Merhaba , burundan nefes alma şikayetim var kemik eğrliği ve burnumda içinde kemik fazlaca var, GATA da kbb uzmanına göründüm beni Gatada Doc. Dr. Ömer KARAKOÇ hocaya yönlendirdi hoca hakkında bilgim yok, nette yorum dahi bulamadım ben muayene beklerken orda genç arkadaşımız ameliyat olmuş onu gördüm konuşamadım ama burnunda alçıları vardı. Hoca ile görüştüğümde burnuma bir hortumla içine baktı ve direkt ameliyat olmalısın dedi Çok detaylı konuşamadım bilgi bulmaya çalışıyorum. Estetik olmuyorum ama yandan bakınca hafif kemerli bir burnum var burun ucu düşük yandan bakınca belli oluyor düz bakınca çok da kötü durmuyor. Hem nefes hem eğrilik hem de düzeltme yapılması gerektiğini söyledi.Ameliyatla hepsi düzelecek sanırım. Varmı bilgisi olan hoca hakkında.
merhabalar ben ömer hocaya mart ayında burun ameliyatı oldum.burun içindeki rahatsızlık ve dıstan estetik ameliyatı yapıldı..su anda hem nefes almakta hemde dıştan görünüşünden çok memnunum.düşünmeden gelip ameliyatınızı olabilirsiniz.Merhaba , burundan nefes alma şikayetim var kemik eğrliği ve burnumda içinde kemik fazlaca var, GATA da kbb uzmanına göründüm beni Gatada Doc. Dr. Ömer KARAKOÇ hocaya yönlendirdi hoca hakkında bilgim yok, nette yorum dahi bulamadım ben muayene beklerken orda genç arkadaşımız ameliyat olmuş onu gördüm konuşamadım ama burnunda alçıları vardı. Hoca ile görüştüğümde burnuma bir hortumla içine baktı ve direkt ameliyat olmalısın dedi Çok detaylı konuşamadım bilgi bulmaya çalışıyorum. Estetik olmuyorum ama yandan bakınca hafif kemerli bir burnum var burun ucu düşük yandan bakınca belli oluyor düz bakınca çok da kötü durmuyor. Hem nefes hem eğrilik hem de düzeltme yapılması gerektiğini söyledi.Ameliyatla hepsi düzelecek sanırım. Varmı bilgisi olan hoca hakkında.
Merhaba cilt yapınız hakkında bilgi verebilir misiniz, açık Ton ve ince mi? Kapalı mi açık mı burun ameliyatı oldunuz? Fiyat ne civarda acaba? Nekadar sürede hastaneden çıktıniz ve nekadar sürede ise geri döndünuz? Teşekkürler.merhabalar ben ömer hocaya mart ayında burun ameliyatı oldum.burun içindeki rahatsızlık ve dıstan estetik ameliyatı yapıldı..su anda hem nefes almakta hemde dıştan görünüşünden çok memnunum.düşünmeden gelip ameliyatınızı olabilirsiniz.
Bana sormamışsınız ama ben yine hocaya gittim ve derim ince olduğu için açık teknik ameliyat olucakmış, iki aya kadar sanırım ameliyatımı olurum tetkikleri verdim, eğrilik var nefes problemi var ince deri olması araştırdıkça avantaj dezavantajları olabilir diye okudum benim tenimde açık ten sayılır , siz ne zaman gittiniz hocaya ve ne zaman olacaksınız ameliyatınızı..geçmiş olsunMerhaba cilt yapınız hakkında bilgi verebilir misiniz, açık Ton ve ince mi? Kapalı mi açık mı burun ameliyatı oldunuz? Fiyat ne civarda acaba? Nekadar sürede hastaneden çıktıniz ve nekadar sürede ise geri döndünuz? Teşekkürler.
