- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.676
- 53
- 29
- Konu Sahibi lxldurittolxl
gaslighting yapan insanların düzeleceğini hiç sanmıyorum. Boşuna beklemeyin ve yolları ayırın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında özellikle Türkçe'sini kullanmamak değil.. Türkçe karşılığı yok da, ondan. Yani kelime olarak Türkçe'de manalı bir karşılığı yok.Allah aşkına bu ne demek, biri Türkçesini açıklasın. Böyle diyince daha mı havalı oluyor? Bundan sonra forever ingiliççe konuşacağım, göreceksiniz.![]()
Soruyorum inanın cevabını alamadım hala bilmiyorum ağzımdan öyle çıkıyo suçlu durumuna düşmemek için yapıyorum suçlu durumuna düşersem beni sevmezsin vs vs diyor.Adamin amaci neymis bunu da acikladi mi size?Sizi duygusal olarak cokuntuye ugratmak mi?Hasta etmek mi?Kukla etmek mi?Derdi neymis.Sizi sevmiyor ve asla iyiliginizi dusunmuyor.Manipulasyonlara devam edip hayatinizi karartacak.Bence ayrilin.
Lovebombing, gaslighting, çevreden soyutlama ardından sizi kaybedince olta atıp yemleme onun adı neydi balık tutma gibi bisi ingilizcesi.. e adam bildiğin narsist kişilik bozukluğunun tam olarak tüm maddelerini yapiyor ardından da bilerek yapmiyorum diyor. Yani ek madde inkar ve kurban rolü oynama. Narsist bir adamla evli olabilirsiniz?Kızlar özet geçicem geçen söz etmiştim açtığım konuda 1 yıldır evliyiz eşimin söylediği şeyleri söylemedim deme konuyu saptırma öyle demedim şöyle dedim gibi lafı çevirme şüpheye düşürecek algılarımdan hareketleri vardı onu birkaç kez zarfladım ve yaptığının gaslighting olduğundan emin oldum. Tüm arkadaşlarımdan ailemden herkesten soyutlanmamı sağladı. Bu hafta artık hazmedemedim yaşadıklarımı gitmeye karar verdim kesin olarak ayrılık kararımı dile getirdim gaslightinginin farkında olduğumu eğer beni kaybetmek istemiyorsa ilk yapması gerekenin bunu kabullenmek olduğunu söyledim. Yaşasanız da şüpheleniyorsunuz ama emin olsa bile kondurtmuyorsunuz değildir diyorsunuz çünkü çok güzel lovebombing yapar kendinizi dünyada bir prenses sanarsınız. onun ağzından kabullendiğini duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Bana yalvardı bunu isteyerek yapmadığını terapi alıp benim için değişeceğini beni çok sevdiğini söyledi. Düşündükçe yaptıklarını aklım almıyor beni seven bir insan beni kendi algılarımdan akıl sağlığımdan şüphe edeceğim bir yere nasıl iter. Birbirimizi çok severek evlendik. Daha önce de ona defalarca gaslight yaptığını bundan şüphelendiğimi böyle bir şey yapıyosa bırakmasını söylemiştim inkar edip yapmaya devam etti. Terapi almasını mı beklemeliyim kaçmalı mıyım direk. Bu arada dışardan herkesin imrendiği bir eştir herkes hayranlıkla bakıyor kendi ailemi bile inandıramam benim paranoyak olduğumu düşüneceklerdir anlatsam da. sizce terapi alması için bir şans vermeli miyim yoksa ne kadar erken kaçarsam o kadar iyi mi olur bilemiyorum. Artık korkmaya başladım normal ruh sağlığı olan bir insanın bunu yapacağını düşünmüyorum. Değişicem iyileşicem sensiz yapamam seninle yaşlanmak istiyorum diyor ama o kadar aleni şeyleri inkar etti ki bunlar hiç sağlıklı değil gibi geliyo. Sürekli kendimden şüphe ede ede dalgın kafası bulanık kendi amaç ve idealleri için çabalamayan kafası sürekli acaba şöyle mi böyle mi gerçekten ben mi abartıyorum acaba bende mi bir sorun var diye düşünmekten düşünceler aleminde ihtimaller aleminde boğulan birisi oldum. Boşanırsam ailem çevrem herkes beni hatalı görecektir çünkü kimse eşimin böyle birisi olmasına ihtimal dahi vermez çok yalnız kalacağım. Kimseye anlatamıyorum da zaten yaşadıklarımı. Çok kötü hissediyorum darmadağınım. Lütfen yardımcı olun. Hiç haber vermeden bir gün çıkıp gitmeli miyim ? Tüm yaptıklarına rağmen hala seviyorum ama aynı zamanda da nefret ediyorum anlayamıyorum.
