Garson Kız Yüzünden 6 Aylık İlişki Bitti: Haklı mıyım?

Arkadaşlar konu sahibi herşeyi hakediyor. Aids kapıp 50 yaşlarında elden ayaktan düşüp kocasının metresiyle telefon kavgasılarıyla ömrü geçecek birisi. Bunlar mazoşist ayol. Adam kendine, adamada metresleri çektirerek mazoşist zincirini tamamlamaları gerekli.

Translara erkek diyen ne çok cahil ve transfobik kadın varmış yahu konu sahibi sayesinde bunuda öğrenmiş olduk.Valla bacım trans bir birey olarak diyeceğim şu ki sevdiğine bile çenesini tutamayacak kadar ise fazlasıyla şey yaşanmıştır o ayak muhabbetide ayağa ilgisi olduğu içindir diye düşünüyorum.Sadakatini bilemeyeceğim ancak esc ye hala gittiğini düşünüyorsan translara ilgisi olduğunu düşünüyorsan zaten uzak durmak gerekiyor.Farklı yönelimleri varsa biyolojik bir kadını yeterli görmeyebilir işte burada çok sadık biri olması gerekiyor ki diğer dünyasından uzak dursun.garson mevzusundan anlıyoruz ki pek sadık olacağa benzemiyor.Neyse bu arada bende Martta tanıştığım birisinden yeni tamamen ümidi kestim :) unutmak ve ya yeni birisiyle mutlu bir ilişkiye bu kadar yakın olabilme düşüncesi o kadar uzak geliyor ki ya da birisini sevebilmek ütopik gibi geliyor olabilir ancak bunları aşacağız inşallah

Hoşgeldiniz, aramızda bize yeni bir görüş açısı getirecek birini gördüğüm için mutlu oldum. Eğer mantıklı ve dengeli olanı filtrelemeyi bilen biriyseniz burda ki eski üyelerin ilaç gibi geldiğini farketmenizi an meselesi.

Geçmişi bu kadar kötü birisinden nasıl sağlıklı bir hayat yaşanması beklenir? Bence kendinizi kurtarmışsiniz gecmisi çok kötü illaki kendi içinde bile kıyaslama yapiyordur gerçekten normal değil kendinizi boşuna yıpratmayın yolunuza devam edin .

İfadeniz çok düzgün. Bir şeyi merak ettim. Farklı yönelim derken farklı ilişki türü mü ? Biyolojik bir kadının yeterli gelmemesi ne demek açar mısınız. Tabiki site kuralları çerçevesinde lütfen.

Ne durumdasınız şimdi

Bence kıza bakmasını belki abarttınız çünkü ayak olayından eski yaşamından dolayı önyargılarınız vardı. Belki pireyi deve yaptınız ama bence en başta ayağınıza söylediği şey çok ağır. Yani sizin fiziksel olarak uzun olmanız sürekli ağzında. Ne kadar kaba ve terbiyesiz. Sizi olduğunuz gibi sevecek birisi varken umarım tekrar bu hıyarla barışmazsınız

`