Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier saç rengini açıcı sprey

aleynakarasum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
2
0
36
İzmir
garnierin saç rengini açan spreyi varmış internette ve mağazalarda aradım bulamadım sanırım almanyada kullanılıyormuş bir bilgisi olan varmı?

merhaba

ben bu sac acici sprey hakkinda birkac sey söylemek istiyorum

simdi ilk basta saci cok yipratma özelligi vardir..ve oxidasyon oldugu icin sacta malesef oxidasyon devam ediyor..
yani simdi siz diyelim bir tutam saciniza uyguladiniz...zamanla o sac kuruyor...benim sacimda bazi yerleri lastik gibi oldu o yüzden.

ben sadece size bilgi vermek istedim..almanyada var evet.. ben ama garnier degilde schwarzkopf yani poly sac acici spreyi kullandim..bence yinede en iyisi sac boyasi spreyi cünki oxidasyonunu durduramiyorsunuz...

arkadaşımda vardı ben kullandım hiç bi yıpratma olmadı çok doğal bir görünüm oldu ismini hatırlamıyorum. yürkiyede nerde bulabilceğimi öğrenmek isyorum.

Bu üç ürünü de kullandım. Nemli saça uyguluyorsunuz. Yavaş yavaş saç rengini açıyor. Kesinlikle röfleden çok daha iyi. Açık tonda saçlar için daha uygun. Youtube ta hair lightining yazınca bir sürü uygulama çıkıyor. Bal+peroksit+karbonat üçlüsü ile saç rengini açanların videoları var. Ama uğraşmak istemezsen bu spreyleri kullanabilirsin. Yıpranma evet biraz. Ama biraz bakımla kolayca hallediliyor. Kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…