Dimdik durun durmaya çalışın..sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin..eşinizin bu manipülasyonları yapmasının sorumlusu siz değilsiniz kendi karaktersizliği..yolunuz açık olsun inşallahİnanın verilen emekler bir anda silinmiyor kendisi de çok emek verdi bir insan nasıl böyle şeyler yapar aklım almıyor. Neden yapıyolar anlamıyorum. Ve en önemlisi arkamda duracak bir ailem yok. Kendi başıma yürütmeye çalışacağım süreci.
Aileniz nasıl size inanmaz ya siz onlarin çocuğusunuz onlar baktı büyüttü sizin yalan söylemeyeceginizi akıl edemiyorlarmi..kaç senelik kızlarina inanmayacak elin sonradan gelmiş adamına inanacak ailem yok oylr bir dünya bunun arkasına siginmayin ailenize anlatın herşeyi dışardan tabi hersey güllük gülistanlık olur gelde benim yaşadıklarımı görün deyin inanmazlarsada kendinleri bilirKızlar özet geçicem geçen söz etmiştim açtığım konuda 1 yıldır evliyiz eşimin söylediği şeyleri söylemedim deme konuyu saptırma öyle demedim şöyle dedim gibi lafı çevirme şüpheye düşürecek algılarımdan hareketleri vardı onu birkaç kez zarfladım ve yaptığının gaslighting olduğundan emin oldum. Tüm arkadaşlarımdan ailemden herkesten soyutlanmamı sağladı. Bu hafta artık hazmedemedim yaşadıklarımı gitmeye karar verdim kesin olarak ayrılık kararımı dile getirdim gaslightinginin farkında olduğumu eğer beni kaybetmek istemiyorsa ilk yapması gerekenin bunu kabullenmek olduğunu söyledim. Yaşasanız da şüpheleniyorsunuz ama emin olsa bile kondurtmuyorsunuz değildir diyorsunuz çünkü çok güzel lovebombing yapar kendinizi dünyada bir prenses sanarsınız. onun ağzından kabullendiğini duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Bana yalvardı bunu isteyerek yapmadığını terapi alıp benim için değişeceğini beni çok sevdiğini söyledi. Düşündükçe yaptıklarını aklım almıyor beni seven bir insan beni kendi algılarımdan akıl sağlığımdan şüphe edeceğim bir yere nasıl iter. Birbirimizi çok severek evlendik. Daha önce de ona defalarca gaslight yaptığını bundan şüphelendiğimi böyle bir şey yapıyosa bırakmasını söylemiştim inkar edip yapmaya devam etti. Terapi almasını mı beklemeliyim kaçmalı mıyım direk. Bu arada dışardan herkesin imrendiği bir eştir herkes hayranlıkla bakıyor kendi ailemi bile inandıramam benim paranoyak olduğumu düşüneceklerdir anlatsam da. sizce terapi alması için bir şans vermeli miyim yoksa ne kadar erken kaçarsam o kadar iyi mi olur bilemiyorum. Artık korkmaya başladım normal ruh sağlığı olan bir insanın bunu yapacağını düşünmüyorum. Değişicem iyileşicem sensiz yapamam seninle yaşlanmak istiyorum diyor ama o kadar aleni şeyleri inkar etti ki bunlar hiç sağlıklı değil gibi geliyo. Sürekli kendimden şüphe ede ede dalgın kafası bulanık kendi amaç ve idealleri için çabalamayan kafası sürekli acaba şöyle mi böyle mi gerçekten ben mi abartıyorum acaba bende mi bir sorun var diye düşünmekten düşünceler aleminde ihtimaller aleminde boğulan birisi oldum. Boşanırsam ailem çevrem herkes beni hatalı görecektir çünkü kimse eşimin böyle birisi olmasına ihtimal dahi vermez çok yalnız kalacağım. Kimseye anlatamıyorum da zaten yaşadıklarımı. Çok kötü hissediyorum darmadağınım. Lütfen yardımcı olun. Hiç haber vermeden bir gün çıkıp gitmeli miyim ? Tüm yaptıklarına rağmen hala seviyorum ama aynı zamanda da nefret ediyorum anlayamıyorum.
