Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim bekliyorum iki hoca varmis acaba hangisi iyi embriyologlar bile hoca yaniAnnemde araştıracak bakalım, ben seninle bilgi paylaşırım o zaman
Tup bebek yaptirdiniz mi sonuc ne oldu ?Merhabalar. Artik tup bebege karar verdim. Ve gata hastanesinde yapacagim allah kismet ederse. Sizin bir oneriniz var miorda problem veya tecrube yasayan varmi lutfen bil gi paylasin cok ihtiyacim var
Bana bilgi verir misiniz sıra çok mu oluyor tup bebek fiyatı ne kadar gibiEski yarihli bi paylaşım ama ben gatada tedavi gördüm doktorum seyit temel ceyhan dı ilk 1.tüp bebek denememde hamile kaldım ama 7.haftadda düşük yaptım. Kısmet değilmiş dedik. 6ay sonra ikinci deneme için gittim ğsikolojik olarakata fizyolojik olarakata tam hazır değildim aslında ama tedaviyr başlamak içün çok ısrar ettim ve sonuç negatif. 9 ay sonra 3.deneme için kayseriden yine gataya gittim ve şu anda 15 haftalık ikizlerime hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin kümsenin kucağını boş bırakmasın. Hastneye ve ekibe gelince hemşireler çok iyi esin hemşire ablam oldu resmen. Embriyolıg cem hoca çok başarılı bir embriyolıg temel hoca muhteşem bir insan. Ben özel hastanede görmediğim ilgi ve hassasiyeti gördüm orda
Merhabalar siz Bilgi alabildiniz mi bende orayı düşünüyorum araştırma yapmak istedim ama netten bir bilgiye ulaşamadımBana bilgi verir misiniz sıra çok mu oluyor tup bebek fiyatı ne kadar gibi
Merhaba salı günleri gatada kurul var elinizde olan bütün tahlilleri getirin dediler.Rahim filmi hormon tahlilleri falan. Benim rahim filmi eskiydi onu cektirdim gitmeyi düşünürken eşimin görev yeri değişikliği nedeniyle gidemedik.Merhabalar siz Bilgi alabildiniz mi bende orayı düşünüyorum araştırma yapmak istedim ama netten bir bilgiye ulaşamadım
Bende bu ay baslcm.cnm gataya 2nci.olarak ,baya olmus se yazali ama cnm ne durumdasn su an sonuc ne olduMerhabalar. Artik tup bebege karar verdim. Ve gata hastanesinde yapacagim allah kismet ederse. Sizin bir oneriniz var miorda problem veya tecrube yasayan varmi lutfen bil gi paylasin cok ihtiyacim var
Cnm sen yaptrdnmi gatada bende ,bu at 2ncye baslicam cok korkuyorumMerhaba salı günleri gatada kurul var elinizde olan bütün tahlilleri getirin dediler.Rahim filmi hormon tahlilleri falan. Benim rahim filmi eskiydi onu cektirdim gitmeyi düşünürken eşimin görev yeri değişikliği nedeniyle gidemedik.
Yok ben yaptıramadim henüz inşallah Allah yardımcın olsun olumlu sonuçlar alırsın.1.yi gatada mi yaptirmistin.Cnm sen yaptrdnmi gatada bende ,bu at 2ncye baslicam cok korkuyorum
Evt cnm.1 inciyi.gatada yaptrdimYok ben yaptıramadim henüz inşallah Allah yardımcın olsun olumlu sonuçlar alırsın.1.yi gatada mi yaptirmistin.