gavur bunu yapmıyor

insanyavrusu

az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
258
323
38
Hey millet

aydınım özgürlükçüyüm diye geçinen kesim kendi gibi olmayanlara ne kadar da karanlık..

Dine ramazan a laf söylemek cesaret özgürlük oldu

ben bulgaristan göçmeniyim de , bizim orda GAVURlar pardon hıristiyanlar cidden sokakta karsimizda yemezdi
ısviçre de kuzen var o da öyle diyor,
şimdiii örnek aldıkları avrupa ! İnsanları karsimizda SAYGI gösterirken,
Siz neden bu kadar bozuldunuz kuzum!?

Okey tutma okey 1 ay saygı gosteremezmis hasbam ayet i mi degistireceksin

11ay kusana kadar yiyorsun sana o sagliğı veren kim?

Çok uzun da hadi yetsin

konu kapanacak düzen bu!
Din konuşulmaz dinsizlik aşikâr olabilir

hadi kaçtım

Gavur kelimesi çok çirkin. Ne laf söylediler, ne tür bir saygısızlık ettiler, yazarsanız iyi olur.
Oruç tutan kişinin olduğu ortamda yemek yemekse durum, bu saygısızlık değil. Çevrenin oruçlu birine uyum sağlama zorunluluğu yok. Oruç tutan kendine tutuyor.
Durum nedir?

Nefis senin nefsin ibadet senin ibadetin ben de ofiste masamda çayımı içemeyeceksem bu nasıl imtihan olacak sana

Oruç tutmam tutana karışmam toplantı var iftar saatinde denilince de oruç tutana çekmecemden bisküvi ayırırım

Bisküviyi verdiğim adam da sen oruç tutmazsın ama benim iftarımı kolaylaştırmana şaşırdım der

Önce insan olalım yeter

Birde özgurlukcu aydin kesim diye baslamissiniz cumleye. Ben sizin bi kac konudaki yorumunuzu okumustum konuyu nereye getirmeye calistiginizi cok iyi anladim.
Disarida yemek yiyen bir cok kapali bayanda gordum. Kimsede onlara niye oruc tutmadin diye hesap sormuyor. Durumun sizden yada bizden olup olmamakla alakasi yok.
Herkese saygi duyulmak zorunda.

saygısızlık dışarda yemek değil, karşındakinin oruç tuttuğunu bile bile, gözüne soka soka ağız falan şapırdatarak yemektir bana göre. yoksa susayan suyunu da içer, dondurmasını da yer. bunları yapmayacak olsa zaten oruç tutardı. kimse başkası için değişmek zorunda değil. onlar da size geri kalan 11 ayda çatlayana kadar yiyin demiyor.

X