Saç Rengi ve Saç Boyama garnier bakır kahve kullananlar?en azndan garnıerle sacını boyamş olanlar?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
merhaba arkadaşlar garnierın bu rengını kullanan varmı?yada en azndan garnierin boyaları hakkında fikrinizi alabılırmıyım kutudakıne benzıyormu?:1:

Ben kullandım çikolata kahve vardı altta üstüne garnier kızıl kahve vurdum sonuç sadece kızıl yansımalar oldu.Saçının şuakni rengi çok önemli açık bi renkse kutudakine yakın bi renk tutar

canım sacmın rengı kahve 4-5 ay once cıkolata kahveye boyamstm loreal castingle aktı baya. aralarına golge attrdm bır ay once ama kuafor oyle bi yaptıkı aralrına oksıjen suyu surmusum gbı boyle bir garip yaptı .şmdi garnier bakır kahve baya hoşuma gttı ben pakettekı gibi olmasada bırazdaha koyu dursun ıstıyorum ama tutuyormu o kafamı kurcalıyor bıde bakır diye turuncu yapmasın:50:

ben garnierin sıcak çikolatasını kullandım uzun yıllar ama artık paletteye geçtim tavsiye ederim çok kalıcı oluyor renkleri palette delux altın karamelini kullandım önce kuaföre yaptırmıştım saçımı açtırmadan sonra üzerine ben boyadım süper oldu boyarsan palette delux serisine bak istersen bronz kahvede hoş duruyor

Sanırım garnierin bir tek çikolata kahvesi aynı kutudaki gibi tutuyor. Arzum Onanın kullandığı saç rengi, aynı o renk tutuyor denedim biliyorum. Aslında çikolata kahveyle alakası yok bildiğiniz kızıl kahve. Akmasına gelince çabuk akıyor. Çikolata kahve aktığında koyu turuncumsu bir renk olmuştu.

çikolata kahve akınca koyu turuncumsu renk mı oluyor :53: aboww yok garnierden wazgececem ben galiba kızlar.bronz kahve coook begendıgım bır renktı ama palette sac dersini yakıyormus dogrumu kızlar bşka önerebilecegnz scak renkler varmı kahve tonlarında

ben garnier bakır kahveye boyamıştım geçen sene ve şunu söyleyebilirim ki kesinlikle kutudaki renk olmuyo!! benim saçım kumral olduğu halde bu boyadan sonra çikolata gibi koyu bir renk oldu.bence palette çok daha iyi sonuç veriyo. artık paletteden başkasını kullanmam şahsen..ayrıca kafa derisini yakma durumu kişilere bağlıdır diye düşünüyorum.hassas derilerde ya da çok fazla bekletilirse olur sanırım.bende hiç öyle bi sorun olmadı..

bugn bir arkadaşımda palette kullandgını memnun oldugunu söyledi.kızlar bnm saclarm ınce telli yakma durumu olurmu kahve tonlarında?

benim saçlarımda ince telli eğer saçında bekleme süresinden daha uzun süre bekletirsen yanar yoksa yanmaz :21:

ben garnier kullanıyorum siyah olanı.çok memnunum daha önce koleston ve natural colors kullanmıştım ama garnierde karar kaldım hepsinden en iyisi bence

merhaba arkadaşlar garnierın bu rengını kullanan varmı?yada en azndan garnierin boyaları hakkında fikrinizi alabılırmıyım kutudakıne benzıyormu?:KK1:
Merhaba, bugün annemin saçını boyadık bu boyayla ve ğatlıcan moruna döndü saçları. Kutudaki renkle bir alakası yok tavsiye etmem.:(

Back
X