla bekliyorum. başka kullanan yokmu. yorum lütfeeennnn
hıc nır ıse yaramıyo ayrıca ender saracın kendı sıtesını zıyaret etttıgımde bu cayla hıc bır ılgısı olmadığını ve alaksı olmadığı ıcınde su an mahkemesı olduğu yazıyodu ben ıkı kutu kullandı ınanmıcaksınız belkı ama daha cok kılo aldım su an 9lu hayat cayı kullanıyorum toplam 4 sefer ıctım 2.5 kılo verdım
çayı bende denemek istiyorum ama orjinalmi degilmi nerden bulabilirim yada ne kdr gerçek bilemiyorum. kullanan arkadaşlaryorum yazars cok güzel olur