Çok teşekkürler cevabınız için. Ben daha karar veremedim kime olacağıma. Benim ki de açık ton ve sanırım ince. Ama kapalı teknik daha iyi gibi geliyor sanki. Yani daha az hasar verir gibi geliyor. Daha KBB'ciye mi Plastik cerraha mı olmalı ona da karar veremedimBana sormamışsınız ama ben yine hocaya gittim ve derim ince olduğu için açık teknik ameliyat olucakmış, iki aya kadar sanırım ameliyatımı olurum tetkikleri verdim, eğrilik var nefes problemi var ince deri olması araştırdıkça avantaj dezavantajları olabilir diye okudum benim tenimde açık ten sayılır , siz ne zaman gittiniz hocaya ve ne zaman olacaksınız ameliyatınızı..geçmiş olsun
sizd nasıl mesaj atablrmBen de 28 ocak'da Ömer hocaya ameliyat oldum, 9. ayım bitti. hem estetik hem deviasyon. ve çok kısa sürede karar verip doktoruma güvendim sonuçtan memnunum herkes çok doğal göründüğünü söylüyor doktorumun kim olduğunu soranlar oluyor çevremde. zaten çok profesyonel ve ne yapacağını çok iyi biliyor, ben sadece görsel olarak nelerden şikayetci olduğumu söyledim ve aşırı kalkık ve küçük estetik olduğu belli olan burunları beğenmediğimi belirttim bir kaç gün sonrasında tamamen ona güvenerek girdim ameliyata. sonuçtan memnunum.
Merhaba. Ömer hocadan nasıl randevu aldınız acaba? Ben 182'den baktım randevu sisteminde adı görünmüyor, çok yoğun galiba.merhabalar ben ömer hocaya mart ayında burun ameliyatı oldum.burun içindeki rahatsızlık ve dıstan estetik ameliyatı yapıldı..su anda hem nefes almakta hemde dıştan görünüşünden çok memnunum.düşünmeden gelip ameliyatınızı olabilirsiniz.
rica ederim bende kbb polikiliniğe gittim ordan Ömer hocaya gönderdiler randevu için biraz takipte olmak gerekiyor ben çok memnunum 2 ay oldu Allah razı olsun, bilemiyorum ilerisi için nasıl olur şimdilik sorun yok. özelden atarım ama şu an bilgisayardayım resim atarımTeşekkür ederim, çok incesiniz. Geçmiş olsun. Peki sonuçtan memnun musunuz? Ben başka doktora gitmedim ama Ömer Hoca'dan randevu alabilirsem onda ameliyat olmayı istiyorum. Gata'da başka bir doktor yönlendirdi beni ona. Başka bir yere gidip kafamin karışmasını istemiyorum. Sakıncası yoksa fotoğrafınızı görebilir miyim?
rica ederim bende kbb polikiliniğe gittim ordan Ömer hocaya gönderdiler randevu için biraz takipte olmak gerekiyor ben çok memnunum 2 ay oldu Allah razı olsun, bilemiyorum ilerisi için nasıl olur şimdilik sorun yok. özelden atarım ama şu an bilgisayardayım resim atarım
sizin sorun neydi
Ben de 28 ocak'da Ömer hocaya ameliyat oldum, 9. ayım bitti. hem estetik hem deviasyon. ve çok kısa sürede karar verip doktoruma güvendim sonuçtan memnunum herkes çok doğal göründüğünü söylüyor doktorumun kim olduğunu soranlar oluyor çevremde. zaten çok profesyonel ve ne yapacağını çok iyi biliyor, ben sadece görsel olarak nelerden şikayetci olduğumu söyledim ve aşırı kalkık ve küçük estetik olduğu belli olan burunları beğenmediğimi belirttim bir kaç gün sonrasında tamamen ona güvenerek girdim ameliyata. sonuçtan memnunum.
2 aylık burnum, yuzum kapatma yapamadigim icin bikac tane paylaşayım, mennuniyet kişiye göre değişiyor bu konuda bisey diemiorum reklam yapiomus gibi olmak istemem.
İnsan bu süreçte kolay deil bıçak altina yatip cokk uzun bir süreçte de iyilesmeyi bekliyor. Ameliyat oncesi 1 ay ve sonrası elimde telefon hep burada biseyler okuyodum, 15 gün uyku uyuyamadim 7 gün tampon kaldi, atel ise 12 gün falan. Narkoz cok zorladi, kolay deil ama saglik sorununuz varsa omur boyu cekilecek gibi degil, sabahlari bas agrisiyla uyanirdim, aksamlari erkenden uyurdum bunlar bitti şükür.
Zamanla ne olur bilemiorum bir ara yamukmu die kafaya cok takiodum çok kalkik olmayan doğal bir burun ve saglik sorunum eskisi gibi yok..çok şükür.
Hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?