Gaviscon

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Ben 14+4 günlük hamileyim,midemde aşırı yanma ve gaz problemi var buda geğirtiye neden oluyor bu durum beni aşırı derece tiksindiriyor ve rahatsız ediyor benimle aynı sorunu yaşayıp bu ilacı kullanalar bebeğinize bir zararı yok değilmi çok endişeliyim bu şurubu acaba kullansammı kullanmasammı?????

Gaviscon B grubu bir ilaçtır ve gebelikte bugüne kadar bildirilmiş bir yan etkisi yoktur. Ben gebeliğimin sonlarına doğru günde 3-4 tablete kadar çıkmıştım.

ben gavisconun şurup olanını kullanıyorum ve ilacın prospektüsünde A grubu yazıyor. yani gebelere hiçbir zararı yok. ben çok memnunum bu ilaçtan daha önce renie duo diye bir ilaç kullandım kesinlikle ondan daha iyi bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

ben ilk gebeliğimde günde nerdeyse bir şişe gavisgon kullanıyordum.şimdi çok şükür o kadar çok mide yanmam olmuyor ama olunca yine kullanıyorum rahat ol

ben de o haftalarda kullanma girişiminde bulunmuştum gavisconu ama midemi bulandırdığı için devam edememiştim.bebeğe bir zararı yok.endişelenme..

benmde resmen her odada ayrıca annemlerin evinde falan şişe şişe rennie var doktorum onu verdiği için onu içiyorum ama gavisconda içilebiliyor. allah yardımcımız olsun bayanlar bu mide işi fena

Back
X