Anlamlarını biliyor musun hemşire, beni de aydınlat kültürüm çovalsın.Hmmm hem Gashtlight, hem de lovebombing yapıyor.Kaçarak uzaklaşın.
Biliyorum hemşirem de, gıcıklığına yazdım.Çünkü gerçekten ben de gıcık oluyorumAnlamlarını biliyor musun hemşire, beni de aydınlat kültürüm çovalsın.
Narsistlerde oluyor bu nezaket ve akılla oynama işi. Ayrılın düzelmezlerKızlar özet geçicem geçen söz etmiştim açtığım konuda 1 yıldır evliyiz eşimin söylediği şeyleri söylemedim deme konuyu saptırma öyle demedim şöyle dedim gibi lafı çevirme şüpheye düşürecek algılarımdan hareketleri vardı onu birkaç kez zarfladım ve yaptığının gaslighting olduğundan emin oldum. Tüm arkadaşlarımdan ailemden herkesten soyutlanmamı sağladı. Bu hafta artık hazmedemedim yaşadıklarımı gitmeye karar verdim kesin olarak ayrılık kararımı dile getirdim gaslightinginin farkında olduğumu eğer beni kaybetmek istemiyorsa ilk yapması gerekenin bunu kabullenmek olduğunu söyledim. Yaşasanız da şüpheleniyorsunuz ama emin olsa bile kondurtmuyorsunuz değildir diyorsunuz çünkü çok güzel lovebombing yapar kendinizi dünyada bir prenses sanarsınız. onun ağzından kabullendiğini duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Bana yalvardı bunu isteyerek yapmadığını terapi alıp benim için değişeceğini beni çok sevdiğini söyledi. Düşündükçe yaptıklarını aklım almıyor beni seven bir insan beni kendi algılarımdan akıl sağlığımdan şüphe edeceğim bir yere nasıl iter. Birbirimizi çok severek evlendik. Daha önce de ona defalarca gaslight yaptığını bundan şüphelendiğimi böyle bir şey yapıyosa bırakmasını söylemiştim inkar edip yapmaya devam etti. Terapi almasını mı beklemeliyim kaçmalı mıyım direk. Bu arada dışardan herkesin imrendiği bir eştir herkes hayranlıkla bakıyor kendi ailemi bile inandıramam benim paranoyak olduğumu düşüneceklerdir anlatsam da. sizce terapi alması için bir şans vermeli miyim yoksa ne kadar erken kaçarsam o kadar iyi mi olur bilemiyorum. Artık korkmaya başladım normal ruh sağlığı olan bir insanın bunu yapacağını düşünmüyorum. Değişicem iyileşicem sensiz yapamam seninle yaşlanmak istiyorum diyor ama o kadar aleni şeyleri inkar etti ki bunlar hiç sağlıklı değil gibi geliyo. Sürekli kendimden şüphe ede ede dalgın kafası bulanık kendi amaç ve idealleri için çabalamayan kafası sürekli acaba şöyle mi böyle mi gerçekten ben mi abartıyorum acaba bende mi bir sorun var diye düşünmekten düşünceler aleminde ihtimaller aleminde boğulan birisi oldum. Boşanırsam ailem çevrem herkes beni hatalı görecektir çünkü kimse eşimin böyle birisi olmasına ihtimal dahi vermez çok yalnız kalacağım. Kimseye anlatamıyorum da zaten yaşadıklarımı. Çok kötü hissediyorum darmadağınım. Lütfen yardımcı olun. Hiç haber vermeden bir gün çıkıp gitmeli miyim ? Tüm yaptıklarına rağmen hala seviyorum ama aynı zamanda da nefret ediyorum anlayamıyorum.
Kız siz nece konuşuyonuz allasenHmmm hem Gashtlight, hem de lovebombing yapıyor.Kaçarak uzaklaşın.