- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
ben de hemşireyim. bildiğim kadarıyla sadece gata hemşireliği bitirenler gata ya atanabiliyorlar sivilden hemşire kabulu olmuyor.
dövmeye müsade etmezler iyice araştır girebiliyosan sakın ha sakın dövme yaptırma, dövmelileri orduevine bile almadılar bi ara şimdi alınıyomu bilmiyorum.
nişanlım astsubay az buçuk bildiğim kadarıyla dövmeye müsade olmaz.. nerende olursa olsun. zaten tüm vücuduna bakılıyor, görünmeyen yerde olursa sıkıntı olmaz diye bişey sözkonusu olamaz
dövmeye müsade etmezler iyice araştır girebiliyosan sakın ha sakın dövme yaptırma, dövmelileri orduevine bile almadılar bi ara şimdi alınıyomu bilmiyorum.
arkadasim ben askeriyede hemşireyim ve sivile gecmek için can atiyorum,suan muvaffakat verseler bir dakika durmam yani,ne iaşemizi verirler kazanilmiş hakkimiz oldugu halde ne sendikaya üye olabiliriz ne dogru dürüst döner sermayeden faydalanabiliriz,işlerine gelince sivil memur işlerine gelince de askeri personeliz tam gün yasasi bizim yanimizdan bile geçmiyor zaten.eşiniz askerse eger gata ya işe baslarsan tayin problemin olmazz hakkinda hayirlisi olsun iyi düşün ben ce girmesi zor çkmasi imkansiz gibi oluyor sonra..iyi günler.
ne zaman dövmelileri almamışlar orduevine ya?? : ) kim çıkarıyor böyle şeyleri bilmiyorum.
ayrıca bu kız da gata'da okumaya başlamıcak ki, sivil memur olarak askeri hastanede hemşirelik yapabilir bu saatten sonra, o da olursa.
askeri hastanelerdeki tabip subay ve askeri hemşireler arasındaki düzen kışladaki askeri düzen gibi değildir. onlar sağlıkçılar. giderseniz görürsünüz zaten, normal hastaneden pek farkı yok. sivillere de açık zaten artık.
ayrıca sivil memur olarak hemşire olmak istiyorsanız maaş sizi çok fazla tatmin etmeyecektir, döner vs. durumları az. devlet hastanesine atanıp çalışmak çok daha tatmin edici olacaktır.
dövmeli olup orduevine dövmesinden dolayı alınmayan bir asker kızıdır mevzuları bilmeden yorum yapmamanı tavsiye ederim. yalan yorum yapmıyorum ben burda arkadaşa bilgi veriyorum. dövmeli,sakallı,başörtülü bunlar olan şeyler. nişanlım da asker ayrıca. gatada okuyacak diyen de olmadı sanırım, olduysa da ben yorumu kaçırdım herhalde.
ne zaman dövmelileri almamışlar orduevine ya?? : ) kim çıkarıyor böyle şeyleri bilmiyorum.
ayrıca bu kız da gata'da okumaya başlamıcak ki, sivil memur olarak askeri hastanede hemşirelik yapabilir bu saatten sonra, o da olursa.
askeri hastanelerdeki tabip subay ve askeri hemşireler arasındaki düzen kışladaki askeri düzen gibi değildir. onlar sağlıkçılar. giderseniz görürsünüz zaten, normal hastaneden pek farkı yok. sivillere de açık zaten artık.
ayrıca sivil memur olarak hemşire olmak istiyorsanız maaş sizi çok fazla tatmin etmeyecektir, döner vs. durumları az. devlet hastanesine atanıp çalışmak çok daha tatmin edici olacaktır.
Yukarıdaki alıntı mesaj Zeyna isimli bir Gata hemşiresinden var gerisini sen düşün
Halamınogluda Gatada doktordu ama yapamadı şu an İstanbulda bir hastanede çalışmakta canım
niye sinirlendin ki canım?? ben yalan yorum mu yapıyorsun diyorum, benim eşim de asker, bilmediğim bir mevzu değil yani, ayrıca bende de kocaman dövme var ama hiç orduevine alınmama gibi bi durum yaşamadım vallahi. sakallı girersin belki ama yemek salonuna giremezsin. : ) eskiden başörtülüler giremezdi, artık bunda da sorun yok. herneyse konu bunlar değil.
soyuyorlar, heryerini inceliyorlar diyen olmuş ben ona istinaden gata'da okumayacak dedim, gata'ya giriş prosedürleri başka, sivil memurluk bambaşka bir durum. adı üstünde SİVİL memur.
gata mezunu arkadaşlarım da var, sivil memurluk yapan arkadaşlarım da. bilgi istediği için bildiklerimi söyledim..
herneyse kolay gelsin şekerler, gerginlik olmasın :)
bunu bilmiyordum, resmen soyuyorlar mı
neyse bıraz düşüneyım ben ozaman teşekkür ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?