• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garlic Tea Sarımsak Çayı kullanan varmı

MincikKIz

Zor zamanLar iyi oLmak için var Rabbin için sabReT
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
1.690
2.230
133
Arkadaşlar ender saraçın önerdiği bu çayı kullanan varmı. Özlem yıldız ve yabancı bi çok ünlü bayan bu çayı kullanmış. Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim :)

bu çayı bende denemek istiyorum, hatta ben olayı büyütüp lahana çorbası diyeti ile birlikte bu çaya başlayıp hızılıca spor ile beraber kilo vermeyi planlıyorum. deniyenlerin yorumları lütfeeeeeeeeeeeeen !

henüz kullanan olmamış galiba.ben de bugün aldım yarın başlayacağım.bakalım sonuçlar nasıl olacak.karatay diyeti ile birlikte yürüteceğim.sonuçları 1 hafta sonra paylaşırım.görşmk üzere

henüz kullanan olmamış galiba.ben de bugün aldım yarın başlayacağım.bakalım sonuçlar nasıl olacak.karatay diyeti ile birlikte yürüteceğim.sonuçları 1 hafta sonra paylaşırım.görşmk üzere

sabırsızlıkla bekliyorum. başka kullanan yokmu. yorum lütfeeennnn

bu çayı bende denemek istiyorum, hatta ben olayı büyütüp lahana çorbası diyeti ile birlikte bu çaya başlayıp hızılıca spor ile beraber kilo vermeyi planlıyorum. deniyenlerin yorumları lütfeeeeeeeeeeeeen !

çayı bende denemek istiyorum ama orjinalmi degilmi nerden bulabilirim yada ne kdr gerçek bilemiyorum. kullanan arkadaşlaryorum yazars cok güzel olur

şimdilik şu kadarını söyleyim dün başladım.acayip tatlı istedğim vardı kaç gündür ve kaçamaklar yapıyordum.çayı içtiğimden beri tatlı istemez oldu canım.kilo verme konusunda da kesinlikle yazacağım.görüşmk üzere byee

şimdilik şu kadarını söyleyim dün başladım.acayip tatlı istedğim vardı kaç gündür ve kaçamaklar yapıyordum.çayı içtiğimden beri tatlı istemez oldu canım.kilo verme konusunda da kesinlikle yazacağım.görüşmk üzere byee

bende çok fazla tatlı tüketen bi insanım bu çayı denemek istiyorum sonuçlarını banada yazarmısın

sabırsızlıkla bekliyorum. başka kullanan yokmu. yorum lütfeeennnn

hıc nır ıse yaramıyo ayrıca ender saracın kendı sıtesını zıyaret etttıgımde bu cayla hıc bır ılgısı olmadığını ve alaksı olmadığı ıcınde su an mahkemesı olduğu yazıyodu ben ıkı kutu kullandı ınanmıcaksınız belkı ama daha cok kılo aldım su an 9lu hayat cayı kullanıyorum toplam 4 sefer ıctım 2.5 kılo verdım

hıc nır ıse yaramıyo ayrıca ender saracın kendı sıtesını zıyaret etttıgımde bu cayla hıc bır ılgısı olmadığını ve alaksı olmadığı ıcınde su an mahkemesı olduğu yazıyodu ben ıkı kutu kullandı ınanmıcaksınız belkı ama daha cok kılo aldım su an 9lu hayat cayı kullanıyorum toplam 4 sefer ıctım 2.5 kılo verdım

ben iki kutu tükettm malesef söylenen gibi bi gelişme elde edemedm.satıcı bana ayda 3-4 kilo rahat verebilceğimi söyledi yediklerime dikkat edersem fakat karatay diyeti ve jillian michaelsın videolarından yararlanmama rağmen sadece 1 kg verebildmbir ayda.ender saraçın tarifini denemedm üşendm kendm o içeceği her gün hazırlayıp içmeye hazırlarından aldım ama sonuç istedğim gibi değil.keşke para verip almasaydım.spor ve diyetle zaten 1 kg verirdm 1 ayda.bence boş yani bu çay.kişiden kişiye değişir sonuçlar belki ama benm görüşüm bu.

çayı bende denemek istiyorum ama orjinalmi degilmi nerden bulabilirim yada ne kdr gerçek bilemiyorum. kullanan arkadaşlaryorum yazars cok güzel olur

kesinlikle orjinal ürün almalısınız diğerleri hiçbir işe yaramıyor
ben aktarlardan falan kullandım bi işe yaramadı
internette araştırdım ..... aldım ürünleri. resmi satış sitesiymiş.
2 kutu aldım 1 ay kullandım 4.5-5 kilo civarında kilo verdim.
şimdi tekrar sipariş ettim 2.ayda da aynı kiloyu vericemmi bakalım
gelişmeleri yine aktarırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullandım. Yani başladım ama bende yan etki yaptı çok miğdem bulandı. Devamlı lavaboya gitme ihtiyacı duydum. Arayıp sordum satın aldığım yeri yan etki değil etkisi bu dediler ama dayanamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X